Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

yardımınızı istiyorum. (3 Kullanıcı)

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı
RE: yardımınızı istiyorum.

RECEB BOZKUS yazdı:
sevvalmina yazdı:
selamünaleyküm sizlerden bi ricam olcak ayın 22 sine kadar 6666 ayetel kürsü okuycaz yardın edermisiniz şimdiden hepinizden ALLAH-Ü TEALA razı olsun inşallah.dua ile
S.ALEYKÜM HAYIRLI SABAHLAR..BEN GEÇEN 50 TANE ALMIŞTIM AMA TOPLAM 150 ADET OKUDUM..EĞER SÜRESİ GEÇMEDİYSE 100 TANE DAHA OKUMAK İSTİYORUM..BANA HABER VERİRSENİZ SEVİNİRİM..ALLAH RAZI OLSUN BÖYLELİKLE SİZİN VESİLENİZLE DOLU VAKTİMİ BOŞ GEÇİRDİĞİMİ ANLADIM..ALLAH RAZI OLSUN.DUA

selamünaleyküm kardeşim ALLAH-Ü TEALA razı olsun inşallah benim yoğunluğumdan dolayı birnur kardeşim ilgilendi çok şükür bitirdik rabbim hepinizden razı olsun inşallah dua ile..

cakamo

Kayıtlı Kullanıcı
RE: yardımınızı istiyorum.

SELAMUNALEYKÜM BEN 25 ADET ALDIM BİRDE SORDUĞUN SORUYU PEK ANLAYAMADIM AÇIKLARSAN!?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt