Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (5 Kullanıcı)

su_sıla

Kayıtlı Kullanıcı
(Sabah-aksam on defa, "Lâ ilâhe illallahü vahdehü lâ-serîkeleh lehül-mülkü ve lehül-hamdü yuhyî ve yümît ve hüve alâ külli seyin kadîr" okuyan kimse, kötülüklerden korunur) [Nesâî]
amin.amin.amin .

paylaşımın için allah razı olsun

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım bana, değiştirebileceklerim için güç,
değiştiremeyeceklerim için sabır,
ikisinin arasında kalanlar için akıl ver...

amin...amin...amin.Allah razı olsun.

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Açtım ellerimi semaya, yalvardım rabbime...

Açtım ellerimi semaya, yalvardım rabbime...

ALLAHIM,

Lütfet ki gittiğimiz heryere barış götürelim; bölücü degil, bağdaştırıcı olabilelim.
Nefret olan yere sevgi, yaralanma olan yere affedicilik, kuşku olan yere inanç,
ümitsizlik olan yere ümit, karanlık olan yere aydınlık ve üzüntü olan yere sevinç saçıcı olmayı bize lütfet...

ALLAHIM,

Kusurları görenlerden değil, örtenlerden, teselli arayanlardan degil teselli edenlerden, anlayış bekleyenlerden değil, anlayış gösterenlerden, yalnız sevilmeyi isteyenlerden değil sevenlerden olmamıza yardım et. Yağmur gibi hiç birşeyi ayırt etmeyip aktığı her yere canlılık bahşedenlerden, güneş gibi hiç birşeyi ayırt etmeyip ışığıyla tüm varlıkları aydınlatanlardan, toprak gibi herşey üstüne bastığı halde hiçbirşeyini esirgemeyip, nimetlerini herkese verenlerden
ve gece gibi ayıp ve kusurları sarıp örten, alemin dinlenmesine imkan hazırlayan olmayı bize lütfet. Alan değil, veren ellerin, affedici olduğu için affedilenlerin, hak ile doğan, hak için yaşayan ve hak için ölenlerin ve sonsuz yaşamda yeniden doğanların safına katılmayı bize nasip eyle...

AMİN...

GEVHER

Yönetici
AMİN...

böyle güzel bir duaya gönülden ve tüm içtenliğimle AMİN diyorum..
Allah razı olsun ..

esgeded

Kayıtlı Kullanıcı
Allah sizden razı olsun arkadaşlar.Cevaplarınız için teşekkürler.

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
Allah’im akidemi sorunlarimin elinden kurtar ve koru

Rabbim bana sorumluluktan kaçan inanç ucuzluguna karsi dayanma gücü ver

Ya rabbi,beni sürekli bilgili ve uyanik kil ki; bir kimseyi yada bir düsünceyi –olumlu-olumsuz- olgun ve dosdogru tanimadan bir yargiya varmayayim

Allah’im egoizm çekememezlik ve kiskançlikla karismis cehalet ve basiboslugumu düsmana savas, dosta saldiri araci yapma

Rabbim; benligimin olmak istedigi söhreti, olmam istenen benligin kurbani durumunu bana verme

Ilahi! beni garaz, kin, kiskançlik nedeniyle zulmün oyuncagi yapma!

Ya rabbi! egoistligi benden uzaklastir, egoizmi kaldir ki; baskalarinin egoistligini görüp eziyet çekmeyeyim

Allah’im! bana mutlak itaati bagisla ki; dünyada mutlak isyan içinde olayim

Rabbim! bana kavgaci ve inatçi bir takvayi ögret ki; sorumlulugumun çoklugu arasinda kaybolmayayim

Beni perhizkar,münzevi takvadan koru ki; tenhalik ve uzlet köselerinde gizlenmeyeyim

Allah’im beni insanligin dört büyük zindani olan tabiat, tarih, toplum ve benlikten kurtar

Rabbim! kutsal süphe atesini bende öyle alevlendir ki, bana kabul ettirdikleri inançlarinin tüm etkilerini yakabilsin; iste o zaman bu küllesmis halkin arasinda her türlü tozdan arinmis inancin, sabahimsi dudaklarinda sevgi gülücükleri belirebilir

Ya rabbi! halkima sabir, tahammül ve kanaâti geri ver ve beni ucuzculardan kilma

Ilahi! toplumumu kitap, adalet ve demirden-silah ve teknikten- olusan üç saglam ve saglikli temel üzerinde kurmam, gönlümü hakikat, güzellik ve hayirdan ibaret üç kaynaktan doyurabilmem için bana yardim et

Ilahi! toplumuma sana dogru gelen yolun salt yeryüzünden geçtigini ögretirken; bana da bu toprak parçasinda sana ulastiran en iyi yolu göster

Ilahi! insanlara Âdem'in topraktan yaratildigini hatirlat ve deki; her maddi belirti ancak Allah ile anlam kazanir ve her gaybi belirtide ahiret ile Ve eger din ölümden önce kullanilmazsa bir ise yaramayacaktirölümden sonra ise hiçbir ise yaramayacak ve kullanilmayacaktir

Ya rabbi! bana sorumluluktan kaçan inanç ucuzluguna karsi dayanma gücü ver

aMiN

elifffff

Kayıtlı Kullanıcı
[/CENTER][/amin... Allah razı olsun kardeşim ne güzel bir dua.. Yüce Rabbim bir çoğumuzun içindekilere dil olan bu duayı tüm insanlar adına sen kabul eyle inşallah amin amin amin[/QUOTE]

amin ecmain kardeşim...
selametle kalınız,hayırlı akşamlar

semos

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzeldi.paylaştığın için rabbim razı olsun kardeş.selametle

osslemgkc

Kayıtlı Kullanıcı
Hidayet...ALLAH'IN RIZASI...

Hidayet...ALLAH'IN RIZASI...

Hidayet ancak allah'in (c.c) hidayetidir...AMİN (bakara, 120)

(allah'im !) ancak sana kulluk ederiz ve ancak "sen"den yardim bekleriz. Bizi doğri yola ilet.kendilerine nimet verdiğin kimselerin yoluna.gazaba uğrayanlarin ve sapanlarinkine değil...amin (fatiha, 5-7)

rabbimiz! Bizi doğru yola ilettikten sonra kalplerimizi hak yoldan saptirma ve katindan bize bir rahmet ver. şüphesiz "sen", çokk bağişlayansin...amin (al-i imran, 8)

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
...

...

Utanıyoruz ALLAHIM.
Nemlenmemiş bir gözle yara almamış bir bedenle huzuruna varmaya
Utanıyoruz,...
Ahde vefa gösteremedik ALLAHIM bunu biliyoruz,
Ama şunuda biliyoruz ki
Rahmet deryanda ufacık bir damlayız,
Yüzümüz yerde ama
AFFET ALLAHIM AFFET.....

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm abi hayırlı günler
Allah razı olsun eline ve emeğine sağlık tek kelimeyle mükemmel çok beğendim..
Rabbim bizleri affetsin inşaallah...Amin..
Selam ve dua ile kalın...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt