Bana da 1 adet yazın inşallah...
Selam ve DUA ile...
ALLAH razı olsun mavci kardeşim.ALLAHA emanet olasın
Selam ve DUA ile...
allah herkesin gönlünden geçeni hayrla nasip etsin,bende 1 tane alıyorum öğlen namazdan sonra okurum inşallah allah kabul etsin..dua ile
Hayırlı cumalar diliyorum.yeni listenizde bende olak isterim.allahın izniyle.
Allah razı olsun.selametle kalın.
3 adet okudum.allah kabul etsin.
leyla ablam gelincemutlaka ilgilenecektir.şimdi o listeyi oluşturana kadar ben yeni liste yapmıyım olurmu?çünkü hazır bir liste varmı yada sıralama varmı bilmiyorum.hak geçmesin diye .ama leyla ablam mutlaka ilgilenir gelince.ama okuduklarını şimdi listeye ekleyeyim .ALLAHA emanet olasın
kardelele ilk sayfadaliste var varmış şimdi gördüm hakkını helal et lütfen .ben oraya ekleyeyim seni leyla ablam gelince ilgilenir olurmu?ALLAHA emanet ol
canım ablamla şimdi haberleştim sanırım senden önce listeye eklenmek isteyenler olmuş ben gelince tüm kardeşlerimi ekleyeceğim dedi.ALLAHA emanet ol
Selamın Aleyküm,Aldığım 3 Yasin-i şerifi okudum Allahın izni ile.Rabbımız kabul buyurup,cümle evlatlarımıza,kardeşlerimize ve yeğenlerimize hayırlısıyla güzel ahlak hidayet etsiin ve cümle kötü huylarını gidersin inşAllah.Selam ve baki dualarımla...
aleyküm selamALLAH bin defa razı olsun
" LEYLACIĞIM CANIM BENİMSELAMUNALEYKUM ÇOK ÖZLEDİM SENİ
LİSTEYE EKLEDİM 3 TANE OKUDUMYENİ LİSTEYİ KAYDA GEÇİRİRSİN HOŞ KAL
SELAMETLE :H "
okunan kişi (Bütün çocukların,yeğnlerimizin, bütün kardeşlerimizin hidayete ermesi )
Allah rızası için Hidayete Ermek İçin(Bilerek yada bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızın affı Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak,Ülkemize dirlik düzen geçim hidayet kardeşlik bağlarını güçlenmsi tez zamanda hayırlısıyla terörden kurulmak nasip etsin Rabbim. Bütün kardeşlerimizin hayır kapılarının açılması Tüm hastalarımıza hayırlı şifalar,bütün çocukların hidayete ermeleri zihin açıklığı başarılı olmaları, tüm bekar kardeşlerimizin gönlüne göre ve seven kardeşlerimizin hayırlısıyla kavuşup evlenmeleri hayırlı yuva hayırlı çocuklarının olması, ayrıca hayırlı rızk iş kapıları maddi sıkıntıda olan işe girmek isteyen borç içinde bulunan maddi imkansızlıklar işsizlik yüzünde evlenemeyen için ülkemize bolluk bereket hidayet Herkesin dualarının gönül muradlarının kabulu içinde buldukları sıkıntılardan çaresizliklerden kurtulmaları bütün ölmüşlerimiz ve iki cihan saadetine nail olmak İçin)
MANEVİ DEĞERLERİN YÜKSELMESİ HAYIR KAPILARININ AÇILMASI, MURADLARIN KABULü İÇİN
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını versin...
Allah Celle Celalühu bizleri bir an bile olsa nefsimizle başbaşa bırakmasın...
Allah Celle Celalühu bizlere sağlık, huzur ve mutluluk versin her daim...
Allah Celle Celalühu bizlere saadet-i dareyn nasip etsin inşallah...
Leyla....................................1
gülün yerine..........................1
Hülyanın yerine......................1
leyla(arkadaşı).......................1
ceylantur..............................1
ayse64.................................1
Arzu74.................................1
murat...................................1
aselll.....................................1
sevda gun gul.........................2(okundu)
mavci.....................................1
elifeslem..................................3(okundu)
kardelele..................................3
Kalbiminurlandir.......................3(okundu)
okunan: 21
kalan: 0
ALLAH KABUL ETSİN.SELAMETLE KALIN(müsait olan kardeşim listeyi düzenlermisiniz lütfen)
canım ALLAH razı olsun ben o zaman sıradaki listeyi başlatayım.ALLAHA emanet ol
seLamun aLeyküm LeyLa kardeşim bende 1 adet aLıyorum inşallah
RABBİM kabuL buyursun..
Hayırlı günler diliyorum.
1 yasini şerif okudum.allaha emanet olun.selametle kalın.
ALLAH razı olsun kardeşim.ALLAHA emanet olun
ALLAH razı olsun ALLAHA emanet ol
Selam ve DUA ile...
allah herkesin gönlünden geçeni hayrla nasip etsin,bende 1 tane alıyorum öğlen namazdan sonra okurum inşallah allah kabul etsin..dua ile
35-leyla ablası
Leyla.................1
hülya yerine.......1
Gül yerine...........1
leyla(arkadaşı)....1
ceylantur..............1
aye64....................1
Arzu74....................1
beautiful_1064.........1
kardelele.................1
mavci.....................1
armour....................1
okunan:11
kalan :10
ALLAH razı olsun mavci kardeşim.ALLAHA emanet olasın
ALLAH razı olsu armour kardeşim.ALLAHA emanet olun
okudum RABBİM kabuL buyursun inşaALLAH..
Hayırlı cumalar diliyorum.yeni listenizde bende olak isterim.allahın izniyle.
Allah razı olsun.selametle kalın.
Leyla,Selamün Aleyküm.Buldum istedigim sayfayı.Yasin sırası şimdi kimde acaba. bildirebilirsen çok sevinirim Kardeşim çünki muradını ve dilegini yazmak istiyorum
AminSelamun aleyküm leyla abla. Nasılsın? Ben de 1 Yasin okumak istiyorum ablamız için.
Rabbim okunanları, dualarımızı kabul etsin inşaallah..
Amin
Aleyküm Selam canım benim çok şükür bende iyiyim geçen cuma İstanbul'a gittim bir hafta yoktum sen nasılsın canım işer nasıl giidyor?
Allah razı olsun canım benim seninde emeklerine gönlüne sağlık Allah mükafatını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah kabul etsin Allah hepimiizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.Selam ve dua ile selametle kal canım.
Ben de iyiyim ablacm hamdolsun. Çalışıyorum. Başka bi değişiklik yok. Fazla giremiyorum siteye. Güzel dualarına amiin diyorum tekrar tekrar. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bizleri hayırlı kullarından eylesin. Dualarında unutma beni de inşaallah..
Amin
Canım benim her zaman dualarımdasın özellikle sabah namazlarında ablası küçük kardeşini hiç unuturmu?Allah hepimizin yaptığı dualarını ibadetlerini kıldığımız namazları hepsini kabul etsin Rabbim hayırlısıyla inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin bütün güzellikler hepimizin olsun inşallah.allah iyilikler güzellikler versin canım benim Allah'a emanet ol herşey gönlünce olsun![]()
leylacım Muzaffer isimli arkadaşımızda 5 tane yasin alıyor eklersen çok sevinirim.5 adetde benim için yazarmısın.