Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yeni Bir Oyuna Varmisiniz (1 Kullanıcı)

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
kasım abi allah razı olsun arkadaşım hala aynı...hakkında hayırlısı olsun tabiki ama hala çok sıkıntılı...rabbim hayra kavuşturur inşallah...fethiyede havalar nasıl iç anadolu çok soğuk zaten ben bayramda full yattım çok hastaydım hala devam ediyor rahatsızlığım...:H

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
kasım abi allah razı olsun arkadaşım hala aynı...hakkında hayırlısı olsun tabiki ama hala çok sıkıntılı...rabbim hayra kavuşturur inşallah...fethiyede havalar nasıl iç anadolu çok soğuk zaten ben bayramda full yattım çok hastaydım hala devam ediyor rahatsızlığım...:H

RABBİM şerleri hayra çevirendir.inşaallah bu hadise hayırla neticelenir.
sanada geçmiş olsun,e artık havaların hasta ettigi zamandayız.dikkat etmemiz gerek.
fethiyede zaten kış olmaz.yani kara hasretiz.ama bol yagış yagar.
1 haftadır havalar çok güzel.bahar havası var.zaten hep derim,karın,sogugun altındaki yarın bizden hesap sorsa haklıdır.buraların kıymetini bilmiyoruz diye.ama buralar hakikaten cennet gibi.

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM şerleri hayra çevirendir.inşaallah bu hadise hayırla neticelenir.
sanada geçmiş olsun,e artık havaların hasta ettigi zamandayız.dikkat etmemiz gerek.
fethiyede zaten kış olmaz.yani kara hasretiz.ama bol yagış yagar.
1 haftadır havalar çok güzel.bahar havası var.zaten hep derim,karın,sogugun altındaki yarın bizden hesap sorsa haklıdır.buraların kıymetini bilmiyoruz diye.ama buralar hakikaten cennet gibi.[/quote]
sağol kasım abi...buralarda kuru ayaz var ne kar yağıyor ne de yağmur...çok zorlanıyorum mecbur olmasam dışarıya bile çıkmıycam ama mecburum...bu arada siteyi özlemişim...ben bayadır girmiyordum değişiklikler olmuş...:H

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
s.a tevbeya hak abla nasılsın diyecen ama rahatsızsınız rabbim en kısa zamanda şifa versin ablam bu ilahiler senin için a.e.o

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Mescid-i Aksa :.

ablam bak ne diyor bu ilahide
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Döne Döne 2 :.

hazineler sizin olssun
gönlüm hak aşkıyla dolsun
güz yaprağı gibi solsun
kurban olsam döne döne

münafıklar gelmez yola
gönül hakka fena ola
yer yüzüne rahmet dola
nasip olsa döne döne

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ben geldim ama size küstüm :(neden hiç kimse beni hiç çağırmadı:( :A

aleyküm selam hafızkız kardeşim.
seni kimse unutmaz.asla öyle düşünme.en azından abin seni artık sık sık buraya çagırır.şunu merak ettim.gerçekten hafızmısın.bizi bilgilendirirsen mutlu oluruz.seni şimdi çagıracam ama online degilsin.

o zaman benim peşime benim HACI bacım gelsin.B)

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
seni kimse unutmaz.asla öyle düşünme.en azından abin seni artık sık sık buraya çagırır.şunu merak ettim.gerçekten hafızmısın.bizi bilgilendirirsen mutlu oluruz.seni şimdi çagıracam ama online degilsin.

s.a kasım hadi abi nasılsın iyisindir işşallah evet hafızkız abla hafızmış gerçekten bi paylaşımda okumuştum a.e.o
benden sonra gelene selam olsun a.e.o
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Bir Gece :.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

Selamün Aleyküm Değerli Kasım Abim, geldim.
Allah c.c razı olsun, beni çağırmışsınız, tubagüner ve firdes kardeşlerim de çağırmışlar..Çok teşekkür ederim..Ben şimdi gördüm:gulegule..Benden sonra yine siz gelin kıymetli abim..Rabbimize emanetsiniz..Hayırlı ve bereketli günler olsun inşallah.B)

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Değerli Kasım Abim, geldim.
Allah c.c razı olsun, beni çağırmışsınız, tubagüner ve firdes kardeşlerim de çağırmışlar..Çok teşekkür ederim..Ben şimdi gördüm:gulegule..Benden sonra yine siz gelin kıymetli abim..Rabbimize emanetsiniz..Hayırlı ve bereketli günler olsun inşallah.B)

aleyküm selam HACI bacı.
Olur böyle şeyler,her zaman çagrıldıgında anında varılacak diye bir şey yok.
hayır imkanım olsa buradan bagıracam ama,el alem bu adam DELİ olmuş diyecek.:K
sagol kardeşim,ara sıra muhabbette iyi oluyor.insan an geliyor hayattan,her şeyden usanıyor.ama bir kaç güzel söz,bir kaç muhabbet insanı rahatlatıyor.iste bizde böyle bir orada bir burada rahatlamaya çalışıyoruz.RABBİM bizleri yalnız bırakmasın.amin.:H

benden sonra hemşerim,fethiyeli FATMANA gelsin.

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ben geldim kasım abi benden sonra cennet ağacı gelse olurmu a.e.o

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
s.a cevdet abi gelsin cevdet abi gelmiş cevdet abi yetiş çabuk gel a.e.o

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
ekremcim Ben Gelsem Olurmu..

Annen Nasil Iyimi?

A.e.ol.dua Ile..

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
s.a cevdet abi gelsin cevdet abi gelmiş cevdet abi yetiş çabuk gel a.e.o

A.S.KARDEŞİM BENİM. BENİ CAĞIRMIŞSIN GELDİM BİLİRSİN BEN BOŞA GELMEM GİTMEM BİR ŞARTIM VAR BANA BİR İLAHİ ARMAĞAN EDERSEN SEVİNİRİM O ZAMAN HER CAĞIRDIĞINDA GELİRİM ANLAŞTIK RABBİME EMANET OL KENDİNE İYİ BAK

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. YA BİRİNİ CAĞIRMAYI UNUTTUM ÖZÜR DİLERİM BENDEN SONRA GELENE SELAM OLSUN

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
a.selam Abicim ..

Bizi Birakmamana çok Sevindim...

Abiler Kardeşlerini Birakmaz Demi..

A.e.ol.dua Ile..

Benden Sonra Ekremcim Gelsin Inşallah..

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm Allah razı olsun Kasım amca hayır daha hafız değilim arapça dersi yapan bir talebeyim ama inşaallah seneye hafızlığa başlayacağım bana dua eder misiniz peşimden inşaallah siz gelirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt