Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yalvara yalvara istenen bela (1 Kullanıcı)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Yalvara yalvara istenen bela

Nevin_1982 yazdı:
SA YENGEM ANLATMIŞTI BİZİM KÖYDEN BİADAMINDA 9TANE SANIRIM KIZI OLMUŞ.AMA ADAM İLLA ERKEK İSTİYOMUŞ.EN SONUNDADA ALLAH VERMİŞ.AMA.TABİİ BELLİ Bİ SÜRE ADAM ELDEN AYAKTAN DÜŞMÜŞ.HEP KIZLARI BAKMIŞ.VELAKİN OĞLU HİÇ YARDIM ETMEMİŞ.DEMİŞKİ:KEŞKE ODA KIZ OLSAYMIŞ...

NE VARKİ MÜSLÜMAN DÜNYASINDA Bİ ERKEK EVLAT KAVGASI VARDIR SÜRÜP GİDER..SANKİ ANALARI ERKEKMİŞ GİBİ...NEYSE ALLAH HAYIRLISINI VERSİN BAŞTA...ŞÖYLE Bİ DURUMDA VAR KIYAMET ALAMETLERİNDEN BİRİDE KIZLARIN ERKEKLERDEN FAZLA OLACAĞIYMIŞ..İLK BAŞTA BANA BİRAZ SAÇMA GELMİŞTİ AMA ŞİMDİLERDE İNANIYORUM.BAKSANIZA ÇİNDE KIZ EVLATLARI FAZLA OLUYOR DİYE ONLARI NEHRE ATIYOLARMIŞ...ETRAFIMDA DOĞUM YAPANLARIN ÇOGUDA KIZ EVLAT OLUYOR...

PAYLAŞIMIN İÇİN SAĞOL YARADANA EMANET

Ve aleykümselam...Dediklerinize katılıyorum..:(

Allah(c.c)'ya emanet olun...Hayırlı günler.. B)

Bingobango

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm
anlattiklarini okudugumda bir hz.yunusun karnindan kurtudugunda kör cocukla olan olayi bide hz.musayla hz.yusanin yolculuklarindaki olay aklima geldi....
ben bir kitapta okumustum yaniliyorsam allah aff etsin söyleydi sanirim"benden hayirlisini isteyi,birseyi cok istersiniz ben size o isteginizi veririm fakat yaninda da bir müsibet veririm"
allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin...amin

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

Bingobango yazdı:
selamün aleyküm
anlattiklarini okudugumda bir hz.yunusun karnindan kurtudugunda kör cocukla olan olayi bide hz.musayla hz.yusanin yolculuklarindaki olay aklima geldi....
ben bir kitapta okumustum yaniliyorsam allah aff etsin söyleydi sanirim"benden hayirlisini isteyi,birseyi cok istersiniz ben size o isteginizi veririm fakat yaninda da bir müsibet veririm"
allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin...amin

Ve aleykümselam..Amin inşallah..
Allah(c.c)'ya emanet olun..B)

yusuf04

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.beyazit.somee.com
ALLAH herkez için dogru olanı verir ALLAH kulu iiçin kotu bişey olsun istemez.burdak`de bunu anlatıyor ALLAh vermeyince vermiyor demek ki bilgidi bişey var ki veriyor ...::::ALLAH hepinizden razı olsun:::::.....

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm resul kardeşim Rabbm (c.c) razı olsun inşaAllah...
Rabbim cümlemizn hakkında hayırlısnı nasip etsin inşaAllah
selam ve dua ile hayırlı geceler...

kulun biri

Kayıtlı Kullanıcı
selam doslar bende birşey anlatacam. yardandan hayırlısını istemek lazım. benimde bebkleri olmayan bi arkadaşım vardı çok istiyordu tabii ve bebeğini düşüren arkadaşı duyunca keşke benimde olsada düşse diye dua etti. seneler sonra olmuş ve düşmüş Allah hayırlısını versin...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt