Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yeni Bir Oyuna Varmisiniz (11 Kullanıcı)

nevin2007

Kayıtlı Kullanıcı
sagol ekrem kardeşim benim için açtıgın ilahiye çok teşekkür ederim.çok sagol ALLAH razı olsun yazını okuyunca inanki çok sevindim.bende çogunlukta siteye girdigim zaman ABDURRAHMAN ÖNÜL kardeşimizin ilahilerni çok dinliyor ve çok begeniyorum.siteyi ilahilerle takip ediyorum şimdide senin ilahini dinleyecegim.sagol. ALLAHA emanet ol.hayırlı akşamlar.

nevin2007

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim ekrem ne kadar güzel bir ilahi şu an dinliyorum daha önce hiç dinlememiştim.artık bunu da çok dinleyecegim.HAY ALLAHIM HAY HAY,HAYSUBHANIMHAY HAY,HAY KURBANIM HAY HAY,HAY ALLAHIM HAY HAY.....

,

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
firdescim siz sizden sonra rüyam kardeşi çagırdınız ama mahsuru yoksa ben geldim.selamün aleyküm.bende sakaryadanım.benden sonra gelen arkadaşıma selam olsun .ALLAHA emanet olun.hayırlı akşaamlar.
ALEYKÜMSELAM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU
estağfirullah,hoşgelmişsin..

"SAKARYA;SAF ÇOCUĞU, MASUM ANADOLU NUN........."

BENDEN SONRAAA,ERDAL ABİMİZ GELİR İNŞALLAH..
ÖZLETTİ KENDİNİ..
SELAM VE BAKİ DUALARIMLA..:H

DAMLAEVRİM

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı sabahlar müslüman kardeslerim ama bilemedin benden sonra ece yazar

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum.
ben geldim.
hadi hafızkız sen gel bakalım.
selametle

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı

Çoban Uveys

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum benden sonra uzun zamandır görüşemediğimiz cennet yolcusu kardeşimiz gelsin o gelmesse Talip emmi'm gelsin hayırlı günler

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
S.A BENDEN SONRA ÇOBAN UVEYS (KARDEŞİMMİ DESEM ABİMMİ DESEM BİLEMEDİM EMME İÇİMDEN ABİ DEMEK GELDİ) GELCEK BAK GÖRÜRSÜNÜZ:)RABBİME EMANETSİNİZ.S.A

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum benden sonra uzun zamandır görüşemediğimiz cennet yolcusu kardeşimiz gelsin o gelmesse Talip emmi'm gelsin hayırlı günler
ALEYKÜM SELAM AHMET KARDEŞİM HOŞ GELDİNİZ ÇAĞIRDINIZİÇİN TEŞEKKÜR EDERİM RABBİME EMANET OLUN
BENDEN SONRA SİTESİN AMCASI TALİP AMCA BUYURSUN

Çoban Uveys

Kayıtlı Kullanıcı
S.A BENDEN SONRA ÇOBAN UVEYS (KARDEŞİMMİ DESEM ABİMMİ DESEM BİLEMEDİM EMME İÇİMDEN ABİ DEMEK GELDİ) GELCEK BAK GÖRÜRSÜNÜZ:)RABBİME EMANETSİNİZ.S.A

Vealeykumselam Allah c.c. razı olsun siz benden büyüksünüz 2 yaş :K ama önemli degil elhamdulıllah din kardeşiyiz nede olsa kardeşim diyebilirsiniz çagırdığınız için tşkler ederim Allah c.c emanet olunuz benden sonra gelene selam olsun

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı

..aSeS..

Kayıtlı Kullanıcı
.. Talip abının ısı cıkmıs sanırım..onun yerını tutmam ama ben geldım.. s.a benden sonra kım gelırse hos gelır sefalar getırır.. pesımden gelenIN RABBIM DUALARINI TEZ VAKITTE KABUL ETSIN.. :) HADI BAKALIM .. KIM GELCEK.. BEN OLSAM BU DUA ICIN GELIRIDM HERHAL.. nasıp yaa.. bakalım..!!

Aciz Yürek

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum benden sonra tevbe Ya Hak gelsin..canim kardesim onu çagirirmis diger sayfalar baktim da..o yok ben çagirayim.A.E.O.

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
s.a bende sonra ınsallah siirt_56 gelsın, hep guluyor.allah hepımızı güldürsün...hehehe....

policdemo

Kayıtlı Kullanıcı
a.s yok ben geldim benden sonra siirtli kardeş gelsin bakalım...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt