Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yaşımla Günahlarım da Büyüdü (2 Kullanıcı)

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
okumuştum ama yorum yapmamşım :)

NE OLDUM DEĞİL ,NE OLACAĞIM DEMELİ İNSAN
ALLAH razı olsun kardeşim.
Eline gönlüne sağlık

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
güzel bi paylaşımdı.içinde kendime ait sözlerde buldum..
çoğu okuyan kendi cümlelerini bulmuştur diye düşünüyorum
:T

ben bu konuyu ilk kez okudum sanarken;
sonra bi baktım yorumum var ve inanın aynı duygular vardı:) Rabbim geçmişimizdeki günahlarımızı affetsin-şimdiden sonra günahlardan uzaklaşmaya başlamak en doğru olan bi adımdır inşallah."""EŞHEDÜENLAİLAHEİLLALLAH VEEŞHEDÜENNEMUHAMMEDEN ABDUHUVERESULUHU"

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Görünce ne kadar da yerinde ve güzel bir konu açmışsın hemen birşeyler yazmam lazım dedim kardeşim.Aynen öyle kardeşim yaşımız büyüdü ve bizlerde bazen günahlara girdik büyük ya da küçük.Ben bile şimdi düşününce ne kadar günahkar olduğum zamanlar olmuşum diyorum.Ama artık tevbe zamanı hele ki gençken anlayıp tevbe etmek kadar güzel birşey yok.Artık o kadar dikkat ediyorum ki sınırlı ve kontrollü bir hayat yaşıyorum.Evet böyle yaşamam lazım çünkü şeytan durmuyor kendimi kontrol edip durcağım yerleri bilmezsem çok kötü yollara girebilirim diye düşünüyorum.ALLAH herkesi korusun şeytanın şerrinden.Diyorum ki bazen çocukken ne kadar da masummuşuz bazen çocuklara bakıyorum da ne kadar temiz ve masumlar keşke hep çocuk kalsaymışız ama keşke şeytanın sevdiği laf onu sevindirmeyelim.

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
Görünce ne kadar da yerinde ve güzel bir konu açmışsın hemen birşeyler yazmam lazım dedim kardeşim.Aynen öyle kardeşim yaşımız büyüdü ve bizlerde bazen günahlara girdik büyük ya da küçük.Ben bile şimdi düşününce ne kadar günahkar olduğum zamanlar olmuşum diyorum.Ama artık tevbe zamanı hele ki gençken anlayıp tevbe etmek kadar güzel birşey yok.Artık o kadar dikkat ediyorum ki sınırlı ve kontrollü bir hayat yaşıyorum.Evet böyle yaşamam lazım çünkü şeytan durmuyor kendimi kontrol edip durcağım yerleri bilmezsem çok kötü yollara girebilirim diye düşünüyorum.ALLAH herkesi korusun şeytanın şerrinden.Diyorum ki bazen çocukken ne kadar da masummuşuz bazen çocuklara bakıyorum da ne kadar temiz ve masumlar keşke hep çocuk kalsaymışız ama keşke şeytanın sevdiği laf onu sevindirmeyelim.

evet abi keşke dememek gerek ama keşke diyecek öyle çok şey yapmışız ki.ne güzel hidayete erdirmiş Rabbim seni.
seni günahlarla bırakmamış, seni çağırmış.
inşaALLAH Allah da senden razı olmuş tevbeni kabul etmiştir de geçmiş günahlarını bağışlayıvermiştir.
selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt