Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

YALNIZLIK=BÜYÜK TEHLİKE!!!! (2 Kullanıcı)

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net
RE: YALNIZLIK=BÜYÜK TEHLİKE!!!!

-BiLaL- yazdı:
selamün aleyküm;
Abla emeğinize sağlık Allah bizleri İnşAAllah hiçbir zaman şeytana ve nefsimize yenik düşermez...Rahman razı olsun...selametle...

A.S.ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN KARDEŞİM.AMİN İNŞAALLAH.A.E.O.

sert

Kayıtlı Kullanıcı

Selamunaleyküm ablacım.Ben kendimi bildim bile hep yalnızım.Hatta kalabalıklar içindeyken bile :(
Hayırlı Cumalar B)

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

sert yazdı:
Selamunaleyküm ablacım.Ben kendimi bildim bile hep yalnızım.Hatta kalabalıklar içindeyken bile :(
Hayırlı Cumalar B)

A.S.KARDEŞİM.ALLAH ŞAH DAMARINDAN DAHA YAKINDIR İNSANA.İNŞAALLAH KENDİ KAFA YAPINDA ARKADAŞLAR BULURSUN.HELE Kİ HAKKI VE SABRI TAVSİYE EDEN ARKADAŞLAR OLURLAR İNŞ.A.E.O.

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı

adaletimahzacım ama kötü arkadaştansa yalnızlık daha iyiyiymiş buna katılıyorum siz ne dersiniz...

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

sevdegonca yazdı:
adaletimahzacım ama kötü arkadaştansa yalnızlık daha iyiyiymiş buna katılıyorum siz ne dersiniz...

A.S.KARDEŞİM.HAKLISIN TABİ.ZATEN YUKARIDA SERT ADLI KARDEŞE DE DEDİĞİM GİBİ,ALLAH HAKKI VE SABRI TAVSİYE EDEN ARKADAŞLAR VERSİN HERKESE.A.E.O.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt