______selamün aleyküm kıymetli aziz kadirsinas kardeşim
emeginize saglık yaratılmış her şeye farklı bir gözle bakmayı herşeyyin ondan geldigi idrakıyle Kun fe yekun!... older ve oluverir bizim aciz gözlerimiz görür ve şaşırır... ibret almayı feyzlenmeyi rabbim bizlere nasip etsin inşalllah güzel kardeşim ..avatar için çok teşekkür ederim
rabbime emanet olun
selam sevgi ve baki dua ile________
ve aleyna aleyküm selam kadirşinas kardeşim, kalp incim benim..
yorumunuz için çok teşekkür ederim güzel kardeşim..
Rabbul alemin cümlemize feyzlenmeyi nasib eylesin inşaAllah..
baya olmuş siz teşekkür edeli, cevap yazamamaşım kalp incim.
o yüzden bu fıstığı da kabul buyursun annesi, İstanbul'dan yola çıkmış Sivas'a doğru gidiyor inşaAllah
canım kardeşim, daim duamdasınız acizane..Rabbul alemin hakkınızda hayırlısını, en hayırlı zamanda versin inşaAllah..
selam, dua ve sevgilerimle..Fii emanillahB)
Esselamu Aleyküm
Yüreğine sağlık bitanecik yavrum.Allah razı olsun.selametle:H
________selamün aleyküm güzel yürekli güzel kardeşim..
görüşemesekte kalbimdesin ..inşallah güzel duaların için çok teşekkür ederim teyzesi inşallah amin ecmain..bu güzel fıstık için.rabbim razı olsun .. inşallah kabincisi ..kardeşim benim
selam sevgi ve baki dua ile________
selamun aleyküm kardeşim.Allahın yarattığı herşey sanat harikası velhasıl.Selametle kalın emeğinize sağlık.
Allah Razı Olsun..
Selamun Aleyküm Güzel Kardesim
ALLAH (c.c) Razi Olsun Cok Güzel Anlamli bir Paylasim Olmus Emegine Saglik
ALLAH´a Emanet Ol
Es Selamün Aleyküm Nigdeli Kardeşim...
RAHMAN razı olsun eline emeğine yüreğine sağlık çok harika bir paylaşım MEVLA anlamayı nasip eylesin
Selam ve Baki DUA ile ALLAH a emanet ol
selamun aleykum bitaneciğim,
Rabbim razı olsun.emeklerine sağlık.
gözlerimize görmek, kalblerimize anlamak nasip etsin Mevla...
selam, dua ve muhabbetlerimle...B)
“İlk inen ayetteki ‘oku!’ emri bunu da kapsıyor mu?”
“Elbette! İki kitap var önümüzde. Biri kelam sıfatından, öbürü kudret sıfatından geliyor. Bunlar birbirini tefsir ediyor.”
Bu şaşırtıcı açıklamaları dinledikten sonra yerden bir yaprak da ben aldım, birlikte okumaya başladık!
Fİ EMANİLLAH
selamun aleykum kalp incim kandilin mübarek olsun bacım duanıza talibiz inşaLALAH
selam ve sevgi ile baki selam