Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (10 Kullanıcı)

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
Yüce Rabbimiz!
Gönüllerimizi sıdk, emanet, ihlas ve yakîn hisleriyle buluştur ve bizi kalbleri rikkatle çarpan huşû ve hudû sahibi, murâkabe, heybet ve marifet-i tâmme ehli insanlardan eyle! Destekleyenimiz, yardım edenimiz ve koruyup kollayanımız Sen ol! Ne olur, biz âciz ve muhtaç kullarını hüsrana uğramış zavallılar gibi eyleme, onların düştükleri acıklı durumlara maruz bırakma.. kalblerimizin üzerinden is, sis ve pas perdelerini kaldır; kaldır ki hakkı hak olarak görüp bilebilelim.

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
hz-ali-dua1.jpg

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm.Allah razı olsun içten bir paylaşım.El-Afüv tüm günahlarınızı bağışlasın.En-Nur yüreğinizi nurlandırsın.karanlıklara giden değil karanlıkları aydınlatan nurlu kullarından eylesin.Allah'a emanet olunuz selam ve dua ile

Ve aleyküm Selam kardeşim.
Allah c.c sizden de razı olsun..Ecmain. Esmaü-l azam ile ettiğiniz dualara hayırlısıyla cümlemiz adına icabet buyursun inşallah Rabbimiz.. Teşekkür ederim kardeşim.
Rabbimize emanet olunuz. Selam ve Dua ile.

Sasine

Kayıtlı Kullanıcı
Dunyada gercek olan tek ask yuce Yaradana,ALLAH'a duyulan asktir..o Ask'la yananlara selam olsun..sanada kardaesim eline saglik..Allaha emanet ol..

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
dua1zm1.jpg

Selamün Aleyküm değerli abimiz..
Ramazan-ı Şerif'iniz mübarek olsun inşallah..
Selam ve dua ile.

Aleyküm selam değerli kardeşim.
Allah razıolsun sizlerinde ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun hayırlara vesile olur inşaallah selam ve dua ile kalınız.

kjhhjjkj1zzll0ma6ku1.jpg

@ebruli

Kayıtlı Kullanıcı
Ey Rabbim!Acizlikten,tembellikten,korkaklıktan,cimrilikten,eli kolu dökülür derecede takatsizlikten,kasvetten,gafletten,zilletten,azlıktan,meskenetten sana sığınırım.Fakirlikten,küfürden,fısktan,şekavetten,nifaktan yaptığını insanların duyması ve methetmeleri için yapmaktan,riyadan sana sığınırım.Sağırlıktan,dilsizlikten,delilikten,cüzzamdan,abraslıktan ve kötü hastalıktan sana sığınırım.(Hadisi Şerif

ELİZAN

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
subat.blogcu.com
Selamün Aleyküm dostlar
Ramazan-ı Şerif'iniz mübarek olsun
Mü'minler annesi Hazret-i Aişe (Radıyallahü Anh)den nakil.Allah'ın Resulü (s.a.v.)geceleyin kalktığı vakit namazına şu dua ile başlardı:

"Allah'ım !

Ey Cebrahil,Mikail ve İsrafil'in Rabbi !

Göklerle ve yerin yaradanı,

Hazırı ve gaibi bilen Allah'ım !

Kullarına ihtilaf ettikleri şeylerde,

Onların aralarında ancak Sen hükmedersin.

İhtilaf edilen Hakk'a izninle beni hidayet eyle !

Çünkü dilediğini doğru yola ancak Sen hidayet edersin !"(Müslüm)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Ben külhanbeyi cümlelerini çok kurdum
Külhanbeyliğine soyunup
Kul olduğumu hatırladığım yollarda çokça yoruldum
Şimdi birkaç hayat yaşamışçasına yorgun
Birkaç hayat yaşamışçasına bitiksem
Suçlu aramaya ne hacet
Suçlusu benim
Ben hem kendi hayatımın
HEM YİTİRDİĞİM ZAMANIN KATİLİYİM

AFFET YA RABBİ!!!

Amin inşallah kardeşim.
Hayırlı ve bereketli Cuma'lar.
Selam ve Dua ile.

elifffff

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm....
o kadar güzel bir paylaşımdıkı...rabbim razı olsun.
ellerinize emeğinize sağlık,
rabbime emanetsiniz...

aşure

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı cumalar kardeşlerim.yüreğine sağlık alıye kardeş çok güzel ve anlamlı bir yazı olmuş.rabbim cümlemizin KALBINI ELLERİMİZE BIRAKMASIN.....

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
Rahman Rahim Allah'ın adı ile...

HAMD, bize O 'nun yolunda çektiğimiz acı ve üzüntülerin karşılığını kat kat verecek olan, çok çok bağışlayıcı, şükredenlere karşı sonsuz merhametli, nankörlere karşı Adaletli, Rahman ve Muntakim olan Allah'a mahsustur.

Bütün övgüler bize gözler aydınlığı olacak nesiller lutfeden Allah'a yakışır.

" Ey Rabbimiz! Bize katından bir rahmet bahşet ve içinde bulunduğumuz harici şartlar ne olursa olsun bizi doğruluk bilinciyle donatl! "

Darlıkta ve genişlikte başvurulması gereken en ihanet etmeyen dostluğun tek sığını olan Rabbimiz ! Hakikate karşı bir gözü kör olan , taşlanmış, rahmetten kovulmuş şeytanın şerrinden bizi, çocuklarımızı ve soyumuzu koru !

Amin Velhamdülillahi Rabbil alemin

illaki_sevgi_73

Yasaklı Kullanıcı
Allahım benim için kaza ettiğin şeyin âkibetini doğru yola ulaştır amin amin aminamin amin aminamin amin aminamin amin aminamin amin aminamin amin aminamin amin aminamin amin aminamin amin aminamin amin aminamin amin aminamin amin aminamin amin aminamin amin aminamin amin aminamin amin aminamin amin aminamin amin aminamin amin aminamin amin aminamin amin aminamin amin aminamin amin aminamin amin aminamin amin aminamin amin aminamin amin aminamin amin aminamin amin aminamin amin aminamin amin aminamin amin aminamin amin aminamin amin aminamin amin aminamin amin amin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt