Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yasin-i Şerif hediye ediyorum :) (9 Kullanıcı)

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm kardeşlerim, Yasin-i Şerif ezber dersim var, dolayısı ile günde defalarca kez ezberime alabilmek için okuyorum.

Şifa bekleyen, hayır isteyen, borçlarına eda bekleyen, dertlerine derman isteyen, vs.. buyursun İsmini ve niyetini yazsın, bende okuyup bağışlayayım inşallah.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum Selam kardeşim,
Allah razı olsun,Rabbim Yar ve Yardımcınız olsun.
1 yasin Şehriye kardeşimizin niyeti için, 1 Yasinde Mert kardeşimize hayırlı iş rızık kapılarının açılması için okursanız .
Selam ve Dua ile

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum Selam kardeşim,
Allah razı olsun,Rabbim Yar ve Yardımcınız olsun.
1 yasin Şehriye kardeşimizin niyeti için, 1 Yasinde Mert kardeşimize hayırlı iş rızık kapılarının açılması için okursanız .
Selam ve Dua ile

Allah cümlemizden razı olsun.
Okurum inşallah, Allah kabul etsin.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah razı olsun kardeşim emeklerinize gönlünüze sağlık Allah ecrinizi her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Kardeşim öncelikle annemin hayırlısıyla şifa bulması eski sağlığına kavuşması için.Benim içinde hayırlısıyla gönül muradımın olması takva sahibi bir eş hayırlı yuva hayırlı salih evlatlarımın olması için dua edersen inşallah.Allah kabul etsin. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Kardeşim birde kız kardeşim Hülya için duanı isteyecektim 11 yıldır özel sektörde çalışıyor iş yerinde küçültme yaptıkları için kız kardeşimin bölümünü kapatmışlar şubata kadar izin vermişler ya başka kente gideceksin yada işine son vereceğiz diye gidecekleri yerler 13 saatlik yerler ik tane çocukları var küçük yeğenimde daha 10 aylık büyük 1.sınıf onlara ben bakıyorum birde o kadar emek verdi gidecekleri yerde ev kira olacak çocukalar kim bakacak aynı yerde kalması farklı bir departmana kaydırılması için dua edersen Allah insanlara vicdan merhamet versin.Allah kimseyi kimseye muhatç etmesin yanından yönünden hayırlı kapılar açmak nasip etsin Rabbim inşallah.
Allah bol bereketli sağlıklı huzurlu mutlu hayırlı günler nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun kardeşim..

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim emeklerinize gönlünüze sağlık Allah ecrinizi her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Kardeşim öncelikle annemin hayırlısıyla şifa bulması eski sağlığına kavuşması için.Benim içinde hayırlısıyla gönül muradımın olması takva sahibi bir eş hayırlı yuva hayırlı salih evlatlarımın olması için dua edersen inşallah.Allah kabul etsin. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Allah cümlemizden razı olsun bacım, Rabbim inşallah en hayırlı zamanda hayırlı bir eş, hayırlı evlatlar verir. Anneciğimizede sıhhat versin inşallah.

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim birde kız kardeşim Hülya için duanı isteyecektim 11 yıldır özel sektörde çalışıyor iş yerinde küçültme yaptıkları için kız kardeşimin bölümünü kapatmışlar şubata kadar izin vermişler ya başka kente gideceksin yada işine son vereceğiz diye gidecekleri yerler 13 saatlik yerler ik tane çocukları var küçük yeğenimde daha 10 aylık büyük 1.sınıf onlara ben bakıyorum birde o kadar emek verdi gidecekleri yerde ev kira olacak çocukalar kim bakacak aynı yerde kalması farklı bir departmana kaydırılması için dua edersen Allah insanlara vicdan merhamet versin.Allah kimseyi kimseye muhatç etmesin yanından yönünden hayırlı kapılar açmak nasip etsin Rabbim inşallah.
Allah bol bereketli sağlıklı huzurlu mutlu hayırlı günler nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun kardeşim..

Rabbim cümlemizi hayırlı merhametli insanlarla muhatap etsin inşallah. Kardeşinize kolaylık ve gönül ferahlığı versin. Dualarımda inşallah.

lale&gül

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam kan kanseri genç bir hasta için bir tane okursan sevinirim ismi Engin. Allah razı olsun kardeşim

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah cümlemizden razı olsun bacım, Rabbim inşallah en hayırlı zamanda hayırlı bir eş, hayırlı evlatlar verir. Anneciğimizede sıhhat versin inşallah.

Rabbim cümlemizi hayırlı merhametli insanlarla muhatap etsin inşallah. Kardeşinize kolaylık ve gönül ferahlığı versin. Dualarımda inşallah.

Amin
Allah razı olsun kardeşim emeklerinize gönlünüze sağlık Allah ecrinizi her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.Her harfin adedince Rabbim sevabını versin inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Sizden yine bir ricam olacaktı bugün benim için çok değerli bir ablamın ölüm haberini aldım yengemin kız kardeşi(dayımın eşinin)amansız hastalığa yakalandı bugün öğlen vefat etmiş yeter ablam Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah onun içinde dua ederseniz Allah kabul etsin.
Diğer Yasin süresi kardeşliğince çoğu kardeşlerimizin haberi bile yok kendileri için yasin okundukları bizler Allah rızası için gıyablarında dua etmek için Allah her zaman iyi insalarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim.
Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim.Böyle hayırlara vesile olduğunuz içinde Rabbim'de sizin ne muradınız duanız varsa kabul etsin bilmediğimiz sıkıntılarınızda varsa Allah içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

umuteden

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşımın hayırlı biri ile evlenmesi için okursan çok sevinirim. Allah razı olsun..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun sizden ,
rabbim yolunuzu açık ve bereketli kılsın inşallah.
Benim isteğin,annemin sağlığına kavuşması
rabbim tüm hastalara ve annemede şifalar vermesi.
Işyerimde işimle ilgili hayırlı gelişmeler,
hakkımda hayırlı ise bir yuva kurmak,
haca yada ümre niyetim,
sağlık huzur ve maneviyat ,
rabbim ölene kadar yolundan ayırmasın..
Rabbim tüm gönül dostlarımızın muradını versin.
Allaha emanet olun.
Selametle kalın.
Allah nyar ve yardımcınız olsun.

melek4545

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim

Benim hac ve umre niyetim var onun için birde kardeşim için okurmusunuz.Kardeşimin dinine daha bağlı olması için

Şimdiden Allah razı olsun

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah

hira82

Kayıtlı Kullanıcı
tüm müminlerin hastalıklarına şifa dertlerine derman olması için okursanız kendim içinde hayırlı huzurlu bol rızıklı bir iş için okursanız memnun oluruz inşallah.ALLAH ezberinize kuvvet versin işinizi kolaylaştırsın inşallah

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun..ne mutlu size.
Rabbim tövbelerimi kabul etsin..
Dua larınızda yer verirseniz sevinirim.
Rabbim kabul etsin..
Sizin de dilekleriniz gerçek olsun inşallah

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun.
Günahlarımın affı için okursanız sevinirim.
Allah kabul etsin okumuş ve okuyacağınız Yasin-i Şerif'leri.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Hasgül Kardeşim,
Allah Razı olsun,Rabbim Yar ve Yardımcın olsun,Kolaylaştırsın Zorlaştırmasın.
Bende bir başka kardeşimizin niyetine 1 Yasini şerif rica ediyorum.
Selam ve Duaile

Gün_Işığı

Kayıtlı Kullanıcı
Selamu Aleyküm

Rabbimizin tüm mü'minlerden razı olması için,benim hayırlısıyla hacca gitmem için
Arkadaşımında hayırlısıyla namaza başlaması için okurmusunuz

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam kan kanseri genç bir hasta için bir tane okursan sevinirim ismi Engin. Allah razı olsun kardeşim

Engin kardeşim için okudum. Rabbim hayırlı şifalar versin inşallah. Güzel haberlerini bizlerede ver lütfen.
Selametle...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt