Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

yemek öğrenmek istiyorum (1 Kullanıcı)

GüL YeTiMi

Kayıtlı Kullanıcı
esselamuu aleykümm...
Çok güzel birrr konuu... Dua şekerii ablaya katılıyorumm... Benim annemdee çok karışır halaa aynı...Diyorum bazen ya sen yap, yada ben yapayım karar ver..Hemen tamam sen yap diyor ozaman karışmada yapayım diyorum heheh... Ama yineee en güzel öğrenme yolu bence anneden geçiyorr..Biraz karışıyorr, kızıyor arada ama bir zaman sonra muhteşem sonuçlar görürsün :) Ama gerçekten istemek, sevmektee çok önemliii... Yemek yapmayı eğlenceli hale getirmeli ve sevmelisin kiiii hem yaptığın yemekten zevk alasın hemdee lezzetli olsun :) Komik bir durum belkii ama ben de en zor yemekleri yapıyorum daa şuuu çorbayıı bi türlüü beceremiyorum yahuuu.... Hep çok sıvı oluyor tadını kaçırıyorum heheh :) Bu çorbanın püff noktası var mıı :) :)

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm dua şekerim,
beni geçmişe götürüp gülümsettiniz. Küçükken, evde yalnız kaldığım anlarda, tavayı ocağın üzerine koyar, içine de ne bulursam ekler pişirirdim. Her defasında başka bir şeyler yapardım (yenmezdi tabi ama yapardım:) )

yemek yapmak keyif işidir. damak tadını çok iyi bilmen gerek, herkes yemek yapar ama herkes lezzetli yemek yapamaz. kendini pratiklerle geliştirebilirsin.
istediğin her tarif ve konuda sorabilirsin, elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
selametle..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt