s.ahandos yazdı:
listemiz
yun_us25=1
~desertrose=1
sur_gun=1+1
sadece_eda=3
umeyye=1~
tsunami=1
handos=1
toplam=10
kalan=490
500 olamasaydı ii olurdu en azından 41 yada 123 çünkü çok yarısından çoğu kalır
sur_gun yazdı:
s.ahandos yazdı:
listemiz
yun_us25=1
~desertrose=1
sur_gun=1+1
sadece_eda=3
umeyye=1~
tsunami=1
handos=1
toplam=10
kalan=490
nerden biliyorsunuz efendim kalacağını yapmayın lütfen 40 bin küsür üyeli bir site hem eş dost akraba bu sayıya dahil değil.ben inanıyorum Allah'ın izniyle biteceğine.
handos yazdı:
sur_gun yazdı:
s.ahandos yazdı:
listemiz
yun_us25=1
~desertrose=1
sur_gun=1+1
sadece_eda=3
umeyye=1~
tsunami=1
handos=1
toplam=10
kalan=490
nerden biliyorsunuz efendim kalacağını yapmayın lütfen 40 bin küsür üyeli bir site hem eş dost akraba bu sayıya dahil değil.ben inanıyorum Allah'ın izniyle biteceğine.
a.s ok.üye çok yasin alan var mı?alan olsa bile 500.e tamamlamak zor kaç kere oldu bu olay tamamlanamadı bişeyi biliyoruzda sölüyoruz inş.biter 15 gün sürede nasıl bitecekse herkesin 1.den fazla alma gibi bi durumu olsaydı biterdi derdim ama öle değil
sur_gun yazdı:
handos yazdı:
sur_gun yazdı:
s.ahandos yazdı:
listemiz
yun_us25=1
~desertrose=1
sur_gun=1+1
sadece_eda=3
umeyye=1~
tsunami=1
handos=1
toplam=10
kalan=490
a.s ok.üye çok yasin alan var mı?alan olsa bile 500.e tamamlamak zor kaç kere oldu bu olay tamamlanamadı bişeyi biliyoruzda sölüyoruz inş.biter 15 gün sürede nasıl bitecekse herkesin 1.den fazla alma gibi bi durumu olsaydı biterdi derdim ama öle değil
s.a.
var kardeşim burda herkes okur yasin-i şerif kaç dk.ını alıyor ki. bence daha görmeyen var hep boş muhabbet forumlar açılırsa tabii ki kayıp gider bu gibi forumlar.
sen bilebilirsin ama dikkat edersen ben de 8 aydan fazladır üyeyim dikkatini çekerim.ben bilirim yok.süre gayet normal 15 günden fazla var sizi takip ediyordum hep süre kısa diyip şikayet ettiğiniz oluyor ama o forumlar hep bitti.
ben inanıyorum Allah'ın izniyle biteceğine..........lütfen kızma işareti falanda yapmayın kızıyorsanızda açık açık yazın.