Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yarin umreye gidiyorumm (1 Kullanıcı)

belmurat

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.beslermobilya.com
yüce rabbim sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin rabbim bizlerede nasip eder inşallah... dualarında bizleride unutma...

ruzgar_17

Kayıtlı Kullanıcı
Ecmain olsun kardeslerim rabbim kabul eder insaallah hayirlisiyla gider gelriz dua listemhazir simdilik insaallah kimseyi unutmamm saatler kaldi
selmetle

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
a.s ne mutlu sana bize de oralara gitmeyi o topraklari görmeyi nasip etsin rabbim...allah kabl etsin dualarini....

policdemo

Kayıtlı Kullanıcı
a.s kardesim adım demet benide listene yazarsan sevinirim össyi kazanmak icin a.r.o a.e.o hayirli yolculuklar selametle......

kezzy

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Kabul etsin
Tüm isteyenlere ve bizlerede nasib etsin
Bizler icinde dua edin insaAllah

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim ne mutlu sana ALLAH YOLUN ACIK ETSİN bizleride unutmadın teşekkür ederiz.adım sevda benım içinde sıkıntımın bıtmesı için dua edersen cok sevınırım.ALLAH razı olsun:)

gul tanem

Kayıtlı Kullanıcı
allah kabul etsin kardeşim çok sevindim allah bizlerede nasip eder inşallah

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
aleykume selam çok sevindim

ALLAH şimdiden kabul etsin

ekrem yıldırım

ruzgar_17

Kayıtlı Kullanıcı
HAYIRLI GECELER KArdesler ben geldım Allaha sukurr cok guzl gectı umremnız.ıannın sankı hac kalabalıgı vardı o kadar ınsan vardı kı maasallah ınsan sayısı arttıkca havlunun genslıgı de artıydu sankıı rabbım orda donen ınsanı da melegıde eksık etmesınn rabbım tekrara tekrar nasıp etsın ve tum ısteyen lere nasıp etsın ben sıtenın tum uyelerıne duamızı ettık rabbım kabul etsınn

selametle

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim ALLAH celle celalüh kabul eylesin.İnşaALLAH dualarınızda yer aldık.selametle kalınız.

ruzgar_17

Kayıtlı Kullanıcı
tabı abı aldınız rabbım kabul etsıkk rabbım layıkına eylesın

selametle

tubae

Kayıtlı Kullanıcı
hosgeldın allah razı olsun senden

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı
H o s g e l d i n i z ! ! !
Rabbim kabul etsin.allah(cc)bizlerede nasip etsin insallah!bayraminiz mübarek olsun.hayirli geceler

ruzgar_17

Kayıtlı Kullanıcı
Size de hayirilisgeceler gurbetten ablacim(ozur dilerim yanlis hatirliyo olabilirim ) sizi de bayagiidr taniyoruzz ozellikle isimce dua ettiklerimizdensiniz rabbim kabul etsiinn aklimda kaldigi kadar hatirliyorum sizi insallah dualariniz dualarimiz kabul olurr dertlerimize deva agrilarimiza sifa nasip etsiinn

selametle

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı
Size de hayirilisgeceler gurbetten ablacim(ozur dilerim yanlis hatirliyo olabilirim ) sizi de bayagiidr taniyoruzz ozellikle isimce dua ettiklerimizdensiniz rabbim kabul etsiinn aklimda kaldigi kadar hatirliyorum sizi insallah dualariniz dualarimiz kabul olurr dertlerimize deva agrilarimiza sifa nasip etsiinn

selametle

Allah razi olsun.kardesim sagol dogru hatirliyosun.son bi kac aydir aktif degildim hatirlamakta zorlanabilirsin.7 aylik bi oglum var ellerinizden öper,büyük oglumda okula basladi.dünya telasi yani.ramazan ayinda da ibadete yönelince foruma sadece okuyup cikarak istirak ettim.insAllah bundan sonra daha fazla zamanim olur.

selam ve dua ile

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
rüzgar 17 hoşgeldiniz hakikaten cok cabuk döndünüz:)rabbim yapmış oldugunuz ümreyi kabul etsin.inşallah dualarınızda benımde ismim gecmiştir.ALLAHA emanet olunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt