Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yazışmalara Dikkatttt...!!! (2 Kullanıcı)

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm...abim bişi merak ediyorum. (...................................) bu noktalar ne anlama geliyo.
Bazı formlarda sadece bu noktalar var... Bunun doğru olmadığını düşünüyorum.. Burası herkese açık ve islamiyet adına bilgi alış verişi adına kurulmuş bir site olduğunu bilmeyenler varsa lütfen uyarın...boş mesajlarla formları meşgul etmesinler...

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
selamun aleyküm...abim bişi merak ediyorum. (...................................) bu noktalar ne anlama geliyo.
Bazı formlarda sadece bu noktalar var... Bunun doğru olmadığını düşünüyorum.. Burası herkese açık ve islamiyet adına bilgi alış verişi adına kurulmuş bir site olduğunu bilmeyenler varsa lütfen uyarın...boş mesajlarla formları meşgul etmesinler...

Ve Aleykumselam kardeşim...
Siz bu noktaları (.......) sanırım bazı üyelerimizin yazdığı mesajlardakini kastediyorsunuz...
Bazı üyeler mesajlarını silmiş olabilir (nedeni her neyse?) ...
Tabi ki boş olması hoş değil...
Duyarlılığınız için teşekkürler...

denizderya35

Kayıtlı Kullanıcı

mesaj yazıp sonradan yazdıkları mesajı siliyorlardır bence. özel msj yok mesela burda bir üye okusun diye yazılıyodur bişey sonradanda hemen siliyolardır mesaj yerini nktayla dolduruyorlar işte.

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
yazdığı msjları düzelten biri olarak bu maddeleri çiğneyecek herhangi bir duruma yol açmadım.şahsi konularla alakalı yazılan msjlarımı düzeltiyorum okadar.şikayet gerektirecek bir durum yok mavici abi.eğer rahatsızlık duyanlar varsa benim yazdığım msjları okumadan geçsinler...

Bu yazdığım genel bir uyarı kardeşm...
Size veya bir başka kardeşimize özel bir uyarı değil...
Yazdığımız herşeye dikkat edelim inşallah...

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Bu yazdığım genel bir uyarı kardeşm...
Size veya bir başka kardeşimize özel bir uyarı değil...
Yazdığımız herşeye dikkat edelim inşallah...

estafirullah abim ben üzerime alındım çünkü o şekilde yaptım ben.ama bunu art niyetli olarak değil özel mevzular görünmesin diye yaptım.

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
uyarınız için teşekkür ederiz
selametle.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt