Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (5 Kullanıcı)

K

kırıkkalp

''Bir kulum Bana dua etmezse Bana cefa etmiş olur
ama eğer Bana dua ederde Ben onun duasını kabul etmezsem
Ben ona cefa etmiş olurum ki Ben kuluma hiç cefa etmem!! ''

ayyy gerçekten çok etkileyici RABBİMin yarattığı şeyler sayısınca sonsuz kere amin amin aminnnn...........
selam ve dua ile.....

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim.emeğinize sağlık çok güzel bir paylaşım olmu.RABBİM şu mübarek günde inşallah günahlarımız affeder bizleride kapısından boş çevirmez inşallah.ALLAHA emanet olun
Aleyküm selam kardeşim.
Sağolunuz duanız için amin ALLAHrazı olsun selametle kalınız.

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
bismillah7yh6xy.gif

Ya Rabbi! Senden, sıhhat ve afiyet ve emanete hıyanet etmemek ve güzel ahlâk ve kaderden razı olmak istiyorum. Ey merhamet sahiplerinin en merhametlisi! Merhametin hakkı için, bunları bana ver!

dua5rw7vn.gif

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
ER RAHİM
Ey Rahim olan, müminlere karşı çok merhametli olan Allah�ım. Rahman isminle iyi kötü her kuluna bu dünyada rahmet, rızık ve ihsanda bulunurken, Rahim isminle inananlara öbür dünyada bol bol ve özel rahmet, rızık ve ihsanda bulunursun. Mümin kullarına bire karşılık binler, milyonlar verir ve nimetlerine gark edersin.

�Allah müminlere karşı çok merhametlidir�

Sen Âlemlerin Rabbisin ve müminlere karşı çok Gafur ve Rahim�sin. Merhametlilerin en merhametlisi Sensin.

Sen Âlemlere rahmet olarak Habibini gönderdin. Mahşerde Habibinin şanını pek yüce edecek ve O�na sınırsız şefaat etme hakkı vereceksin. Habibini Makamı Mahmud�un ve Hammadün Sancağı�nın sahibi edeceksin. Bunlar ne büyük, ne muhteşem lütuf ve ikramlar.

Ebedi hayatta, mümin kulların için bütün kapıları sonuna kadar açılacak olan, Senin Rahim ismin sonsuz ve muhteşem bir hazinedir. Bu baki hazine, almakla eksilmez ve vermekle bitmez. Herkes hayalinin çok ötesinde sürprizlerle şereflenir.

Senin Rahim ismin bir güneş gibi mahşeri ve Cenneti şereflendirecektir. Rahim isminin tam tecellisi ancak Cennet�te mümkündür. Sen, eni gökler ve yer genişliğinde olan Cennet�i Rahim isminin harika güzellikleri ve hazineleriyle süsleyeceksin. Kullarına sonsuz ikram ve lütuflarda bulunacaksın. Sana sonsuz hamdü senalar olsun.

Sen kuluna bu dünyada bir cüz�i irade verirsin. O iradeyi en güzel kullananlar, Senin Rahim isminden en fazla faydalananlar olacak. Peygamberler, sıddıklar, şehitler ve müminler. Habibine miraçta kullarının şirk dışındaki bütün günahları affedeceğini bildirdin. Yapılan zerre kadar her ibadet, Cennet�te kulun için ayrı bir derece kazandıracak. Sen kuluna merhamet eden ve Cennet�te sonsuz dereceler lütfeyleyen Rahimsin.

Bizlere kullarına karşı çok sevgi ve merhamet dolu olmayı nasip eyle. Yolda kalmışların elinden tutmayı, ihtiyacı olanlara yardım etmeyi lütfeyle.

Sen bizleri merde ve nâmerde muhtaç etme. Sen mümin kullarına karşı özel lütuf, ihsan ve ikramlarda bulunmayı çok seven Rahimsin.

Ey Merhametlilerin En Merhametlisi! Bu dünyada herkese bol bol manevî ve maddi rızık veren Allah�ım. Dünyada her kuluna binlerce manevî ve maddi rızık kapıları açıyorsun. Ahirette Sana inananları bol bol nimetlerle mükâfatlandıracak Rahim olan Allah�ım. Biz bu dünyada Senin merhametini ve Rahim ismini anlamaktan aciziz. Seni sevenleri, yolunda olanları, yoluna baş koyanları, Sen iki cihanda aziz eyle.

Seni dolu dolu, doya doya anlamayı ve nesillerimize anlatmayı bizlere nasip eyle. Lütfeyle Seni sevelim. Lütfeyle Seni sevdirelim. ((( İnsanlık gürül, gürül Senin aşkınla coşsun)))

zeynomis

Kayıtlı Kullanıcı
Altın nefesler!!!!!!!!

Altın nefesler!!!!!!!!

DUA
Biz, kısık sesleriz.. minareleri,

Sen, ezansız bırakma, Allah'ım!

Ya çağır şurda bal yapanlarını;

Ya kovansız bırakma, Allah'ım!

Mahyasızdır minâreler.. göğü de

Kehkeşansız bırakma, Allah'ım!

Müslümanlıkla yoğrulan yurdu

Müslümansız bırakma, Allah'ım!

Bize güç ver.. cihâd meydanını

Pehlivansız bırakma, Allah'ım!

Kahraman bekleyen yığınlarını

Kahramansız bırakma Allah'ım!

Bilelim hasma karşı koymasını:

Bizi cansız bırakma, Allah'ım!

Yarının yollarında, yılları da

Ramazansız bırakma, Allah'ım!

Ya dağıt kimsesiz kalan sürünü

Ya çobansız bırakma, Allah'ım!

Bizi Sen sevgisiz, susuz, havasız

Ve vatansız bırakma, Allah'ım!

ALINTI

zeynomis

Kayıtlı Kullanıcı
................:a35::a35::a35:..............

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
Ey Rabbimiz! Bize sabır ver, müslümân olduğumuz hâlde ruhumuzu kabzeyle.”

“Sen dünyâ ve âhirette benim dostum, yardımcı ve koruyucumsun, benim canımı müslümân olduğum hâlde al ve sâlihlere kat.”

Allahım! Sen benim Rabbimsin. Senden başka ibâdete lâyık mâbûd yoktur. Beni yaratan sensin. Ben senin kulunum, gücümün yettiği kadar sana verdiğim söz ve ahid üzerindeyim. Yaptığım kötülüklerden sana sığınır, verdiğin ni’metlere şükr eder, kusurlarımdan sana ilticâ ederim. Günahlarımı mağfiret eyle, senden başka mağfiret eden yoktur.”Amin...

elif demir

Kayıtlı Kullanıcı
dua müminin silahıdırrrr

dua müminin silahıdırrrr

aminnnnnnnnn rabbim dualarınızı kabul etsinn

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel bir paylaşım zeynomis.amin inşallah.emeğine sağlık.ALLAHA emanet ol.

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
Ya çobansız bırakma, Allah'ım!

Bizi Sen sevgisiz, susuz, havasız

Ve vatansız bırakma, Allah'ım!

AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN

......

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt