Selamun Aleyküm ve Rahmetullah,Rabbim okuduğumuz ve okuyacağımız tüm dualarımızı kabul etsin inşaAllah... ben siteye yeni üye oldum ve ilk dikkatimi çekende bu konu oldu ve bende adımı yazdırdım ama ardından babaannem beyin kanaması geçirdisiteye hiç uğrayamadım
babaannem biraz düzeldi derken yengemizi kaybettik
2 hafta önce... umutsuzca konuya baktım adımı silmişsinizdir sandım ama ALLAH leyla-1 ve hepinizden razı olsun aranıza katılamadığım halde listeden adımı silmemişsiniz uzun zaman sonra ilk defa bu kadar çok mutlu oldum çok çok teşekkür ederim yarın kandil ve ben artık bundan sonra hep aranızda olucam inşALLAH ...
RABBİM hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Amin
Ve Aleyküm Selam canım benim Allah yar ve yardımcınız olsun içinde bulundğunuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.Yengeniz için allah rehmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.Canım lütfen öyle düşünme bizler allah rızası için burdayız hiç bir karşılık beklemeden eğer Allah rızası için birşeyler yapabiliyorsak ne mutlu bizlere sen kalbini ferah tut canım o yönden.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Allah.
Sende kendine iyi bak canım Allah'a emanet ol herşey gönlünce olsun inşallah