Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (7 Kullanıcı)

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN AMİN AMİN...

ALLAHIM!
bana SENİ sevmeyi,
SENİ sevenleri sevmeyi ve beni SANA yaklaştıracak olanların sevgisini nasip eyle.....(Hz.Muhammed)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
AMİN AMİN AMİN AMİN binlerce kez AMİN Aliye kardeşim...
ALLAHım katında DUAlarımızı kabul buyursun inşaallah. Huzuru İlahiyeye erişen DUAlardan eylesin.

ALLAHa emanet olunuz...
selam ve dua ile...
Hayırlı ve bereketli geceler...

Amin ecmain olsun inşallah muhterem hocam..Allah c.c sizden de ebeden razı olsun, hizmetlerinizin ecrini, katında en hayırlısıyla lütfeylesin inşallah..
Hayırlı ve bereketli akşamlar olsun hocam..Selam ve dua ile Rabbimize emanet olunuz.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Amin Amin Amin B)
Esselamun aleyküm bu tesirli duayı bizle paylaştığınız için Rahman razı olsun canım kardeşim.
Rabbim dua edenlerin duasına icabet etsin.
En kısa zamanda Müminleri aydınlığa ve felaha kavuştursun inşaallah.
Hayırlı nurlu geceleriniz olsun.
Baki selam ve dua ile sizi Yaradan a emanet ediyorum.Selametle kalınız.:H

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü canım kardeşim.. Rahman c.c sizden de iki alemde de razı ve memnun olsun inşallah..Güzel dualarınıza kalbi aminler inşallah canım kardeşim.. Rabbimiz c.c hayırlısıyla ahsen surette kabul buyursun dualarımızı inşallah..Dualarımdasınız, dualarda buluşmak duasıyla Mucib c.c olan Rabbimize emanetimsiniz inşallah:)..Selam, baki dua ve Muhammedi muhabbetle kalın. Hayırlı, nurlu ve bereketli akşamlar dilerim..B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
[FONT=Palatino Linotype,Palatino,sans-serif][FONT=Palatino Linotype,Palatino,sans-serif]
dua1hh9rk2.jpg
[/FONT][/FONT]

[FONT=Palatino Linotype,Palatino,sans-serif][FONT=Palatino Linotype,Palatino,sans-serif][/FONT][/FONT]

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

AAMİN
S.A.
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN aliye KARDEŞİM
yine çok güzel ve içten bir paylaşım , yahu nerelerden de buluyorsun böyle nadide yazıları, çok merak ediyorum,
her cümlesi ayrı bir paylaşım olabilecek değere sahip buraya aktardıklarının hepsinin Rabbim sevabını kat kat yazsın Kardeşim,
seni ve sen gibileri yardımsız ve kimsesiz bırakmasın Mevlam
Rabbime emanetsin
Selam ve Dua ile...

Ve aleyküm selam değerli kardeşim.
Beğendiğinize sevindim.. O güzel dualarınız ve güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim, sizin de gönlünüze sağlık olsun inşallah.. Düşünceleriniz, gönlünüzün iyiliğindendir değerli kardeşim.. Allah c.c sizden de ebeden ve daimen razı ve memnun olsun, ecrinizi en hayırlısıyla versin inşallah.. Rabbimiz c.c sizin de her daim yar ve yardımcınız olsun kardeşim, eksik olmayınız inşallah.. Acizane paylaşımlar, uzun zamandır bilgisayarımda kayıtlı, sırasıyla açmaya çalışıyorum konularımı inşallah.. Selam ve baki dualar ile Rabbimize emanet olunuz kardeşim..Hayırlı ve bereketli geceler dileğiyle..B)B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Ne Kadar Da Sabirlisin Ya Rab

Ne Kadar Da Sabirlisin Ya Rab

Mal senin..mülk senin..buyuran sensin, Hükmünü, apaçık duyuran sensin, Yaratan.. yaşatan.. doyuran sensin, Yine de kulların, şeytana tâbî; Ne kadar da sabırlısın.. Yâ Rabbî...

Kur'ân'a cür'et var, göz göre göre, Ayaklar altında, örf, âdet, töre, ''islam'' türetmişiz, herkese göre; Olmuşuz... para, pul, putlara tâbî; Ne kadar da sabırlısın Yâ Rabbî...

Cezâ ve mükâfat, Kur'ân'da çok net, Kimsede ne korku.. ne de bir gayret. Sanki.. bize değil, cehennem cennet; Olmuşuz.. fal, büyü, cinlere tâbî; Ne kadar da sabırlısın.. Yâ Rabbî...

Dünyayı boğarken, zulmün tekeli, Terâziyi tutan, eller lekeli. çatıları basmış, cehâlet seli; Olmuşuz.. bir kara vicdâna tâbî; Ne kadar da sabırlısın.. Ya Rabbî...

O ''kâlû belâ'' yı unuttuk çoktan, işret soframızda, kuş sütü noksan. Kimin umûrunda; ''mâide doksan''; Olmuşuz.. ''hayyamcı'' fırkaya tâbî; Ne kadar da sabırlısın.. Yâ Rabbî...

Fakirdik.. ve lâkin, haddi bilirdik, Secdede hamd ile, vecde gelirdik. üç kuruş gördükçe, sanki delirdik; Kıldık.. her güzeli, çirkine tâbî; Ne kadar da sabırlısın.. Yâ Rabbî...

Delik deşik olmuş, âhlak yasası, Sülüklerle dolmuş, devrân kasası. Mahşermiş... mîzanmış... kimin tasası; Artık.. rüşvet bile, rüşvete tâbî; Ne kadar da sabırlısın.. Yâ Rabbî...

Yüz yüze ikrâmda, sahte bir yarış, Dostun arkasından, diller bir karış. Lâfta kalmış... sevgi, saygı ve barış; Olmuşuz.. selâmsız bir nesle tâbî; Ne kadar da sabırlısın.. Yâ Rabbî...

Bir yanda milyonlar, aç, sefil bekler, Bir deri bir kemik, üryân bebekler, Bir yanda el bebek, kaniş köpekler; Olmuşuz.. bencil bir nesle tâbî; Ne kadar da sabırlısın.. Yâ Rabbî...

Denizler kokuşmuş, dağlar yanmada, Bacalar,
göklere zehir sunmada, Dünya can çekişir; son savunmada; Nîmete nâmertçe, açmışız harbi, Ne kadar da sabırlısın.. Yâ Rabbî...

Herşeyi uydurduk, hâşâ kitaba, Haram ve helâli, koyduk bir kaba; çorbamıza bile, karıştı ribâ, Sana ve Resûl'e, açmışız harbi, Ne kadar da sabırlısın.. Yâ Rabbî...

Alışmış dilimiz, fitne tadına, islâm zulmedermiş, güyâ kadına. Yalan söylüyoruz, Kur'ân adına; Yüce kelâmına, açmışız harbi Ne kadar da sabırlısın.. Yâ Rabbî....

Nasıl da bastırmış.. küfrân sisleri, Kaybolmuş.. Nebî'nin, nûrlu izleri. Bunca belâ.. uyarmıyor bizleri; Olmuşuz.. kör, sağır bir nesle tâbî; Ne kadar da sabırlısın.. Yâ Rabbî...

Anlatmaya, dilde lisan yetmiyor, Utancından, durdu kalem gitmiyor, Ne yapsak da, bizde kusur bitmiyor; Olmuşuz.. bir kere isyâna tâbî; Kurtar bizi.. kurtar bizi.. Yâ Rabbî...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Amin Amin Amin ....... Ellerine sağlık kalbi güzel kardeşim ALLAH Razı olsun En Emin e Emanetsin:H

Allah c.c sizden de ebeden razı olsun inşallah değerli ablam..Rabbimiz c.c hayırlısı ile dualarımızı makbul eylesin inşallah..Teşekkür ederim yorumunuz için..Dualarda buluşmak duası ile Rabbimize emanetimsiniz inşallah..B)B)

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
[FONT=Palatino Linotype,Palatino,sans-serif][FONT=Palatino Linotype,Palatino,sans-serif]
dua1hh9rk2.jpg
[/FONT][/FONT]

[FONT=Palatino Linotype,Palatino,sans-serif][FONT=Palatino Linotype,Palatino,sans-serif][/FONT][/FONT]

AMİN.......AMİN........AMİN..........
Selamün Aleyküm . Aliye kardeşim nasılsın ? iyisindir umarım. işlerimin yoğunluğundan siteyi fazla takip edemiyorum. tam siteye giriyorum ki hadi fatura , tam bir yazıyı okumaya başlıyorum ki hadi liste , tam şu forma yazı yazım diyorum acil bir iş...::K
ekmek parası napcaksın.....:)
selam ve dua ile Yaradan'a emanet ol.......

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
AMİN.......AMİN........AMİN..........
Selamün Aleyküm . Aliye kardeşim nasılsın ? iyisindir umarım. işlerimin yoğunluğundan siteyi fazla takip edemiyorum. tam siteye giriyorum ki hadi fatura , tam bir yazıyı okumaya başlıyorum ki hadi liste , tam şu forma yazı yazım diyorum acil bir iş...::K
ekmek parası napcaksın.....
selam ve dua ile Yaradan'a emanet ol.......

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü değerli ablacım.. Sizi görünce çok sevindim. Sizi çok özlemiştim ablam.. İnşallah iyisinizdir..Eskisi gibi göremiyorum sitede malesef:(... Ama sebebini söylediniz, Allah c.c razı olsun, öğrenmiş oldum ablacım.. Rabbimiz c.c işlerinizde kolaylıklar ve hayırlı, bereketli kazançlar nasip eylesin inşallah..Dualarımda daimsiniz ablacım..Rabbimiz c.c her halinizi kolay kılsın, yar ve yardımcınız olsun inşallah...Amin.. Ablacım kendinizi özletmeyin inşallah.. Meslektaşım, değerli kardeşime de selamlarımı iletirseniz sevinirim inşallah:).. Selam ve baki dualarım ile Rabbimize emanetimsiniz..Hayırlı ve bereketli akşamlar dilerim ablacım..B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
ALLAH'ım!
Beni, beni benim önüme engel olmaktan,
Beni, benim hayatımın kemirgeni olmaktan,
Beni, bana yalan söylemekten muhafaza eyle

Selamunaleyküm Aliyecim B)çook güzel bir dua
duanıza yürekten AMİN AMİN diyorum güzel kardeşim
Allah ebeden razı olsunB) Allaha emanet ol..

Ve aleyküm selam Meltemcim. Beğendiğinize sevindim.. Allah c.c sizden de ebeden razı olsun inşallah güzel kardeşim.. Teşekkür ederim.. Mucib c.c dualarımıza hayırlısıyla icabet buyursun inşallah..Selam ve baki dua ile Kalplerin Asıl Sahibine emanetimsiniz..Hayırlı ve bereketli akşamlarınız olsun..B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
ALLAH'ım!
Boşa bakanlardan,
Boşa susanlardan,
Boşa konuşanlardan eyleme,

ALLAH'ım!
Zenginlerimizi hamiyetsiz,
Fakirlerimizi gayretsiz,
Alimlerimizi amelsiz,
İdarecilerimizi adaletsiz bırakma,

ALLAH'ım!
İdarecilerimizin, feraset, merhamet ve basiretini,
Halkımızın da hürmet, hizmet ve hamiyetini artır

ALLAH'ım!
Semalarımızı bayraksız, bizleri hürriyetsiz, camilerimizi cemaatsız, cemaatimizi de ilim ve hikmetsiz bırakma,

ALLAH'ım!
Dahili ve harici düşmanlardan sana sığındığımız gibi; cehaletin,tembelliğin,zaman israfının şerrinden de sana sığınıyoruz, bizleri muhafaza eyle,

ALLAH'ım!
Önce Hak'tan, sonra haksızlıktan korkmayı nasip eyle,

ALLAH'ım!
Yetenek israfından,
Kapasite israfından,
Zaman israfından ve israfın her türlüsünden muhafaza eyle

ALLAH'ım!
Ertelemekten, üşenmekten, yılmaktan, vazgeçmekten, yarına bırakmaktan ve buna benzer hastalıkların şerrinden muhafaza eyle.
Bu hastalıklara karşı Alim, Hakim ve Şafi isimlerinden acilen şifalar ihsan eyle

ALLAH'ım!
Beynimizi, malumat ishali olmaktan,
Aklımızı, öfkenin esiri olmaktan,
Bedenimizi, şehvetin kölesi olmaktan,
Midemizi, depo haline gelmekten muhafaza eyle

yapılan dualarımızın kabulü temennisiyle...VESSELAM

amin.....amin....aminnnn....ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM...

Amin, ecmain..Cümlemizden inşallah kardeşim.. Selam ve dua ile..B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt