Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yardim;kurandaki kisa sureleri nerden ezberliyebilcem??? (1 Kullanıcı)

~ESRA~

Kayıtlı Kullanıcı
selamunalykum ablalar abiler arkadaslar.ben bazi namaz suelerini biliyorum(fil,kafirun...gibi).ama Kuranda yazan kisa sureleri de ezberlemek istiyorum.fakat kuran i suan dogru okuyamiyorum ve ordan ezberlemem cok zor benm icin.anasayfada aradigimi bulamadim.bu sureleri turkce okunuslu olarak nerden bulabilirim??bana yardimci olur musunuz?? cooooook sagolun....:a15:

_YUSUF_

Yönetici
selamunalykum ablalar abiler arkadaslar.ben bazi namaz suelerini biliyorum(fil,kafirun...gibi).ama Kuranda yazan kisa sureleri de ezberlemek istiyorum.fakat kuran i suan dogru okuyamiyorum ve ordan ezberlemem cok zor benm icin.anasayfada aradigimi bulamadim.bu sureleri turkce okunuslu olarak nerden bulabilirim??bana yardimci olur musunuz?? cooooook sagolun....:a15:
.. :: T.C. BAŞBAKANLIK DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI ::..#
Dinleyebilirsin kardeşim
selametle

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
dinlemek değilde kitapçılarda dua kitapları satılıyo arapcası türçesi ve manası yazıyo ondan alabılırsın namaz hocası dıye almak ıstemıyorsan hangı duayı ezberlemek istıyorsan googleye yaz cıkar kardeşim selametle

emine2

Kayıtlı Kullanıcı
ewet kardeşim dua kitapçıklarıo var küçük küçük ceplik bende var çok güzel ondan alırsan bir tane yararlanırsın tamam

~ESRA~

Kayıtlı Kullanıcı
ewet kardeşim dua kitapçıklarıo var küçük küçük ceplik bende var çok güzel ondan alırsan bir tane yararlanırsın tamam

Allah razi olsun..alirim almasina da guvenilir mi die tereddut ettim.yani bazen rastgele basimlar oluyo.yayinevi onemli bu hususlarda.ben de daha pek bilmiyorum bu tur yayinlari.yani hangisinden alsam bilemedim.yani ogreniyorum zaten bari duzgun ogreneyim..neyse bulmaya caliscam artik....

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
...

...

Allah razi olsun..alirim almasina da guvenilir mi die tereddut ettim.yani bazen rastgele basimlar oluyo.yayinevi onemli bu hususlarda.ben de daha pek bilmiyorum bu tur yayinlari.yani hangisinden alsam bilemedim.yani ogreniyorum zaten bari duzgun ogreneyim..neyse bulmaya caliscam artik....

_YUSUF_ kardeşimizin yazdığı gibi Diyanet İşleri güvenilir...
Allah CC. yar ve ayrdımcınız olsun kardeşim...
Buradan Takip Edebilirsiniz...​

Tıklayın...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt