Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

yardımcı olurmusunuz (1 Kullanıcı)

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim 2 mart 2000 de kaybettigim babam için, 8.ölüm yıl dönümü sebebiyle 41 yasin okumaya karar verdim ama sizlerinde duasını almak istedim yardım edermisiniz?
okuyanlardan ALLAH razı olsun

babam için 41 yasin listesi

efzairem.........5

zeynep.s

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM... BEN 2 YASİN ALIYORUM. 2 MARTA KADAR OKURUM İNŞALLAH. ALLAHA EMANET OLUN..:H

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
41 yasin listesi
efzairem,,,,,,,,,,5
zeynep.s,,,,,,,,,,2

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
babamın ölüm yıldönümü olan 2 marta kadar okuyabileceklerden ALLAH razı olsun

41 yasin listesi
efzairem,,,,,,,,,,7 okundu
zeynep.s,,,,,,,,,,2
salih cingöz,,,,,,,2

salih cingöz

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim 2 mart 2000 de kaybettigim babam için, 8.ölüm yıl dönümü sebebiyle 41 yasin okumaya karar verdim ama sizlerinde duasını almak istedim yardım edermisiniz?
okuyanlardan ALLAH razı olsun

babam için 41 yasin listesi

efzairem.........5

aleyna ve aleykum selam 2 tane bende alıyorum inşallah 2 marta kadar okurum

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum arkadaşım benim babamda 16 martta vefet etti 1999 yılında. ben babam için 1 tane okuyacam bu yakın zamanlarda senin baban içinde okumaya calışacam aklımdasın yani tamam mı ama söz vermek istemiyorum cünkü hiç ama hiç fırsatım yok ama okumak için elimden geleni yapacam Allah rahmet eylesin

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum arkadaşım benim babamda 16 martta vefet etti 1999 yılında. ben babam için 1 tane okuyacam bu yakın zamanlarda senin baban içinde okumaya calışacam aklımdasın yani tamam mı ama söz vermek istemiyorum cünkü hiç ama hiç fırsatım yok ama okumak için elimden geleni yapacam Allah rahmet eylesin

aleyküm selam kardeşim ALLAH sabır versin benimki bitsin inşallah senin babanada 41 yasin okuyalım hatırlat 1 hafta kala forum açalım
rabbim sıkıtılarınızı felaha erdirsin :H

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
dotlarım ,kardeşlerim yokmusunuz yanımda ??
yok kesin görmediniz yardım istegimi

zerdali

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM. KARDEŞİM ALLAH RAHMET EYLESİN.ŞİMDİLİK 5 YASİN OKUYABİLİRİM BİTİRİNCE HABER VERİRİM.ALLAH KABUL ETSİN İNŞAALLAH....

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM. KARDEŞİM ALLAH RAHMET EYLESİN.ŞİMDİLİK 5 YASİN OKUYABİLİRİM BİTİRİNCE HABER VERİRİM.ALLAH KABUL ETSİN İNŞAALLAH....

aleyküm selam , beni yanlız bırakmadıgnız için ALLAH sizden razı olsun kardeşim rabbim sizleri darda bırakmasın

MEHBUL

Kayıtlı Kullanıcı
Bende 1 Tane Aliyorum Allah Rahmeni Esirgemesin Selam Ve Dua Ile

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
babamın ölüm yıldönümü olan 2 marta kadar okuyabileceklerden ALLAH razı olsun

41 yasin listesi
efzairem,,,,,,,,,,7 okundu
zeynep.s,,,,,,,,,,2
salih cingöz,,,,,,,2
zerdali,,,,,,,,,,,,,,5
mehbul,,,,,,,,,,,,,1

A

Arzu_76

selamün aleyküm kardeşim bilsemde keşke okusam RABBİM tez zamanda hakkıyla öğrenip okumayı nasip eder inşallahta bende yardımcı olurum siz dua kardeşlerime
Ne olur hakkınızı helal edin

RABBİMİN GÜZEL İSİMLERİNDEN OLAN YA ŞAFİİ ismi hürmetine YA RAB şifa ver kardeşimizin babasına

AMİN AMİN AMİN

Dua ile

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim bilsemde keşke okusam RABBİM tez zamanda hakkıyla öğrenip okumayı nasip eder inşallahta bende yardımcı olurum siz dua kardeşlerime
Ne olur hakkınızı helal edin

RABBİMİN GÜZEL İSİMLERİNDEN OLAN YA ŞAFİİ ismi hürmetine YA RAB şifa ver kardeşimizin babasına

AMİN AMİN AMİN

Dua ile

aleyküm selam ilgilendigin için ALLAH razı olsun kardeşim ama bi yanlış anlama olmuş babamın şifası için degil ölüm yıldönümü için okuyoruz :gulegule

A

Arzu_76

Ne olur özür hakkınızı helal edin o kadar yardıma ihtiyaç var ki hepsine yetişmeye çalışırken birbirine karıştırmışım :( kaş yaparken göz çıkarmak buı sanırım :(

RABBİM mekanını cennet eylesin inşallah
Rabbim Peygamber Efendimiz (SAV) şefatine nail eylesin inşallah

Dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt