Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (4 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamünaleyküm aliyeciğim...
amin...amin...amin... diyorum tüm kalbimle...
ve harika paylaşımın içinde çok teşekkür ediyorum...
ALLAHA EMANET OLUNUZ

Ve aleyküm Selam Değerli Yasemin Ablacım..
Ben teşekkür ederim. Rahman c.c razı olsun inşallah.. Hayırlısıyla dualarımızın kabul olması dileğiyle, siz de En Emin'e emanet olunuz..Selam ve baki dua ile, hayırlı ve bereketli geceler dilerim..:H

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH'ım!
Bakışımızı ibret,
Sukutumuzu hikmet,
Konuşmamızı sanat ve marifete dönüştür,

amin B)___
S.A KARDEŞİM. ORDA YAZILAN DUALARIN KABUL OLMASI TEMENNİSİYLE İNŞAALLAH.."DİL İLE İKRAR EN ÖNEMLİSİ KALP VE HÂL İLE TASTİK ETMEYİ NASİP ETSİN"CÜMLE ÜMMETİ MUHAMMEDE ...SELAMETLE KAL ALİYECİM:gulegule

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
dua184iu.jpg

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamunaleykum Aliye kardeşim,
allah senden razı olsun dualarını kabul etsin. Bizlerinde dualarını kabul edilenlerden eylesin. Amin

Ve aleyküm selam ablam.
Amin, ecmain..Cümlemizin inşallah..Allah c.c razı olsun..
Cumanız mübarek olsun inşallah..En Emin'e emanet olunuz ablam..Selam ve dua ile.

Delete

Kayıtlı Kullanıcı
“Allâhümme ente Rabbî ve ene abdüke, halatken ve ene alâ ahdike ve va’dike mâ’s-teta’tü, eûzü bike min şerri mâ baha’tü ebûü leke bini’metike alyye ve ebûü alâ nefsî bi zenbi, fekad zalemtü nefsî va’teraftü bizenbî, fağfir lî zünûbî,ma kaddemtü minhâ ve mâ ahhartü, fe innehû lâ yağfiru’z-zünûbe illâ ente”

Açıklaması = “Allah’ım ! Sen benim Rabbimsin, ben ise Senin kulunum.Beni Sen yarattın. İnayetine sığındım Kapına geldim, Hidayetine sığındım Lütfuna geldim, Kulluk edemedim Affına geldim,Yaptığım kötülüklerden Sana sığınırım. Biliyorum, verdiğin nimetlere karşı kusur ettim, nefsime zulmettim. Günahlarımı itiraf ediyor, geçmiş ve gelecek günahlarımın affını Senden istiyorum. Beni bağışla Allah’ım ! Her ne şekilde olursa olsun günahları Senden başka kimse bağışlayamaz.”

Elif.21

Kayıtlı Kullanıcı
Bu cok güzel. Tesekur ederim paylasim icin.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
ALLAH'ım!
Bakışımızı ibret,
Sukutumuzu hikmet,
Konuşmamızı sanat ve marifete dönüştür,

amin B)___
S.A KARDEŞİM. ORDA YAZILAN DUALARIN KABUL OLMASI TEMENNİSİYLE İNŞAALLAH.."DİL İLE İKRAR EN ÖNEMLİSİ KALP VE HÂL İLE TASTİK ETMEYİ NASİP ETSİN"CÜMLE ÜMMETİ MUHAMMEDE ...SELAMETLE KAL ALİYECİM:gulegule

Ve aleyküm Selam, Nevin Ablacım..
Kalbi aminler inşallah bir kez daha bizlerden de, bu güzel duaya... Sizin de o güzel dualarınıza can-ı gönülden amin diyorum ablacım.. Rahman c.c ahsen suretiyle, hayır adına makbul kılsın cümle ağızlardan edilen duaları inşallah.. Dualarımızın hayırlısıyla kabulü duasıyla, Kalplerin Asıl Sahibi ve duaların tek adresi olan Rahman c.c'ye emanetimsiniz inşallah..Hayırlı ve bereketli akşamlar dilerim..B)B)

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.
AMİN.AMİN.AMİN.
EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE RABBİME EMANET OLASIN HAYIRLI AKŞAMLAR.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.
AMİN.AMİN.AMİN.
EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE RABBİME EMANET OLASIN HAYIRLI AKŞAMLAR.

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü Değerli Emin Abimiz,
Allah c.c sizden de daimen razı ve memnun olsun.. Duası makbul olunanlardan olmak duası ile, siz de Mucib olan Rabbimize emanet olunuz inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt