mrb arkadaşlar..öncelikle hayırlı ramazanlar..kadir gecemiz de şimdiden mübarek olsun...çok huzursuzum arkadaşlar,kalbimin gitgide paslandığını hissediyorum...namaz kılamadığım için artık huzursuzlanamıyorum yada çok utanarak söylüyorum kimi zaman aklıma dahi gelmiyor..sanki artık günahlar normalleşti gibi..namaza başlamak geçiyo içimden ama o maneviyatı hissedemiyorum kılsam bile formaliten kılacakmışım gibi geliyo...namaza karşı dirençli olamıyorum...o ayakta tutan maneviyatı hissedemediğim için başlasam da geri bırakıyorum..yarın kadir gecesi namaz kılacağım kuran okuyacağım ama kalbim o kadar paslanmış ki o duyguya bürünemiyorum..dünya hayatına kendimi çok kaptırmışım gibi geliyo..ne yapacağımı da bilemiyorum.. o duyguya nasıl bürüneceğimi de..neler yapabilirim arkadaşlar..Allah rızası için yardımcı olun lütfen..kitaplar okumam gerekirse dediğiniz kitapları alır okurum da...ama yeter ki beni yönlendirin..beni yalnız bırakmayın arkadaşlar..o yola tekrar girmem için kararan kalbimi biraz olsun aydınlatabilmem için yardımınıza çok ihtiayacım var..nolur yarın kadir gecesinde benim için de dua edin..belki rabbim o duyguları yeniden kalbime koyar..hepiniden Allah razı olsun..hayırlı günler..