Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yasin Sûresi Kardeşliğine Var mısınız Kardeşlerim?( Hep Beraber Okuyalım İnşallah) (2 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun aleykum ablacim cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin bi an evvel acin agrin sizin kalmadan en saglam sekilde iylesirsin insallah bi yasin de ben aliyorum hayirli geceler ablacim tekrar gecmis olsun

Amin
Aleyküm Selam canım benim Allah razı olsun emeklerine gönlüne sağlık Allah nmükafatını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Canım nasılsın nerelerdesin uzun zamandır görüşemedik inşallah hayatında herşey yolunda gidiyordu?Ay canım bu sefer ağrılar çok fena dün gece hiç uyuyumadım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim kendi rızası için.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.Çok sağol.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

leyla..................................41
Serpil.................................10
Emine+(arkadaşları)...............50
Emine Y................................5
Gülümse................................1
Denizyıldızı.............................1
Emine...................................25(okundu)
Gün_Işığı...............................100
**RaNa**................................15
Emre hoca................................10
Serap8791..................................1
_semra_.....................................10
Zerrin1........................................... .10
Hayriye abla......................................5
Zeynep............................................ 3
İLKNUR............................................ 10
Bedia abla.........................................3
elytk............................................. ...5(okundu)
Fatma abla........................................1
Emine abla.........................................1
KaLBuN_KeSiR.....................................1
lale&gül.......................................... ....1
Serap arkadaşları..................................3
Nadas06........................................... ...2
Kur'anı Sevda.......................................41
kardelele......................................... .....10
salavatgetir...................................... ...10
Yasemin........................................... ....1
Yasemin E.............................................1
elytk arkadaşları....................................35
hafize............................................ ......10
handan............................................ ......1
Mihrace24................................................1

kalan : 76

Allah razı olsun.
İştiraklerinizi bekliyoruz kardeşlerim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Allah kabul etsin.

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
Hayirli sabahlar ablacim yine ne guzel dualar etmissin Allah razi olsun amin ecmain olsun mesajini yeni gordum dun yazip cikmistim iyiyim ablacim elhamdulillah bilgisayarim bozuk tlf dan giriyorum bolede yavas olunca useniyorum acikcasi;) bu yil oglum okula basladi onla ugrasiyorum esim eve izne gelmeye basladi hatta o kadar yazmadimki sanirim,3 defa izne gelip gitti ozurdilerim ;( paylasmak istedim hep ama durmadan biseler girdi araya kismet buguneymis;) bundan sonraki zamanlar icinde dualariniza talibim ablacim cezasi bi uil kalanlar icin yasa soz konusu gormussunuzdur belki esiminde bi yili kaldi sartlar uyarsa ondanda umitliyiz bkalim hakkimizda hayirlisi hayatin zorluklari bitmio ablacim bi yili kaldi oda dusunmeye bsladi ne is yapcam beni neler beklio die onun icinde bzm icinde yeterince zor geldikten sorada ins hayirli bi isi helalinden kazanci olur bu yil bide sinava giriyoruz bkalim bope iste ablacim dualarinizi uzerimizden eksik etmeyin Rabbim burdaki butun arkadaslarimi darindan kurtarsin feraha erdirsin insallah

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
Ablacim bide ben tlfdan giriyorum simdi msjlarimi falan goremiorum cvplarini takip etmeye caliscam serabi sorcaktim o napio sora kizlar vardi bi kac defa isim deistirdi sanirim hatirlayamiorum kalbun kesir masallah canim benim o hic kaybolmuyo ortadan ;) nese ablacim simdilik cikiyorum gorusmek uzre ins opt

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
çok geçmiş olsun.
Allaha emanet olun.
Dualarımdasınız.
Rabbim şifasını tez zamanada verir inşallah.
Siz ve tüm hasta olan gönül dostlarımız için.
Selametle kalın.

elytk

Kayıtlı Kullanıcı
elytk arkadaşları....................................35 okundu,Allah kabul etsin inşallah.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı sabahlarınız olsun.
1 adet okudum.
allah kabul etsin.
selametle kalın.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
2 tanede benden,okudum.Allah kabul etsin inşallah

hayırlı sabahlarınız olsun.
1 adet okudum.
allah kabul etsin.
selametle kalın.

Amin
Selam Aleyküm canım kardeşimlerim Allah razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah darda olan sıkıntıda olan banada bir dua yok mu diyen bütün kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun içinde buldundukları sıkıntılardan çıkmazlardan kurtulup tez zamanda selametlerine çıkmak yaşamlarına bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah bütün yuvalarda huzur mutluluk dirlik düzen geçim sevgi muhabbet nasip etsin.Allah bütün çocukları yeğenlerimizi hidayet eylesin vicdan merhamet Allah korkusu nasip etsin sonlarını hayırlara vesil etsin Rabbim.
Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim hayırlısıyla inş.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
Allah şu anda bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan engellerden olumsuzluklardan bizleri kurtarıp tez zamanda selametimize çıkarmak nasip etsin yaşamımıza bir düzen yön versin. Hayatımızdaki engelleri olumsuzlukları olumluya çevirsin hayırlısıyla inş.
Allah hastalara şifa, dertilere deva , borçlulara eda, evsizlere ev, işsizlere iş, eşsizlere eş çocuksuzlara hayırlı çocuk, sevipte kavuşamayanlara hayırlısıyla kavuşmak önlerindeki engellerden olumsuzluklardan kurtulmak nasip etsin.
Evlenemeyen kızlara evlenemeyen erkeklere hayırlı gönüllerine evlilik nasip etsin engelleri olumsuzlukları ortadan kaldırıp hayırlı yuva hayırlı çocuklar nasip etsin Rabbim.
Görünür görünmez kazalardan belalardan, kötü art niyetli insanların şerlerinden kötülüklerinden, ani ölümlerden Rabbim bizleri koruyup gelmeden esirgesin inşallah hepimizi. Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin. Rabbim dünyada kur'an ahirette iman dünyada dünya ahirette ahiret muradımızı versin Rabbim.
Allah ülkemize dirlik düzen geçim nasip etsin kardeşlik bağlarını güçlendirsin ülkemizi bölmek isteyenlere fırsat vemesin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı akşamlar.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Okunan kişi(hacer_fatih)

Niyeti (Rabbimin rızasını alıp, Peygamber efendimizin (S.A.V) şefaatine nail kullardan olmak, ikiz kuzularıma hayırlı şifalar,salihlerden olmaları, cümle hastalara şifa (anneme, babama, eşime), dertlilere deva borçlulara eda, tüm ölmüşlerimize rahmet, bekarlarımıza hayırlı kısmet(ablama, abime), evlerimizden bereket, huzur ve imanın eksik olmaması, doğru yoldan ayrılmadan hayırlı ölüm, hayırlı ömür,gençken hacı olanlardan olmayı diliyorum Rabbimden (Amin)

Allah rızası için(Bilerek yada bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızın affı Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak, Herkesin dualarının gönül muradlarının kabulu içinde bulundukları sıkıntılardan çaresizliklerden kurtulmaları yüreğimizdeki hayırlı dualarımızın kabulünü,akıbetimizin hayır olması ülkemizin terör belasından tez zamanda kurtulması..Rabbimizin iki dünyada sevdiği kullardan olmamızı Efendimiz sallahu Aleyhi vesellemin şefaatine nail olanlardan olmamızı bütün ölmüşlerimiz ve iki cihan saadetine nail olmak İçin)

Rabbim bizleri Sırat-ı Mustakîmden ayırmasın, bizi kendine KUL kabul etsin her daim...
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..içinde bulundukları sıkıntılardan kurtulup selametlerine çıkmak iki cihan saadetine nail olmak için)

MANEVİ DEĞERLERİN YÜKSELMESİ HAYIR KAPILARININ AÇILMASI, MURADLARIN KABULü İÇİN
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını versin...
Allah Celle Celalühu bizleri bir an bile olsa nefsimizle başbaşa bırakmasın...
Allah Celle Celalühu bizlere sağlık, huzur ve mutluluk versin her daim...
Allah Celle Celalühu bizlere saadet-i dareyn nasip etsin inşallah...

Leyla(gül ve Hülya yerinede)..........3
Leyla(arkadaşı)............................1
zehra..........................................1
Su_Eda........................................1
Ceylan tur.....................................1
Eftalyasun......................................1
kardelele......................................... 3
**RaNa**........................................1
_semra_..........................................1
Eftalyasun.........................................1
evrimyıldız..........................................2

okunan...................................16
kalan.................................... ...5

Allah Celle Celalühu kabul etsin inşallah(Müsait olan kardeşlerim listeyi düzenlermisiniz)

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
"Leyla ablamın selamı var sizlere "..
"ALLAH celle celaluhu hepinizden razı olsun " dedi ...
Rahatsız olduğu için fazla kalamadı site de ..
Sizlere bunları iletmemi istedi ...

Zerrin1

Kayıtlı Kullanıcı
leylacım 2 tane daha alıyorum..canım hep duamdasın barışın mahkemesi nasıl geçti..allaha emanet ol

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
beni de unutmadan listeye eklermisiniz
Tamam kardeşim siz niyetinizi yazın ona göre ekleyeyi olur mu Allah ne muradınız duanız varsa kabul etsin hayırlısıyla inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
leylacım 2 tane daha alıyorum..canım hep duamdasın barışın mahkemesi nasıl geçti..allaha emanet ol

Allah razı olsun canım benim Allah razı olsun emeklerine gönlüne sağlık Allah mükafatını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.Sende benim dualarımdasın canım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin yaşamımıza bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.Canım mahkeme bitti yapılan haksızlık kanıtlandı ama birşey yapılmadı öyle kaldı Allah'ın adeletine bırakıyoruz Allah kimsenin hakkını kimsede bırakmasın inşallah.Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah hiç birimizi darda sıkıntıda bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin kötü art niyetli insanlara fırsat vermesin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Ablacim bide ben tlfdan giriyorum simdi msjlarimi falan goremiorum cvplarini takip etmeye caliscam serabi sorcaktim o napio sora kizlar vardi bi kac defa isim deistirdi sanirim hatirlayamiorum kalbun kesir masallah canim benim o hic kaybolmuyo ortadan ;) nese ablacim simdilik cikiyorum gorusmek uzre ins opt

Hayirli sabahlar ablacim yine ne guzel dualar etmissin Allah razi olsun amin ecmain olsun mesajini yeni gordum dun yazip cikmistim iyiyim ablacim elhamdulillah bilgisayarim bozuk tlf dan giriyorum bolede yavas olunca useniyorum acikcasi;) bu yil oglum okula basladi onla ugrasiyorum esim eve izne gelmeye basladi hatta o kadar yazmadimki sanirim,3 defa izne gelip gitti ozurdilerim ;( paylasmak istedim hep ama durmadan biseler girdi araya kismet buguneymis;) bundan sonraki zamanlar icinde dualariniza talibim ablacim cezasi bi uil kalanlar icin yasa soz konusu gormussunuzdur belki esiminde bi yili kaldi sartlar uyarsa ondanda umitliyiz bkalim hakkimizda hayirlisi hayatin zorluklari bitmio ablacim bi yili kaldi oda dusunmeye bsladi ne is yapcam beni neler beklio die onun icinde bzm icinde yeterince zor geldikten sorada ins hayirli bi isi helalinden kazanci olur bu yil bide sinava giriyoruz bkalim bope iste ablacim dualarinizi uzerimizden eksik etmeyin Rabbim burdaki butun arkadaslarimi darindan kurtarsin feraha erdirsin insallah

Amin
Allah razı olsun canım benim Allah yar ve yardımcınız olsun allah içinde bulundğunuz sıkıntılardan çıkmazlardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Canım hakkınızda ne hayırlı ise en hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim.
Allah eşinede hayırlı rıkz kapıları iş kapıları açmak yaşamınıza bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.İnşallah herşey istediğiniz şekilde olur Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Canım Serap'ta çok şükür şimdi iyi kursa gidiyor kpss hazırlanıyor arada bir telafonla görüşüyoruz inşallah Rabbim onunda ne muradı varsa kabul etsin inşallah.Seninle görüşen bir kardeşimiz vardı ama şimdi kim olduğu aklıma gelmedim.Kalbun Kesir kardeşimizin maşallahı var Allah'ım esirgesin.
Canım bizim evdede internet bağlantısı yok ne zamandır ablama gelince ancak siteye girebiliyorum her zaman müsait olamıyorum.
Selam ve dua ile Allah'a emanet ol herşey gönlünüzce olsun inşallah.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

çok geçmiş olsun.
Allaha emanet olun.
Dualarımdasınız.
Rabbim şifasını tez zamanada verir inşallah.
Siz ve tüm hasta olan gönül dostlarımız için.
Selametle kalın.

elytk arkadaşları....................................35 okundu,Allah kabul etsin inşallah.

"Leyla ablamın selamı var sizlere "..
"ALLAH celle celaluhu hepinizden razı olsun " dedi ...
Rahatsız olduğu için fazla kalamadı site de ..
Sizlere bunları iletmemi istedi ...

Amin
Selam Aleyküm canım kardeşlerim Allah binlerce kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin içinde bulundudukları sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah darda olan sıkıntıda olan banada bir dua yok mu diyen bütün kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun içinde buldundukları sıkıntılardan çıkmazlardan kurtulup tez zamanda selametlerine çıkmak yaşamlarına bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah bütün yuvalarda huzur mutluluk dirlik düzen geçim sevgi muhabbet nasip etsin.Allah bütün çocukları yeğenlerimizi hidayet eylesin vicdan merhamet Allah korkusu nasip etsin sonlarını hayırlara vesil etsin Rabbim.
Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim hayırlısıyla inş.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
Allah şu anda bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan engellerden olumsuzluklardan bizleri kurtarıp tez zamanda selametimize çıkarmak nasip etsin yaşamımıza bir düzen yön versin. Hayatımızdaki engelleri olumsuzlukları olumluya çevirsin hayırlısıyla inş.
Allah hastalara şifa, dertilere deva , borçlulara eda, evsizlere ev, işsizlere iş, eşsizlere eş çocuksuzlara hayırlı çocuk, sevipte kavuşamayanlara hayırlısıyla kavuşmak önlerindeki engellerden olumsuzluklardan kurtulmak nasip etsin.
Evlenemeyen kızlara evlenemeyen erkeklere hayırlı gönüllerine evlilik nasip etsin engelleri olumsuzlukları ortadan kaldırıp hayırlı yuva hayırlı çocuklar nasip etsin Rabbim.
Görünür görünmez kazalardan belalardan, kötü art niyetli insanların şerlerinden kötülüklerinden, ani ölümlerden Rabbim bizleri koruyup gelmeden esirgesin inşallah hepimizi. Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin. Rabbim dünyada kur'an ahirette iman dünyada dünya ahirette ahiret muradımızı versin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı geceler.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

leyla..................................41
Serpil.................................10
Emine+(arkadaşları)...............50
Emine Y................................5
Gülümse................................1
Denizyıldızı.............................1
Emine...................................25(okundu)
Gün_Işığı...............................100
**RaNa**................................15
Emre hoca................................10
Serap8791..................................1
_semra_.....................................10
Zerrin1...........................................12
Hayriye abla......................................5
Zeynep............................................ 3
İLKNUR............................................ 10
Bedia abla.........................................3
elytk............................................. ...5(okundu)
Fatma abla........................................1
Emine abla.........................................1
KaLBuN_KeSiR.....................................1
lale&gül.......................................... ....1
Serap arkadaşları..................................3
Nadas06........................................... ...2
Kur'anı Sevda.......................................41
kardelele......................................... .....10
salavatgetir...................................... ...10
Yasemin........................................... ....1
Yasemin E.............................................1
elytk arkadaşları....................................35(okundu)
hafize............................................ ......10
handan............................................ ......1
Mihrace24................................................1
Nur abla...................................................3(okundu)

kalan : 71

Allah razı olsun.
İştiraklerinizi bekliyoruz kardeşlerim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Allah kabul etsin.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Okunan kişi(hacer_fatih)

Niyeti (Rabbimin rızasını alıp, Peygamber efendimizin (S.A.V) şefaatine nail kullardan olmak, ikiz kuzularıma hayırlı şifalar,salihlerden olmaları, cümle hastalara şifa (anneme, babama, eşime), dertlilere deva borçlulara eda, tüm ölmüşlerimize rahmet, bekarlarımıza hayırlı kısmet(ablama, abime), evlerimizden bereket, huzur ve imanın eksik olmaması, doğru yoldan ayrılmadan hayırlı ölüm, hayırlı ömür,gençken hacı olanlardan olmayı diliyorum Rabbimden (Amin)

Allah rızası için(Bilerek yada bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızın affı Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak, Herkesin dualarının gönül muradlarının kabulu içinde bulundukları sıkıntılardan çaresizliklerden kurtulmaları yüreğimizdeki hayırlı dualarımızın kabulünü,akıbetimizin hayır olması ülkemizin terör belasından tez zamanda kurtulması..Rabbimizin iki dünyada sevdiği kullardan olmamızı Efendimiz sallahu Aleyhi vesellemin şefaatine nail olanlardan olmamızı bütün ölmüşlerimiz ve iki cihan saadetine nail olmak İçin)

Rabbim bizleri Sırat-ı Mustakîmden ayırmasın, bizi kendine KUL kabul etsin her daim...
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..içinde bulundukları sıkıntılardan kurtulup selametlerine çıkmak iki cihan saadetine nail olmak için)

Leyla(gül ve Hülya yerinede)..........8
Eftalyasun......................................1
kardelele......................................... 3
**RaNa**........................................1
_semra_..........................................1
Eftalyasun.........................................1
evrimyıldız..........................................2

okunan...................................21
kalan.................................... ..00

Allah Celle Celalühu kabul etsin inşallah(Müsait olan kardeşlerim listeyi düzenlermisiniz)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Okunan kişi(Pınar03)

Niyeti (Kardeşimizin niyeti üzerine;Gönül muradının dualarını kabulü içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulması için.
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..içinde bulundunukları sıkıntılardan kurtulup selametlerine çıkmak,bütün kardeşlerimizin dualarını kabulü iki cihan saadetine nail olmak için)

Leyla(gül ve Hülya yerinede)..........3

okunan...................................7

kalan....................................14

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt