Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yeni Bir Oyuna Varmisiniz (1 Kullanıcı)

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam güzel kardeşim internetım de sorun vardı onu halletmeye çalışıyordum sonra yaptım bı sıteye giriyım dedım bi baktım ki güzel kardeşim beni çağırıyor :K:K inş iyisindir
s.a iyi değilim ablam birazdan bi forum açacam oraya bak belki anlarsın neden iyi olmadığımı yinede abdurrahman önülün ilahileriyle iyi olmaya çalışıyom a.e.o:gulegule
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Abdul Kadir Geylani :.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
ahmedim bu ince düşüncen için teşşekkür ederim inan bende seni kardeşim gibi seviyorum.RABBİM senden razı olsun.
benim nazarımda tek bir abilerin abisi var oda

B)B) CEVDET ABİM B)B)

benden sonra o gelirmi.

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
s.a hepinizn bayramı mübarek olsun site vçok değişmiş a.e.o

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Vealeykumselam ekremcim seninde bayramın mubarek olsun site hem güzel olmuş hemde hızlanmış emegi gecenlerden Allah razı olsun a.e.ol:G
s.a abim nasılsın iyisindir işşalah evet site güzel olmuş ama diğerine alışmıştık zaten diğer hali çoooooooook güzeldi şimdi daha çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook güzel olmuş a.e.o
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Affet Yarab :.

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Uyan Müslüman :.

bu ialhiler senin için güzel abim a.e.o

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
ekremeeeciğim:*)

s.a hepinizn bayramı mübarek olsun site çok değişmiş a.e.o

aleykümselam verahmetullahi veberekatuhu..
ekremciğim,senin de ve ailenin de bayramı mübarek olsun ve huzur ve sağlık ve neşe dolu nice bayramlar dilerim..
RABBİM SENİ VE AİLENİ KORUSUN İNŞALLAH..VE GÜLE GÜLE GİT,HAYIRLI YOLCULUKLAR DİLERİM..
KISA ZAMANDA ARAMIZDA OLURSUN İNŞALLAH..
selam ve dualarımla..:H

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
erciyes1984
Vealeykumselam ekremcim seninde bayramın mubarek olsun site hem güzel olmuş hemde hızlanmış emegi gecenlerden Allah razı olsun a.e.ol:G
bazen değişiklik hoş oluyor..böyle de güzel bi sıcaklık olmuş..
görüntü değil de içindeki paylaşımlar bizim buradan ayrılmamamızı sağlasın inşallah..

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
ekremeeeciğim:*)

s.a hepinizn bayramı mübarek olsun site çok değişmiş a.e.o

aleykümselam verahmetullahi veberekatuhu..
ekremciğim,senin de ve ailenin de bayramı mübarek olsun ve huzur ve sağlık ve neşe dolu nice bayramlar dilerim..
RABBİM SENİ VE AİLENİ KORUSUN İNŞALLAH..VE GÜLE GÜLE GİT,HAYIRLI YOLCULUKLAR DİLERİM..
KISA ZAMANDA ARAMIZDA OLURSUN İNŞALLAH..

s.a ablam nasılsın iyisindir işallah seninde bayramın mübarek olsun biz dana kestik hala danayla uğraşıyorlar bende kaçtım a.e.o
bu ilahiler sana ablam
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Adem Gibi :.
ister bey ol ister paşa
adem gibi bin yıl yaşa
ecel birgün gelir başa
karayere girmezmisin

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Şahı Resul :.

dokunmayın yaram derin
beni resule gönderin
devası var her kederin
aşığım şahı resule

bu yara gönül yarası
medinededir devası
silindi kalbimin pası
aşığım şahı resule

can ahmedi anlatırlar
gönül ravzayı hatırlar
bugün beni ağlatırlar
aşığım şahı resule

akar gözümden yaş akar
dinmez bu gönlümü yakar
gözlerim yollara bakar
aşığım şahı resule

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam verahmetullahi veberekatuhu..hamdolsun,sağlığım iyi..ama moralim pek yok..bi de cevdet abiciğim gitmeye karar vermiş..
babamla kardeşim de kurban kesimine gittiler..hala gelemediler..inşallah Rabbim ümmet_i muhammedin kurbanlarını kabul eder..ilahiler süpeeeeer..
Rabbime emanetsin..:H

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam verahmetullahi veberekatuhu..hamdolsun,sağlığım iyi..ama moralim pek yok..bi de cevdet abiciğim gitmeye karar vermiş..

babamla kardeşim de kurban kesimine gittiler..hala gelemediler..inşallah Rabbim ümmet_i muhammedin kurbanlarını kabul eder..ilahiler süpeeeeer..

Rabbime emanetsin..:H
s.a sağlığınızın iyi olmasına sevindim ama cevdet abi bizi bırakmaz öyle değilmi cevdet abi seni çok seviyoruz firdes abla en çok hangi ilahiyi beğendin ilahi istiyormusun daha hemen gönderim bu ilahinin sözleri çok güzel
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Sona Doğru (Yalan) :.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt