Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yardım edin... (4 Kullanıcı)

berat05

Yönetici
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

Değerli kardeşim

İnsanoğlu zaman geçipte istekleri olmayınca hayal kırıklığına uğrar ve istemeden de olsa isyan içinde bulur kendini...
Bunu zaman zaman isyan biçiminde olmasada ümitsizlik göstererek herkes yaşamıştır..

Ancak ALLAH'a celle celaluhu gerçek anlamda tevekkül edenler müstesna

Eşinize ve size Rabbim tam kalbi teslimiyet nasip eylesin....Her işte bir hayır olduğunu unutmayalm...Veren de alan da "O" YARADAN değil mi? Biz neyin hangi zaman da hayırla geleceğini bilebilir miyiz?

Size aşağıdaki bir duayı yazmadan geçemeyeceğim...Bolca okuyun...
Özellekile farz ibadetlerinizi aksatmayın.Bol bol sadaka verin ve salavat çekin
RABBİM HERŞEYİN DOĞRUSUNU BİLİR....LÜTFEN İSYAN VEYA KAVGA EDEREK DEĞİL sabırla isteyerek dileyin ve ümitsizlik göstermeyin

Bismillahirrahmanirrahim

Ferdün Hayyun Kayyûmun
Hakemun Adlun Kuddüsun
Seyec'alullâhu ba'de
'usriyyusrâ
Heb lî milledünke veliyyâ​

gül7

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

Değerli kardeşim

İnsanoğlu zaman geçipte istekleri olmayınca hayal kırıklığına uğrar ve istemeden de olsa isyan içinde bulur kendini...
Bunu zaman zaman isyan biçiminde olmasada ümitsizlik göstererek herkes yaşamıştır..

Ancak ALLAH'a celle celaluhu gerçek anlamda tevekkül edenler müstesna

Eşinize ve size Rabbim tam kalbi teslimiyet nasip eylesin....Her işte bir hayır olduğunu unutmayalm...Veren de alan da "O" YARADAN değil mi? Biz neyin hangi zaman da hayırla geleceğini bilebilir miyiz?

Size aşağıdaki bir duayı yazmadan geçemeyeceğim...Bolca okuyun...
Özellekile farz ibadetlerinizi aksatmayın.Bol bol sadaka verin ve salavat çekin
RABBİM HERŞEYİN DOĞRUSUNU BİLİR....LÜTFEN İSYAN VEYA KAVGA EDEREK DEĞİL sabırla isteyerek dileyin ve ümitsizlik göstermeyin

Bismillahirrahmanirrahim

Ferdün Hayyun Kayyûmun
Hakemun Adlun Kuddüsun
Seyec'alullâhu ba'de
'usriyyusrâ
Heb lî milledünke veliyyâ​
rabbim sizden binlerce kez razı olsun yazdığınız duayı notuma aldım... kavgayla saygısızlıkla bir yere gelinmeyeceğini, bu gibi durumlarda sabırlı olmayı biliyorum gerçektende inanılmaz sabır gösterdiğime inanıyorum fakat eşim böyle değil rabbim hepimizin yardımcısı olsun bazen çok üzülüyorum bu duruma... tekrar rabbim sizden razı olsun...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm canım benim Allah yar ve yardımcın olsun Allah içinde bulunduğun sıkıntılardan tez zamanda kurtulmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.Canım hiç üzülme Allah büyük gün doğmadan neler doğar yeter Ki Rabbim Ol desin kaç tane tanıdığım kardeşlerim arkadaşlarım varsa hepsinin kaç yıldan sonra bebişeri oldu sitede kaç kardeşimizin sevinçelerine ortak olduk.Allah bu mübarek günlerin tutulan oruçlarının okunan Kur'anlar dualar hatimler yüzü gözü hürmtein Rabbim tez zamanda hayırlı salih evlatlar nasip etsin Rabbim.
Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inş içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizlikleden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarimiza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin kimselerede firsat vermesin inş.
Içinde bulunduğumuz sıkıntıları olumsuzlukları engelleri olumsuz düşünceleri hayırsızları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razi olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Allah.

Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

RABBİM HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLESİN ÖNCE ONA LAYIK KUL SONRA ANNE BABAYA HAYIRLI EVLAT OLMALARINI NASİP EYLESİN İNŞALLAH ..

Yarabbim Gül kardeşime ve tüm evlat özlemi çeken kardeşlerime hayırlı evlatlar nasip et. Sen olmazları olur edensin. Herkese hayırlınında hayırlısını nasip et. AMİN AMİN AMİN

gül7

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm canım benim Allah yar ve yardımcın olsun Allah içinde bulunduğun sıkıntılardan tez zamanda kurtulmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.Canım hiç üzülme Allah büyük gün doğmadan neler doğar yeter Ki Rabbim Ol desin kaç tane tanıdığım kardeşlerim arkadaşlarım varsa hepsinin kaç yıldan sonra bebişeri oldu sitede kaç kardeşimizin sevinçelerine ortak olduk.Allah bu mübarek günlerin tutulan oruçlarının okunan Kur'anlar dualar hatimler yüzü gözü hürmtein Rabbim tez zamanda hayırlı salih evlatlar nasip etsin Rabbim.
Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inş içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizlikleden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarimiza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin kimselerede firsat vermesin inş.
Içinde bulunduğumuz sıkıntıları olumsuzlukları engelleri olumsuz düşünceleri hayırsızları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razi olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Allah.

Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

RABBİM HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLESİN ÖNCE ONA LAYIK KUL SONRA ANNE BABAYA HAYIRLI EVLAT OLMALARINI NASİP EYLESİN İNŞALLAH ..

Yarabbim Gül kardeşime ve tüm evlat özlemi çeken kardeşlerime hayırlı evlatlar nasip et. Sen olmazları olur edensin. Herkese hayırlınında hayırlısını nasip et. AMİN AMİN AMİN

leyla kardeşim dualarınla beni çok mutlu ettin allah'ım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine tüm sıkıntılarımızı gidersin inşallah... dualarında beni eksik etme rabbim senden razı olsun

mzumrutcu

Kayıtlı Kullanıcı
Ablacım ilk önce ALLAH yardımcın olsun. ALLAH sabır versin size. ALLAH eşinize hidayet etsin. Ablacım ne kadar üzülmeyin desem de böyle durumları ancak yaşayan biliyor. ALLAH acınızı hafifletsin.Belki çocuk kötü olacak belki bela getirecek ,,, belki iyi olacak güzellikler getirecek. Bunu ancak ALLAH bilir. ALLAH çokcukta olmak üzere herşeyin hayırlısını versin ablacım. Belki hakkınızda böylesi hayırlı olur.

Benim de teyzem var onlarında çocukları olmuyordu. Kaç yıl uğraştılar tüp bebek felan hep araştırdılar olurmu olmaz mı diye ama hiç böyle bir tedaviye başvurmadılar. Aradan 10 - 12 yıl geçti ALLAH ım işte böylesi hayırlı olacakmış ya bir kız çocukları oldu. Şimdi ilk okula gidecek kızları. ALLAH yar ve yardımcınız olsun . Dualarınızın kabul olması dileğiyle.

Yanlış cümleler kullandıysam af edin
:a03:

gül7

Kayıtlı Kullanıcı
Ablacım ilk önce ALLAH yardımcın olsun. ALLAH sabır versin size. ALLAH eşinize hidayet etsin. Ablacım ne kadar üzülmeyin desem de böyle durumları ancak yaşayan biliyor. ALLAH acınızı hafifletsin.Belki çocuk kötü olacak belki bela getirecek ,,, belki iyi olacak güzellikler getirecek. Bunu ancak ALLAH bilir. ALLAH çokcukta olmak üzere herşeyin hayırlısını versin ablacım. Belki hakkınızda böylesi hayırlı olur.

Benim de teyzem var onlarında çocukları olmuyordu. Kaç yıl uğraştılar tüp bebek felan hep araştırdılar olurmu olmaz mı diye ama hiç böyle bir tedaviye başvurmadılar. Aradan 10 - 12 yıl geçti ALLAH ım işte böylesi hayırlı olacakmış ya bir kız çocukları oldu. Şimdi ilk okula gidecek kızları. ALLAH yar ve yardımcınız olsun . Dualarınızın kabul olması dileğiyle.

Yanlış cümleler kullandıysam af edin
:a03:

rabbim sizdende razı olsun kardeşim zaman her şeyin ilacı derler kendimi daha iyi hissediyorum allah hakkımda hayırlısını versin diyorum güçlü olmak zorundayım ama bazen kendimi çok yorgun hissediyorum kaldıramıyorum bu gibi kötü durumları... rabbim sizinle olsun dualarınızda beni anın...

mzumrutcu

Kayıtlı Kullanıcı
Ablacım sıkıntı için ise benden bir tavsiye size : İki rekat namaz kılın , Sonra mp3 vs.. açın Kur'an dinleyin ALLAH ı düşünün bu dünyaya niçin geldiğimizi ALLAH ımın bizden nasıl razı olacağını düşünün eğer gece sıkıntı basarsa kuranınızı dinleyin uykunuzda geldimi hiç bir şey düşünmeden uyuyun. Ölümlü dünyadayız ablacım yarına ölmeyeceğimizin garantisini hiç kimse veremez sonsuz yaşamı kazanırsak zaten ALLAH ım dilediğimizi verecektir. ALLAH a emanet olun. İNŞALLAH ALLAH ım sonsuz yaşamı bizlere , hepimize kazanmayı nasip eder.

Size dua edeceğim İNŞALLAH kabul olur.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt