selamün aleyküm kardeşim allah mekanını cennet eylesin kardeşim kalan kac kaldı ise ben alıyorum rabbime emanet olun selam ve dua ile
aleyküm selam ALLAH razı olsun 6 tane kaldı ,rabbim sizleri sevdiklerinizden ayırmasın:H
selamün aleyküm kardeşim allah mekanını cennet eylesin kardeşim kalan kac kaldı ise ben alıyorum rabbime emanet olun selam ve dua ile
aleyküm selam ALLAH razı olsun 6 tane kaldı ,rabbim sizleri sevdiklerinizden ayırmasın:H
SELAMÜN ALEYKÜM ALDIĞIM 5 YASİN OKUNMUŞTUR ALLAH KABUL ETSİN İNŞ....
ALLAH razı olsun kardeşim umudumu kesmiştim iki gün oldu formu açalı ama malesefkatılım yok selametle kalın:H
selamun aleykum yalnız değilsin kardeşim merak etme RABBİM SİZDEN DE RAZI olsun inşallah.sayenizde belki bizde RABBİMİN rızasını kazanabiliriz.ALLAHIN İZNİYLE çok şükür 2 yasin'i şerif okudum RABBİM KABUL ETSİN inşallah selam ve dua ile kalın RABBİME emanet olun
selamün aleyküm kardeşim mevlam babanıza rahmet eylesin...İNŞALLAH 1 yasin-i şerifte ben okurum okuduğumda haber veririm.... mevla yar ve ayrdımcınız olsun. selemtle...
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM. ALDIĞIM YASİNİ ŞERİFİ OKUDUK.. MEVLA BABANIZA RAHMET ETSİN, MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH .SİZLERDE SABIR VERSİN. SELAMETLE....
Bitmiş Sanirim Bende Alacak Timda