Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yardimci Olur Musunuz? (1 Kullanıcı)

HANIM K

Kayıtlı Kullanıcı
S.A.Arkadaşlar sizden bi ricam var,geçen yıl ağustosta mide kanserinden ölen anneannem için hatim okumak istiyorum bana yardımcı olur musunuz...Bu dünyada hastalığı yüzünden çok acı çektii,öbür dünyada çekmesin istiyorum,lütfen siz de yardım edin de;beraber bi hatim indirelim,şimdiden Allah razı olsun:A

HANIM K

Kayıtlı Kullanıcı
bana yardımcı olacak hiç mi kimse yok

HANIM K

Kayıtlı Kullanıcı
s.a arkadaşlar cüzlerden çoğunu arkadaşlara dağıttık inş,biraz daha var onları okumamız için yardım eder misiniz........20.cüzden 30.cüze kadar kaldı,yardımlarınızı bekliyorum

HANIM K

Kayıtlı Kullanıcı
:'(

:'(

Arkadaşlar Yardimlariniz çok Teşekkür Ederim,keşke Tanidiklariniza Yardim Ettiğiniz Kadar Içinize Yeni Girenlere De Destek Olsaydiniz,allah Razi Olsun.hatimi Maçlardan Filan Daha Duyarli Arkadaşlarla Bitirdik.aeolun

Âmâk-ı Hayal

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlarımız mutlaka çok yoğundur. Yardım eden mutlaka olurdu. Böyle demeyin..:(
Eğer kaldıysa cüz hangilerini olduğunu yazın siz isterseniz..

Allah rahmet etsin anneannenize..

METİN22

Kayıtlı Kullanıcı
Bende Anneme soyleyecegım o sizin için okur teyzemede soyleyecegım

METİN22

Kayıtlı Kullanıcı
bende anneme ve teyzeme soyleyecegım annenız ıcın okurlar ınanın başınız sagolsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt