Ayşenur Amine Su
Kayıtlı Kullanıcı
Bende 1 tane okudum İnşallah
1 tane aliyorum...
Bende 1 tane okudum İnşallah
Sıkıntılarından kurtulmak için benim içinde okuyabilirmisiniz
Rabbim c.c. maddi manevi sıkıntılarımdan kurtulmak, maddi ve manevi zenginlikler ve dünya ve Ahiret saadeti nasip etsin İnşallah, Allah bütün yuvalarda huzur mutluluk dirlik düzen geçim sevgi muhabbet nasip etsin, içerisinde bizim yuvamıza da İnşallah, Allah bütün çocuklarımıza hidayet eylesin vicdan merhamet Allah korkusu nasip etsin sonlarını hayırlara vesile etsin İnşallah,
Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inş.Allah, hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin İnşallah.
Allah hastalara şifa, dertilere deva , borçlulara eda, evsizlere ev, işsizlere iş, eşsizlere eş çocuksuzlara hayırlı evlatlar nasip etsin. Anne ve babalarımızı ve bizleri ele avuca düşürmesin, kimselere muhtaç etmesin,imanla Kur'anla çene kapamayı nasip etsin İnşallah
Görünür görünmez kazalardan belalardan, kötü art niyetli insanların şerlerinden kötülüklerinden, ani ölümlerden Rabbim bizleri koruyup gelmeden esirgesin inşallah hepimizi. Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin. Rabbim dünyada kur'an ahirette iman dünyada dünya ahirette ahiret muradımızı versin İnşallah. Aminnnn
1 tane aliyorum.....
Hayırlı günler diliyorum.
Bende 1 adet alıyorum.
Allah kabul etsin.
Selametle kalın.
Amin1 adet de bana yazın kardeşim...
Selam ve DUA ile...