Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yardımınıza çok ihtiyacım var (1 Kullanıcı)

meze

Kayıtlı Kullanıcı
mrb arkadaşlar..öncelikle hayırlı ramazanlar..kadir gecemiz de şimdiden mübarek olsun...çok huzursuzum arkadaşlar,kalbimin gitgide paslandığını hissediyorum...namaz kılamadığım için artık huzursuzlanamıyorum yada çok utanarak söylüyorum kimi zaman aklıma dahi gelmiyor..sanki artık günahlar normalleşti gibi..namaza başlamak geçiyo içimden ama o maneviyatı hissedemiyorum kılsam bile formaliten kılacakmışım gibi geliyo...namaza karşı dirençli olamıyorum...o ayakta tutan maneviyatı hissedemediğim için başlasam da geri bırakıyorum..yarın kadir gecesi namaz kılacağım kuran okuyacağım ama kalbim o kadar paslanmış ki o duyguya bürünemiyorum..dünya hayatına kendimi çok kaptırmışım gibi geliyo..ne yapacağımı da bilemiyorum.. o duyguya nasıl bürüneceğimi de..neler yapabilirim arkadaşlar..Allah rızası için yardımcı olun lütfen..kitaplar okumam gerekirse dediğiniz kitapları alır okurum da...ama yeter ki beni yönlendirin..beni yalnız bırakmayın arkadaşlar..o yola tekrar girmem için kararan kalbimi biraz olsun aydınlatabilmem için yardımınıza çok ihtiayacım var..nolur yarın kadir gecesinde benim için de dua edin..belki rabbim o duyguları yeniden kalbime koyar..hepiniden Allah razı olsun..hayırlı günler..

Huyela

Kayıtlı Kullanıcı
Cenabı hak yardımcınız olsun.

Bu hal çok kötü. yanlış anlamayın lütfen dost acı söyler. Bu hal feyz alınamadığının alameti. kitablar öyle yazdığı için söylüyorum. Feyz almak için bazı şartlar var. Bunlardan ilki itikadın yani imanın doğru olması. Ehli sünnet itikadını doğru olarak öğrenmek gerekir. bundan sonrada fıkh bilgilerini lazım oldukça bir an önce öğrenmeli ve ilk fırsatta kötü arkadaşları terk etmeli. Erkeksek salih kadınsak saliha kimselerle beraber olmalı. Bu zamanda kurtulmanın tek bir çaresi kaldı. oda kurtulanlarla beraber olmaktır. Bunlardan başka size iki tane mail grubu tavsiye edicem. Bu grublardan hergün dini yazılar gelmekte, kalblere cila olmakta. İnsanı gafletten kurtarıyor. Bunlara üye olun. Kitab olarakta tavsiye ettiğim sitelerden isteyin. Her gün ibr iki sahife okuyun. Ehli sünnet alimlerinin yazıları olduğu için tesir eder. Çok çeşirlii her önünüze gelen kitabıda okumayın. Mesele çok kitab okumak değil, doğru kitabı çok okumak. Buda unutulmamalı. Aşağıdaki linklerden mail grublarına üye olabilirsiniz.

unutmayın bu halden kurtulmak istemekte büyük nimettir. Cenabı Hak vermek istemeseydi, istek vermezdi. Mübarek olsun.

HUZUR PINARI - İslamiyet, İslam Dini, Ehl-i Sünnet İtikadı, İlmihal, Kitaplar...

Mail Grubu .:.: www.dinimizislam.com :.:.

Bizede dua edin inşaallahü teala.

Kadir geceniz mübarek olsun. İnşaallahü teala yeni bir başlangıç için miladınız oluz.

mrb arkadaşlar..öncelikle hayırlı ramazanlar..kadir gecemiz de şimdiden mübarek olsun...çok huzursuzum arkadaşlar,kalbimin gitgide paslandığını hissediyorum...namaz kılamadığım için artık huzursuzlanamıyorum yada çok utanarak söylüyorum kimi zaman aklıma dahi gelmiyor..sanki artık günahlar normalleşti gibi..namaza başlamak geçiyo içimden ama o maneviyatı hissedemiyorum kılsam bile formaliten kılacakmışım gibi geliyo...namaza karşı dirençli olamıyorum...o ayakta tutan maneviyatı hissedemediğim için başlasam da geri bırakıyorum..yarın kadir gecesi namaz kılacağım kuran okuyacağım ama kalbim o kadar paslanmış ki o duyguya bürünemiyorum..dünya hayatına kendimi çok kaptırmışım gibi geliyo..ne yapacağımı da bilemiyorum.. o duyguya nasıl bürüneceğimi de..neler yapabilirim arkadaşlar..Allah rızası için yardımcı olun lütfen..kitaplar okumam gerekirse dediğiniz kitapları alır okurum da...ama yeter ki beni yönlendirin..beni yalnız bırakmayın arkadaşlar..o yola tekrar girmem için kararan kalbimi biraz olsun aydınlatabilmem için yardımınıza çok ihtiayacım var..nolur yarın kadir gecesinde benim için de dua edin..belki rabbim o duyguları yeniden kalbime koyar..hepiniden Allah razı olsun..hayırlı günler..

meze

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun sizden..durumumun çok kötü olduğunu hissediyorum..doğru tespit ettiniz yaptığım şeylerden feyz alamıyorum..hemen üye oldum söylediğiniz sitelere..Rabbim inşş sizleri vesile gönderir de ben de o huzura erenlerden olurum..Allaha emanet olun

Huyela

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun sizden..durumumun çok kötü olduğunu hissediyorum..doğru tespit ettiniz yaptığım şeylerden feyz alamıyorum..hemen üye oldum söylediğiniz sitelere..Rabbim inşş sizleri vesile gönderir de ben de o huzura erenlerden olurum..Allaha emanet olun

Mübarek olsun... Unutmayın vermek istemeseydi istek vermezdi. Demek ki cenabı hak bazı şeyler vermek istiyor ki, bunların isteğini size veriyor.

İsteyincede karşınıza çıkarıyor. Cenabı Hak cümlemizden razı olsun.

sezer32

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcın olsun kardeş bence içinizdeki o utanç olduğu sürece korkmayın ... kitaplar okuyarak videolar seyrederek hergün maneviyatınızı çiçek sular gibi sulayın bazen dünyaya dalıp gidiyor nefsimize uyuyoruz acizhane fikrim :)

meze

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun sizden haklısınız..sizler de dualarınızı esirgemeyin

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
allah yardımcı olsun kardeşim allah kalbine bitmek bilmeyen bir huşuu ve feyz versin inşallah kurtuluşa erenleden olursun allaha emanet ol selam ve dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt