______selamün aleyküm kalp incisi baş tacı kardeşim
hamdolsun hamdolsun rabbime..... iyiyim çok şükür eksik olmayın güzel kardeşim...
ablacım yaş olarak büyük oldugumu düşünüyorum (malesef_ ne yazıkki _eyvah)aslında yazılarınız _yorumlarınız_ uslup_ tarzınız akıl yaşta degil baştadır düstürundan hareketle kilometre taşı olarak benden çokkkkkkk önde oldugunuz yolunda izlenim_rabbimin izniyle kesin kati fikirlerim var ama.... sayısal deger olarak benim büyük oldugumu düşünüyorum(malesef_ne yazıkki_eyvah..)
ne kusuru est. olurmu güzel kardeşim ...nasıl hitap etmek istiyorsanız öyle ediniz ...yeriniz ayrı bende hamdolsun..
rabbimize emanetimsin güzel kardeşim
mevla yolunuzu açık etsin her daim yar ve yardımcınızı olsun inşallah
selam sevgi ve baki muhabbetle_________
ve aleyna aleyküm selam baştacım, kalp incim ablam 
gülümsetti beni güzel yorumunuz kalp incim, Mevla Teala razı olsun..estağfirullah siz daha çok gençsiniz, eyvahlık bir durumunuz yok henüz maşaAllah..
Bu mücrime hakkında hüsnü zannda bulunmuşsunuz, güzel gören sizin güzel yüreğinizdir ..Rabbimiz celle celalühu hatalarımızı, kusurlarımızı affeylesin, kendisine layık kul eylesin inşaAllah..Yalnız sayısal değer olarak büyük değilsiniz benden kalp incim, sizden öğreneceği çok şeyler var aciz kardeşinizin inşaAllah.. Rabbimiz c.c ilminizi artırsın, yolunda daim eylesin sizi ve cümlemizi inşaAllah.. (amin)
gülümsetti beni güzel yorumunuz kalp incim, Mevla Teala razı olsun..estağfirullah siz daha çok gençsiniz, eyvahlık bir durumunuz yok henüz maşaAllah..
Bu mücrime hakkında hüsnü zannda bulunmuşsunuz, güzel gören sizin güzel yüreğinizdir ..Rabbimiz celle celalühu hatalarımızı, kusurlarımızı affeylesin, kendisine layık kul eylesin inşaAllah..Yalnız sayısal değer olarak büyük değilsiniz benden kalp incim, sizden öğreneceği çok şeyler var aciz kardeşinizin inşaAllah.. Rabbimiz c.c ilminizi artırsın, yolunda daim eylesin sizi ve cümlemizi inşaAllah.. (amin)
Yeriniz bende de çok ayrıdır ablacım elhamdülillah, Mevla o güzel yüreğinize göre versin herşeyi inşaAllah..
kalplerimize sevgi nakşeden, Vedud c.c olan Rabbimize emanetimsiniz..dualarımdasınız acizane inşaAllah..
selam ve baki muhabbetle..B)
kalplerimize sevgi nakşeden, Vedud c.c olan Rabbimize emanetimsiniz..dualarımdasınız acizane inşaAllah..
selam ve baki muhabbetle..B)