aliye_aliye yazdı:
zeynur kardeşim selamün aleyküm !!
ben 120 tane alayım inş. derneğimizde okumak isteyen kardeşlerime ve arkadaşlarıma dağıtırım inş. rabbim niyetinizi tecelli ettirsin, eğer bir sıkıntınız varsa rabbim gidersin inş. Allaha emanet olun. selametle kalın.B)
arkadaşlar her ağızdan bir tane okuncak dikkat edelim bu uyarıya inş..zeynur yazdı:
S.A arkadaşlar 500 kişinin duasına ihtiyacımız var bir arkadaş için yasin okutuyoruz herkez 1 tane okuyabilir ALLAHrızası için okur vede okuya bilecek arkadaşlarınıza söylerseniz sevinirim 15 hazirana kadar B)
zeynur yazdı:
allah razı olsun arkadaşlar B)
yalan_yalan yazdı:
selamün aleyküm bende 2 tane alayım annem ve ben Rabbım kabul eder inşallah.Allah a emanetsınız.
aliye_aliye yazdı:
zeynur yazdı:
allah razı olsun arkadaşlar B)
selamün aleyküm kardeşim.. arkadaşlarıma dağıttım bugün.. dağıttıklarım birer birer okuyacaklar inş. Rabbim kabul eylesin inş. selametle kalın.
CENNET GULU yazdı:
BEN=1,
KARDEŞİM=1...
B)B)İNŞAALLAH YARDIMCI OLMUŞUMDUR..BİR ŞEY SORACAĞIM ; BİR KİŞİ BİRDEN FAZLA OKURSA DA OLURMU ACABA???B)B)
inciak yazdı:
CENNET GULU yazdı:
BEN=1,
KARDEŞİM=1...
B)B)İNŞAALLAH YARDIMCI OLMUŞUMDUR..BİR ŞEY SORACAĞIM ; BİR KİŞİ BİRDEN FAZLA OKURSA DA OLURMU ACABA???B)B)
500 kişinin ayrı ayrı duasına ihtiyacımız var herkez birtane okuması lazım
DUALARDA BULUŞALIMB)
yalan_yalan yazdı:
Selamün aleyküm zeynur kardesım arkadslara 15 yasın dagıttım eklersın.Arkadslarda insallah cevrelerındekı okuya bılecek arkadslar varsa onlarda dagıta bılırlerse gene haber verırım sana insallah.Bıde lısteyı yaparsan kac yasın kaldıgına bakarız.Allahın iznı ıle yetışir insallah yetısemezsede hiç üzülme Rahmanın iznı ıle emrindeki melekleri tamamlar.Selam ve dua ıle kalın..