Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yarin öeleceginizi bilseniz ne yapardiniz...
(1 Kullanıcı)
Selamünaleyküm Buna bazı kardeşlerim yarına kadar yaşayacağını nerden biliyorsun diye bir soru sorabilirler
Şu an içimden başımı secdeden hiç kaldırmadan tövbe ederdim diyorum ama ALLAH korkusuyla değil de ölüm korkusuyla (Firavunu hatırlayınız) yapmaktan ALLAHa sığınırdım...ALLAHa emanet olunuz...
Vealeykümselam kardesim gercekten cok dogru yarina kadar yasayacagimiza garanti mi var..Tevbe etmek cok dogru ben de öyle yapardim diye düsünüyorum ama Hem allah korkusuyla hem de ölüm korkusuyla..Allah razi olsun sizde Rabbime emanet olunuz insallah..selam ve dua ile...
Selamünaleyküm Buna bazı kardeşlerim yarına kadar yaşayacağını nerden biliyorsun diye bir soru sorabilirler
Şu an içimden başımı secdeden hiç kaldırmadan tövbe ederdim diyorum ama ALLAH korkusuyla değil de ölüm korkusuyla (Firavunu hatırlayınız) yapmaktan ALLAHa sığınırdım...ALLAHa emanet olunuz...
yarın öleceğimi bilsem; bu günden ölürdüm..:gulegule
ama yinede en hayırlı amel olarak..hemen bir ilim meclisine, sohbet meclisine katılırdım...amellerin en hayırlısı budur..:evet
şuda var ki, ölüm kesinleşince tevbe de makbul değildir...vallaha ne yapacağımı bilemiyorum..mevla teala hüsn-ü hatime nasib etsin...durumumuz vahim..:gulegule
yarın öleceğimi bilsem; bu günden ölürdüm..:gulegule
ama yinede en hayırlı amel olarak..hemen bir ilim meclisine, sohbet meclisine katılırdım...amellerin en hayırlısı budur..:evet
şuda var ki, ölüm kesinleşince tevbe de makbul değildir...vallaha ne yapacağımı bilemiyorum..mevla teala hüsn-ü hatime nasib etsin...durumumuz vahim..:gulegule