selamün aleyküm kardeşim mesela şuanda bu resim var
Şu anda resim filan yok kardeşim, dur bi gözlüğümü sileyim
Kardeşim muhakkak bir yerde yanlış yapıyorsunuz, forumun ilk sayfalarındaki anlatılanlardan eksikmi yapıyorsunuz ?
selamün aleyküm kardeşim mesela şuanda bu resim var
selamün aleyküm kardeşlerim benimde sizden bir ricam var takvimle ilgili bir program varmı diye soracaktım ama takvim yaprağı gibi görüntüsü olan A.e.olun
imzayı yüklediğimiz gibi aynı şekilde konuya eklemek istediğimiz resmide yüklemiyormuyuz
ALLAH razı olsun kardeşim senide çok uğraştırdım hakkını helal et deniy cem yapamadığım birşey olursa yardımı isterim ALLAH a emanet ol.
hayırlı sabahlar ...
bir sorum daha olcaktı ...
signatur olarak hazırladığımız swf dosyasının boyutlarını nasıl deiştirebiliriz ???
swish te çalışırken width=600 height = 100 olarak çalıştığım bi imza hep aynı ölcüde oluyor...
kare şeklinde yükleniyor ....
bunu nasıl düzeltebilirim ???
Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatüh kardeşim.
1-Bu programı ben çok önce kullanmıştım, bende yoktu ve indirip deneme yaptım.
Yazılımınızın full sürüm olması gerekiyor, eğer ki lisanssız sürüm ise hata alabilirsiniz.
Ayrıca lisanssız olursa resimler ve yazılar ters ve siyah beyaz olarak çıkar.
2-İlk etapta yeni Swf dosyası oluştur dedikten sonra movie properties ya da movie sekmesinde ki kısmından ebatları ayarlayıp daha sonra düzenlemeler yapmanız gerekiyor.
3-Ayrıca Export setting kısmında Compress SWF File ve Allow import of text as text object seçeneklerinin de seçili olmasını sağlayın. Yine olmazsa SWF 6 olarak birde export etmeyi deneyin.
Birde Ulead GIF Animator 5 i denemenizi de tavsiye ederim, gayet kolay kullanımı var.
İsterseniz eğer daha sonra bu programı Rapid'e yüklerim.
Kedi, aslangiller familyasındandır. Ama 40 tane kedi bir araya gelse, bir tane aslan etmez.
aleyküm selam...
burda söyledikleriniz yapıorum zaten başka bi yerde istediğim ölçüler oluyor...
burda yüklenmio...
çok sevinirim gönderirseniz ...
selam ve dua ile kalınız....