Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

YARDIM EDİN LÜTFEN (1 Kullanıcı)

ruveyda28

Kayıtlı Kullanıcı
RE: YARDIM EDİN LÜTFEN

Rabbim yardımcın olsun kardeşim ne güzel yola çıkmışsın Rabbim tamamına erdirsin

ZEHRA MELEK

Kayıtlı Kullanıcı

daha öncede yzmıştım ama tekrar yazmak istedim yanında olduğumuzu bil...;)
hepimizin duaları seninle inşlh.

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. dualarımız seninle inşallah başaracaksın ve azimle bitireceksin.rabbim yar ve yardımcın olsun.

ARAP-BEN

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH,IN RAHMETİ MERHAMETİ ÜZERİMİZE OLSUN ..KOLAY OLSA İSLAM YOLUNDA GİTMETEN KALMAZDI PEYGAMBERLERİN HAYATLARINA BAKA BİLİRSİNÖNEMLİ OLAN DA ZORU BAŞARMAK DİYE DÜŞÜNÜYORUMM ALLAH DOSDOĞRU GİDENLERİN YOLUNDAN EYLESİNN .....................GİZLİ KONUŞMALAR SEYTANDANDIR..BU İMAN EDENLERİ ÜZMEK İÇİNDİR OYSA SEYTAN ALLAHIN İZNİ OLMADIKÇA MÜMİNLERE ZARAR VEREMEZ . MÜMİNLER ALLAHA DAYANIP GÜVVENSİNLER.(MÜCADELE---10))

HAYKIRIS_7

Kayıtlı Kullanıcı

allah razı olsun kardeslerim... beni manevi kardesi kabul eden biri var:DSÖZ

sehidearzu

Kayıtlı Kullanıcı

:D:D:D:D:D:D:DALLAH RAZI OLSUN CNMKARDEŞİM:D:D:D:D:D:D:DB)B)B)B)B)B)B)

Kader_sultan

Kayıtlı Kullanıcı

Güzin kardesim hafizliga baslaman cok güzel bir sey...allahin izniyle ins. 2 ay sonra ezberlersin kurani kerimin yarisini...elbette böle durumlarda seytan herzaman yoklama yapicaktir ama diyer kardeslerimizinde belirttigi gibi geri dönersen ki dönmek istemiyorsun biliyorum ama dönersen bu seytan icin en büyük mutluluklardan biri olur bunu seninde bildigini biliyorum sölemeye gerek yok aslinda...ama tabii ki sen böle hayirli bi ise bas koymussun bizde senden süphesiz dualarimizi eksik etmiceyegiz...rabbim yar ve yardimcin olsun...insallah geri dönmiceksin ve sonunda hayirlisiyla hafizligini tamamlicaksin bunun icin dua edicem kardesim...dualarimda senide unutmicam. a.e.o B)

eliffff

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)B)B)B)B)B)B)s.a.kardeşim.bu yolda devam sakın bırakma.dualarımda olucaksın.rabbım tamamını getırır inşallah..a.e.o.B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

hakyolcusu_86

Kayıtlı Kullanıcı

s.a bende kuran okumayı öğrenmeye yeni başladım bu siteyede yeni üye oldum ne olur bendende dualarınızı esirgemeyin allah yardımcımız olsun hayırlı geceler

hakyolcusu_86

Kayıtlı Kullanıcı

iyiki bu siteyi buldum ve üye oldum çok güzel Allah katılımcılardan razı olsun çok şey öğrenicem burdan selam ve dua ileB)

HAYKIRIS_7

Kayıtlı Kullanıcı

sizlerin verdigi moral de güc veriyor bana allah razı olsun hepinizden. hak yolcusu hosgeldin sitemize burası güzel insanlarla dolu...dua ile..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt