Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

YARDIM EDİN LÜTFEN (1 Kullanıcı)

HAYKIRIS_7

Kayıtlı Kullanıcı
s.a arkadaslar ben yirmi yasındayım kuranı kerim i liseden cıktıktan sonra ögrendim biraz gec oldu ama rabbim öyle nasip etti.. kısa zamanda cok ilerledim ve mayıs 2006 da hafızlıga niyet edip ezbere basladım 2 ay sonra kuran ın yarısın ezberlemis olacagım inşallah.. ama seytan o kadar cok ugrasıyor ki benimle hic istek kalmadı icimde ne olur dua edin benim icin buraya kadar gelmişken geri dönmek istemiyorum..dualarınızı bekliyorum kardeslerim... hepinizden Allah razı olsun...

omer58

Kayıtlı Kullanıcı
RE: YARDIM EDİN LÜTFEN

S.AKARDEŞİM RABBİM SENDEN YARDIMINI ESİRGEMESİN NE OLUR BURAYA KADAR GELMİŞKEN BIRAKMA, SEN EFENDİMİZ( S.A.V)'İN ÜMMETİSİN SEN ŞEYTANA EZİK OLAMASSIN RABBİMDEN YARDIM İSTE SAKIN ŞEYTANA UYMA NOLUR.DUALARIMIZ SENİNLE

sehidearzu

Kayıtlı Kullanıcı

CANIM KARDEŞİM BNM NE GÜZEL MEVLAM NASİP ETMİŞ HAFIZLIGI.SANA OKADAR İMRENDİMKİ.
CNMBNM ELBET ŞEYTAN SENİNLE DAHA ÇOK UGRASACAK.İLİM YOLUNDAN Bİ KİŞİYİ KAYDIRSA ONUN EN ÇOK MUTLU OLACAGI SEYDİR BU.BU İMTİHANI KAZANACAGINA EMİNİM KARDEŞİM SAKIN GAFLETE DÜŞMEYESİN.BİZLER İÇİNDE DUA ETKİ HAFIZAMIZ KUVVETLENSİNDE ALAMADIGIMIZ İLİMLERİDE ALALIM.
KARDEŞİM FORMUNU OKUYUNCA İÇİM BURKULDU..
EMİN OL CNM KARDEŞİM AKLIMA GELDİKCE HEP SENİN İÇİN DUA EDECEGİM.HAFIZLIK ÇOK ÖZENDİĞİM AMA YAPAMADIGIM KUTSAL Bİ VAZİFEDİR.YAPAN KARDEŞLERİMEDE AYRI Bİ MUHABBET DUYMUŞUMDUR.GÜZİN KARDEŞİM BENM MANEVİ KARDEŞİM OLDUN HADİ ŞANSLISIN İNŞALLLAH HER ELİMİ AÇTIGIMDA SEN AKLIMA GELİRSİN DUALARIM SENİNLE CNM KARDEŞİM RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN.:DB)B)B)B)B)B)

HAYKIRIS_7

Kayıtlı Kullanıcı

COK SAGOLUN KARDESLERİM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM GÖNLÜNÜZDEKİLERİ NASİP ETSİN

Kaan Erdem

Yönetici

A.S ALLAH CC YOLUNDA DAİM EYLESİN KARDEŞİM NE KADAR GÜZEL....HİÇ BİR YOL GÜLLÜK GÜLİSTANLIK DEĞİLDİR DİKENLER ELBET OLACAKTIR...İŞTE SINAVIMIZ HER AN HER DAİM KARŞIMIZA ANLAMADAN ÇIKAR...KAYBEDENLERDEN OLUP ŞEYTANA ZAFER KAZANDIRMAYIN.ALLAH CC YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN...SELAM VE DUA İLE......

guzin yazdı:
s.a arkadaslar ben yirmi yasındayım kuranı kerim i liseden cıktıktan sonra ögrendim biraz gec oldu ama rabbim öyle nasip etti.. kısa zamanda cok ilerledim ve mayıs 2006 da hafızlıga niyet edip ezbere basladım 2 ay sonra kuran ın yarısın ezberlemis olacagım inşallah.. ama seytan o kadar cok ugrasıyor ki benimle hic istek kalmadı icimde ne olur dua edin benim icin buraya kadar gelmişken geri dönmek istemiyorum..dualarınızı bekliyorum kardeslerim... hepinizden Allah razı olsun...

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

guzin yazdı:

Aleykümselam;

Allah razı olsun Rabbim ne muradınız varsa versin hafızlık tacını başınıza takmayı sizede nasip etsin inşAllah. kardeşim bunun bir duası var her geçen gün için size bir yakınınızın okuması gerekli yardımcı olsun diye acaba sizi çalıştıran hocalarınız okuyormudur. Gerçi emimin ki okuyorlardır. Kardeşim az kalmış sebat et Rabbim yardım edecektir inşAllah o şevki bırakma nefsini yenmenin yollarının ne olduğunuda çok iyi biliyorsundur sen eminim ki, Dualardasın Allah'a emanet ol rabbim yar ve yardımcınız olsun s.a.

HAYKIRIS_7

Kayıtlı Kullanıcı

ARKADASLAR TEK TEK CVP YAZMAYI BECEREMİYORUM SEHİDEARZU KARDES İCTENLİGİN İCİN COK SAGOL TABİKİ KARDESİMSİN.. ASKA MECNUN KARDES ÖYLE BİR DUADAN HABERİM YOK HOCALARIM BELKİ OKUYORDUR.. ALLAH RAZI OLSUN VERDİGİNİZ MORAL İCİN..

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

S.A.
ALLAH C.C. YAR VE YARDIMCIN OLSUN. İNŞALLAH BU KUTSAL VAZİFE YOLUNDA ÖNÜNE ÇIKACAK ŞEYTAN VE YANDAŞLARININ GÜCÜ SANA YETMEYECEKTİR.
ALLAH C.C. YOLUNU AÇIK ETSİN.
K.S.E.O.

ZEHRA MELEK

Kayıtlı Kullanıcı

GÜZİNCİĞİM CANIM KARDEŞİM, BENDE KURAN KURSUNDA Bİ YIL OKUDUM,
HAFIZLIK YAPAN ÇOK GÜZEL İNSANLARDA TANIDIM HATTA BEN DE HAFIZLIK YAPMA NİYETİYLE İSTANBULDA Bİ YIL KALDIM AMA OLMADI YAPAMADIM.
SANA NASİP OLMUŞKEN SAKIN BIRAKMA SIKI SIKI TUTUN ALLAH YARDIMCIN OLUR...
RABBİM KİMSEYE YEKLENEMEYECEĞİ YÜK YÜKLEMEZ...SENDE YAPABİLİRSİN..DUALARIMIZ SENİNLE İNŞLLH......

HAYKIRIS_7

Kayıtlı Kullanıcı

allah razı olsun canım kardesim cok sükür devam ediyorum .. dualarınızı bekliyorum ...

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

İNŞALLAH ŞEYTANA YENİK DÜŞMEYİZ VE İNŞ.İSTEDİĞİNE KAVUŞURSUN RABBİM BİZİ ŞEYTANIN VE KENDİ NEFSİMİZİN ŞERRİNDEN KORUSUN DUAMIZ SENİNLE

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

S.A KARDEŞİM MEVLAM YARDIMCIN OLSUN İŞL. YOLUN YARISINA GELDİN
MEVLANIN İZNİ KUVVETİ İLE DEVAMINIDA GETİRİRSİN A.E.O KARDEŞİM B)

HAYKIRIS_7

Kayıtlı Kullanıcı

hepinizden rabbim razı olsun kardeslerim...

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

kardeşim allah yardımcın olsun..B)

ZEHRA MELEK

Kayıtlı Kullanıcı

dualarımız her zaman seninle canım devam et inşlh. B) B) B)

HAYKIRIS_7

Kayıtlı Kullanıcı

allah hepinizden razı olsun belkide dualarınız sayesinde cok güzel bir sekilde devam ediyorum rabbim nasip eder de bu yolun sonuna gelirsem müjdeyi ilk sizlere verecegim gercekten kuranı yasayan hafızın sefaat hakkı var biliyorsunuz:)rabbim yardımcımız olsun..

sehidearzu

Kayıtlı Kullanıcı

guzincim kız biz müjdeden çok şefahatini isteriz aman unutmayasın bizleri ahirette haa;)
hadi söz ver ben kendi adıma istiyorm bunu. söz ver bana şefaat edeceginede bu satırlar şahidimiz olsun:D
herseyin yolunda gittiğine sevindim cnm kardeşim ALLAH teala yar ve yardımcın olsun bu kutsal yolda...B)B)B)

adviye_34

Kayıtlı Kullanıcı

handos yazdı:
İNŞALLAH ŞEYTANA YENİK DÜŞMEYİZ VE İNŞ.İSTEDİĞİNE KAVUŞURSUN RABBİM BİZİ ŞEYTANIN VE KENDİ NEFSİMİZİN ŞERRİNDEN KORUSUN DUAMIZ SENİNLE

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. güzin kardeşim gittigin yolda Rabbim seni başarıya ulaştırsın şeytanın nefsini senden uzak kılsın inş. burada başarılı haberlerini bekliyoruz Allah c.c. yar ve yardımcın olsun.

goksem

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. DULARIM SİZİNLE.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt