Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yarin umreye gidiyorumm (2 Kullanıcı)

ruzgar_17

Kayıtlı Kullanıcı
A06
selamun aleykum kardessslerim
mujdeler olsunn yarin aksam umreye giidyorum bayram namazini orda kilkacagiz insallah bu bir kez daha nasip olmtu bana ama oyle bir duygu i nasil dayanacagim yarin geceye kadar bilmiyorum gerci ben suudu arabistanda oturuyordumm ama universitem suan tatil oldugu icinn ailmein yanina geldim yani riyad a ahh ahhh okadar cok ozledimm ki burada bulunan butun turkler neredeyyse umreye giidyorr insallah yarin aksam cikacagiz korkkmayinn dualarimda siizleride unuttmayacagimmm muhammed die bi abimiz vardi oan isimce dua edicemm ama biiseyy soracagim ya acaba siteye uye olna kardslerimm diye due etsemm uygiun olurrmu acaba neyyse rabbim bilir nasilsa ben oyle dua ediicemmm hafize anneye de tabiiki
selamettle kardesslerimmm

allah de eyy kalbimm

yarin umreye gidiyoruzzz

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
allah kabul etsin hayırlısıyla gidip dönmeyı nasip etsin tekrarı çok olur inşallah hayırlı geceler

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküme selam.ne güzel bir heyecandır.Rabbim kabul etsin.dualarınızda bize de yer vermeyi unutmayın .selam ve dua ile kalın.

Kaan Erdem

Yönetici
Mevlam niyetlerinizde sizleri halis eylesin kardeşim.Cümle müslüman din kardeşlerimiz adına edilen dualar ALLAH celle celalühu izni ile bizlerede isabet edecektir inşaALLAH.

Hakkınızda ve cümlemizin hakkında hayırlısı olsun.Dualarınızda samimice yer almak ümidi ile.

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
rabbim kabıul etsin ne güzel ..ne mutlu bir olay ..
rabbim bizlerede nasip etsin inşaALLAH ..
SELAM VE DUA İLE

ardam_47

Kayıtlı Kullanıcı
allah kabul etsin inşallah, o mübarek yerde beni de dualarına almayı unutma kardeşim...

@ebruli

Kayıtlı Kullanıcı
ne mutlu size!
YUCE RABBIM bizlerede nasip etsin insaallah.bizlerden selam goturun sevgili PEYGAMBERIMIZE.
ALLAHU TEALA kabul etsin umrenizi insaallah.
hayirlisiyla gidip donmeyi nasip etsin YARADANIM..

ruzgar_17

Kayıtlı Kullanıcı
Tamm su anda aklima birseyy geldi ism lerle beraber dua edilmesini istedioginiz konuyu kabataslak yazarsaniz bende not alip insalla tavaf aninda okurum derdinize derman olurumm insallah gordugum tum dualari edecegimm istediginiz dualarla ve ismlerle yazalim insaaallah

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Adım Barış yaz benide listeye..Dualarını eksit etme..Hayırlısı ile gidip gel..

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun aleyküm kardeşim sizin adınıza sevindim.
Bizleride dualarınızdan unutmayın inşaallah.
Allah yol açıklığı versin.Selametle inşaallah.

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam kardeşim.
Rabbim kabul etsin. çok güzel maşallah.
bize de nasip etsin inşaallah.
çok mutlu olurum mübarek beldede mübarek bir vakitte:) bizi de anarsanız duanızda.ismim esmanur.
Allah'a emanet olunB)

seda_seda_

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim kabul etsin kardeşim inşallah bizleree de gitmek nasib olur bizler içinde dua et en kısa zaman da bizler de o mübarek toprakları zıyaret edelim selam ve dua ile kalın

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm güzel kardeşim..
Bayadır yoktunuz, ne güzel bir haberle döndünüz maşaAllah..:)

Rabbimiz c.c makbul eylesin, bizlere de hayırlısıyla kısa zamanda nasib eylesin inşaALLAH..Dualarınızda
bana (rabia) ve figen ablamıza da yer verirseniz çok sevinirim.. Rahman c.c razı olsun. Yolunuz açık olsun..Selametle kardeşim B)

ruzgar_17

Kayıtlı Kullanıcı
ayy ebnı hatırlama nıza cokks evındımmm hatırlanmakkk unutulmamak guzel bır seyyymıss

dua lıstemı elıme aldımm gayet te genıss ısım lıstesı beklıyorummm

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı
S a hayirli yolculuk olsun insallah! ! !

Bende hülya baciniz nacizane benide eklerseniz cook mutlu olurum mübarek topraklarda ismen dua edilmesi cok güzel bi davranis mümin kardesine dua etmek.allah razi olsun
butterfly2.gif

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
allah kabul etsin kardeşim bizlerede nasip etsin inşallah benim eşimin hidayete ermesi 2 çocuğumu allah yolunda yetiştirmem için dua edersen sevinirim eşimin adı alpaslan benim gülden şimdiden allah razı olsum peygamber efendimizede selam söyle hayırlısıyla git gel kardeşim

MAZLUMkul

Kayıtlı Kullanıcı
a.s inşaallah selametle gidip dönersin kardeşim,
ne güzel bir duygu .... peygamber efendimize selamlarımızı söyle , bizleri de oradan çağır ki inşaallah duaların kabul edilir de bizlere de nasip olur.........

inşaallah benim(hatice) ve kardeşimin dualarımızın kabul olması için bizlere de orada dualarınıza eklersin kardeşim...

Selam ve dua ile....
Allah cc emanet ol...

ismailbasarir14

Kayıtlı Kullanıcı
Allah kabul eder inşaallah.hayırlısıyla dönmeyi nasip eylesin Allah sana.Bence bütün müslümanlara dua et kardeşim...

Bilnur

Kayıtlı Kullanıcı
ne kadar güzel bende heyecanlandım şimdi...peygamberimizi ziyarete gidiceksiniz..allah kabul etsin inşallah...bizlerede allah nasip etsin..dualarınızı bekliyoruz...selam ve dua ilee...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt