Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yasaklayacağınız Üye Var mı??? (1 Kullanıcı)

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Ve Aleykumselam...

Ve Aleykumselam...

s.a. mavci kardeşim ALLAH razı olsun ,bu konuyu açtığınız için,bende bu tekdin kardeşimizden muzdaribim ,rabbim hepimizi yaptığımız yanlıştan zararsız bi şekilde döndürsün...
Rabbim (asr)süresinde birbirimize hakkı ve sabrı tavsiye ediniz onlar müstesna diyor, tavsiyeden anlamayıp hakarete başvuran kardeşimişz benim gibi sakin bi insanı bile celallendirdi,,,
yazık...rabbim hidayetinden mahrum bırakmasın bizleri inşallah..
bu saatten sonra zaten o kardeşimiz ve onun gibi saldırgan ve hakaret vari konuşanlardan asla muhatab olmıyacağımı biliyorum o kadar...
allaha emanet olunuz kardeşim...

AllaH C.C cümlemizden razı olsun kardeşim...
Aynı sonuca varmışız...
Sakin kişileri bile özellikle çileden çıkaran, bu siteye sadece ve sadece sataşma ve hakarat ve ortalığı karıştırmak için gelen kişileri yasaklamak benim düşüncem...
Bazen yönetim bile üstesinden gelemiyor...
Türlü desiselerle tekrar tekrar raklı adlarla siteye üye oluyorlar...

Allaha emanet olunuz kardeşim...

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
günaydın bende geçenlerde gördüm bu lingi yasaklı lingini ama nasıl kullanılacak bilmiyorum aslında cok zorda kalmayınca kullanmayın arkadaşlar herkese yatacak kadar lafımız vardır elbet üstesinden gelmeliyiz.... :)

mavci

Yönetici
Ve Aleykumselam...

Ve Aleykumselam...

selamün aleyküm,çok güzel.şu açıdan.
bir arkadaş var.sitede olay çıkarmak için var sanki.isim değiştirip değiştirip geliyor.banlanıyor,bir daha.biliyor ki burdakiler farklı düşünüyor.rahat duramıyor galiba.onun için iyi olmuş.
varlığı ve yorumları hakaretleri çok rahatsız ediyordu bizleri
.

Allah C.C. ıslah eylesin o gibileri inşallah...

mavci

Yönetici
Ve Aleykumselam...

Ve Aleykumselam...

Selamunaleykum,
yasaklanan kişi yasaklayan kişinin forumlarına mı yazamıyor acaba. Merak ettim.

Evet...
Yani ben öyle sanıyorum...
Herkes sadece kendi için yasaklayabiliyor sadece...

GEVHER

Yönetici
''Kolaylaştırın, zorlaştırmayın .Müjdeleyin, nefret ettirmeyin .Uyuşun, ihtilafa düşmeyin .İnsanlara yumuşak davranın, şiddet göstermeyin"
(Müslim, 3263)

Selamünaleyküm...

İslamiyet.gen.tr , islamiyetin müslümanlara yüklediği '' TEBLİĞ '' vazifesi temeline dayanmaktadır.
Tebliğ sadece anlatmak ile olamaz.En tesirli tebliğ davranışlar ile olandır.

Dışarıdan forumu inceleyen ya da bizlere sataştığını ve ortalığı karıştırdığını düşündüğümüz bir kardeşimiz davranışlarımıza bakıp da
'' Müslümanlar ne güzel ahlaklı , doğruları güzellikle anlatıyorlar ve kimseyi nefsleri için kırmıyorlar ; bunu sağlayan din , ne güzel bir din . ''
dediği anda islamiyete yaklaşmaya başlar.

Bizim tek Önderimiz , Peygamber Efendimiz ( S.A.V ).
O ( S.A.V ) , kendisine yapılan tüm düşmanlıklara ve eziyetlere rağmen , hiç kimseyi hayatından uzaklaştırmamış ve kimseden vazgeçmemiştir.Aksine , onları kazanmak için uğraşmıştır.
Biz , O 'nun yolundan giden ümmet olarak nasıl yasaklama yapabiliriz ?
Bizlere düşen , doğruları tekrar tekrar , bıkmadan ,güzel bir dille anlatmak ve İslam ahlakıyla herkese örnek olmaktır.

Bu sayfada mesajlarında yasaklamak istedikleri üyelerin isimlerini belirten kardeşlerimizden de rica ediyorum , lütfen verdiğiniz isimleri mesajlarınızda silin.
Kimseyi isim vererek rencide etme hakkına sahip değiliz.

Allah C.C ' e emanet olun.

mavci

Yönetici
Ve Aleykumselam...

Ve Aleykumselam...

selamün aleyküm mavci abi
ben bunu ayarlayamam daha renkli yazamıyorum bir türlü
ama ben yinede kimseyi yasaklamam
bana kötülük yapana ben iyilik yaparım anlamazsa allah hidayet verdin derim odan sonra kendi bilir :a43::a43:

selamün aleyküm incinurum canım benim evet sen öyle devam et iyilik yap affet olmazsa hidayet dile :)
seni çok seviyorum canım Allah seni inşallah hafızlıkla nasiplendirir.

Allah C.C razı olsun İncinurumuz...
Allaha emanet ol...

mavci

Yönetici
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

günaydın bende geçenlerde gördüm bu lingi yasaklı lingini ama nasıl kullanılacak bilmiyorum aslında cok zorda kalmayınca kullanmayın arkadaşlar herkese yetecek kadar lafımız vardır elbet üstesinden gelmeliyiz.... :)

Allah C.C razı olsun kardeşim...

edam005

Kayıtlı Kullanıcı
Niyet aslında farklı düşünceye sahip birini dışlama değil,elbette bu olacaktır ve hoşgörü herzaman güzel..
Mesele kötü ve hakedilmeyen hakaretlere uğramak ,düşüncelerimiz farklıda olsa hakaret çirkin bir davranış,,
yunus emre ne diyor, YARATILANI SEVERİM, YARATANDAN ÖTÜRÜ..
AMA HAKARET GEREKSİZ VE ÇİRKİN Bİ DAVRANIŞ MÜSLÜMANADA YAKIŞMIYOR..SELAM VE DUA İLE KARDEŞLERİM..

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
Niyet aslında farklı düşünceye sahip birini dışlama değil,elbette bu olacaktır ve hoşgörü herzaman güzel..
Mesele kötü ve hakedilmeyen hakaretlere uğramak ,düşüncelerimiz farklıda olsa hakaret çirkin bir davranış,,
AMA HAKARET GEREKSİZ VE ÇİRKİN Bİ DAVRANIŞ MÜSLÜMANADA YAKIŞMIYOR..SELAM VE DUA İLE KARDEŞLERİM..

selamün aleyküm,kardeşime katılıyorum.çok faydalı bir konu açılıyor ve bir kardeşimiz o konuyu hakaret ve saldırılarla imha ediyor.güzel bir şeyi okumak için açılan konuda sayfalarca atışma...elbette farklı düşünecek,tartışacak ama ''salyalarını akıtma'' tarzında karşısındakini ve okuyan herkesi rahatsız edecek bir üslubu konu boyunca takip etmek çok üzücü.şahsım adına şu ana kadar hiç kimseyle olumsuz bir şey yaşamadım.o arkadaşın ismini de vermiyorum.hemşehrimdir aynı zamanda ama olmuyor işte...

mavci

Yönetici
''Kolaylaştırın, zorlaştırmayın .Müjdeleyin, nefret ettirmeyin .Uyuşun, ihtilafa düşmeyin .İnsanlara yumuşak davranın, şiddet göstermeyin"
(Müslim, 3263)

Selamünaleyküm...

İslamiyet.gen.tr , islamiyetin müslümanlara yüklediği '' TEBLİĞ '' vazifesi temeline dayanmaktadır.
Tebliğ sadece anlatmak ile olamaz.En tesirli tebliğ davranışlar ile olandır.

Dışarıdan forumu inceleyen ya da bizlere sataştığını ve ortalığı karıştırdığını düşündüğümüz bir kardeşimiz davranışlarımıza bakıp da
'' Müslümanlar ne güzel ahlaklı , doğruları güzellikle anlatıyorlar ve kimseyi nefsleri için kırmıyorlar ; bunu sağlayan din , ne güzel bir din . ''
dediği anda islamiyete yaklaşmaya başlar.

Bizim tek Önderimiz , Peygamber Efendimiz ( S.A.V ).
O ( S.A.V ) , kendisine yapılan tüm düşmanlıklara ve eziyetlere rağmen , hiç kimseyi hayatından uzaklaştırmamış ve kimseden vazgeçmemiştir.Aksine , onları kazanmak için uğraşmıştır.
Biz , O 'nun yolundan giden ümmet olarak nasıl yasaklama yapabiliriz ?
Bizlere düşen , doğruları tekrar tekrar , bıkmadan ,güzel bir dille anlatmak ve İslam ahlakıyla herkese örnek olmaktır.

Bu sayfada mesajlarında yasaklamak istedikleri üyelerin isimlerini belirten kardeşlerimizden de rica ediyorum , lütfen verdiğiniz isimleri mesajlarınızda silin.
Kimseyi isim vererek rencide etme hakkına sahip değiliz.

Çok güzel şeyler söylüyorsun Gevher kardeşim...
Ama...
Bunu yapmak zorundayız diye düşünüyorum...
Nasıl ki yönetim de gerekirse yapıyor bu işlevi...
Keşke yapılmasa...
Keşke herşey çok güzel olsa...
Keşke herkes iyiniyetli olsa...
Keşke savaşlar olmasa...
Keşke...
Yapmamalız ama...Zorda kalırsak yapacak başka birşey yok...
Çünkü öyle kişiler saf akılları bulandırıyorlar...
İnsanların akıllarını karıştırıyorlar...
Bu nedenle...

Herşey için Allah C.C razı olsun kardeşim...
Uyarın nedeniyle ismi sildim...
Allaha emanet olunuz...

GEVHER

Yönetici
MAVCi kardeşimiz...

Düşüncelerinize katılıyorum , Allah C.C ve Kur'an yolunda CİHAD etmek boynumuzun borcu.
ve Sitemizin güzelliğini koruma adına mutlaka tedbirler almalıyız.
Ama bu yasaklama ile olabilecek bir durum değil , zira yasaklanan kişi farklı kullanıcı adlarıyla foruma girebiliyor.
Bu nedenle ki , en güzel tedbir başkalarını kontrol altına almaya çalışmakla değil de kendimizi kontrol altında tutmakla mümkündür.

Yanlış olduğunu düşündüğümüz mesajlara , doğru cevabı güzellikle verelim , tekrar tekrar.Baktık ki olmuyor ya da kontrolümüzü kaybedebileceğimizi ve nefsimize uyabileceğimizi düşünüyoruz , hemen yönetime haber verelim.Yönetimde ki kardeşlerimiz ,mesajlarda gerekli düzeltmeleri ve üyeler ile ilgili gerekli işlemleri yapsınlar.
Ama bizler laf dalaşına girmeyelim , Sitemizi kirletmeyelim.

mavci

Yönetici
Ve Aleykumselam...

Ve Aleykumselam...

selamün aleyküm,kardeşime katılıyorum.çok faydalı bir konu açılıyor ve bir kardeşimiz o konuyu hakaret ve saldırılarla imha ediyor.güzel bir şeyi okumak için açılan konuda sayfalarca atışma...elbette farklı düşünecek,tartışacak ama ''salyalarını akıtma'' tarzında karşısındakini ve okuyan herkesi rahatsız edecek bir üslubu konu boyunca takip etmek çok üzücü.şahsım adına şu ana kadar hiç kimseyle olumsuz bir şey yaşamadım.o arkadaşın ismini de vermiyorum.hemşehrimdir aynı zamanda ama olmuyor işte...

Yaradılanı seviyoruz...Yaradan C.C. dan ötürü...
Allaha emanet olunuz...

mavci

Yönetici
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

MAVCi kardeşimiz...

Düşüncelerinize katılıyorum , Allah C.C ve Kur'an yolunda CİHAD etmek boynumuzun borcu.
ve Sitemizin güzelliğini koruma adına mutlaka tedbirler almalıyız.
Ama bu yasaklama ile olabilecek bir durum değil , zira yasaklanan kişi farklı kullanıcı adlarıyla foruma girebiliyor.
Bu nedenle ki , en güzel tedbir başkalarını kontrol altına almaya çalışmakla değil de kendimizi kontrol altında tutmakla mümkündür.

Yanlış olduğunu düşündüğümüz mesajlara , doğru cevabı güzellikle verelim , tekrar tekrar.Baktık ki olmuyor ya da kontrolümüzü kaybedebileceğimizi ve nefsimize uyabileceğimizi düşünüyoruz , hemen yönetime haber verelim.Yönetimde ki kardeşlerimiz ,mesajlarda gerekli düzeltmeleri ve üyeler ile ilgili gerekli işlemleri yapsınlar.
Ama bizler laf dalaşına girmeyelim , Sitemizi kirletmeyelim.

Allah C.C. razı olsun kardeşim...
Yönetim bazen gecikebiliyor...
Zamanında müdahale edemiyor...
Sıkıntımız da bu zaten...:a11:
Haydi hayırlısı...
Bizler GÜL sunmaya devam edelim inşallah...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt