AMİN KARDEŞİM..HEPSİ ÇOK GÜZELDİ:A..EMEĞİNE SAĞLIK...RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN..TÜM SIKINTILARIMIZI GİDERSİN İNŞALLAH...HAYIRLI AKŞAMLAR..RABBİME EMANET OL
Amin Allah razı olsun...
AMİN KARDEŞİM..HEPSİ ÇOK GÜZELDİ:A..EMEĞİNE SAĞLIK...RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN..TÜM SIKINTILARIMIZI GİDERSİN İNŞALLAH...HAYIRLI AKŞAMLAR..RABBİME EMANET OL
çok güzel,ellerine sağlık,son sigaramı içip yatıcam,sen de uyumaya çalış
bende kendime aynısını söylüyorum ama nafile , dönüp duruorum,
sigara içmeeeeeeeeeeeeeeee nolur üzlülüyorum kendi kendini zehirliosun
kırılma bana seni düşündüğüm için sölüorum
Allah rahatlık versin........
ihlas surelerini okudun mu
endişelenme sabah namazından sonra tamamlayacağım, kendi aldıklarındandan biraz var ama tamamlarım canım,
sabah erken kalkacakmışsın hadi uyu yarın dinç olmalısın, ya bir de
ya bana kızmazsan sana birşey sölicem , mustafa11 bey biraz akıl oyunlarından hoşlanıyor gibi geldi bana , sen de üzerine fazla düşme , erkekler üzerine fazla gelindiklerinde kapris yapıyorlar, bir müddet zamana bırakın kimbilir belki tahmin ettiğin kişi olma olasılığı çok yüksek gibi geliyor bana , 6. his dedikleri sezgilerim biraz kuvvetlidir.
mustafa11 bey özellikle sana atıflarda bulunuyor, tesaduf değil tevafuk yani..... en doğrusunu Allah bilir...
Çok kafana takma benim güzel kardeşim , bu akıl oyunlarına da kendini koyverme derim, boşver......
kalp kalbe karşı diye boşuna demiyolar.ben de sana soracaktım mustafa11 i.lafı söylüyo sonra cevap yok.kafamı karıştırdı.e.s.s.s.y ile avatarı yaşı da aynı.
ikiside aynı kişi bence ve aynı anda sadece senin konularına msj atıyor,
boşver aklını karıştırmasına izin verme, güçlü olduğunu kendisine göstermen gerekiyor anlatabildim mi benim güzel s.s.s cim,
ben buna benzer ve daha ağır akıl oyunlarıyla uzun sure boğuştuğum için biraz seziyorum,
BOŞVER VE SEN YOLUNA DEVAM ET eğer seni tanımak istiyorsa bırak o uğraşsın ve onun kafasında soru işareti olsun,
yapmaya çalıştığı tek şey seni kendine(yani seni sana) mağlup etmek, kafanda soru işaretleri oluşturmak.
önceleri bu psikolojik hastaların yanında yakında prof doktor olacam deyip dururdum eşim ve ailesi ile ilgili,
herhalde artık bir lisans diploması almaya kaldı iş
başardı ama.ben de şüphelendim ama değildir ya.
mazlumkulcum,yazdıklarımızı okuyabilir.msn de görüşmenin yolunu bulmamız lazım.yazsakmı acaba sonra hemen sileriz.bu saatte ilgilenen olmaz.
okursa okusun kötü bişey yazmıyoruz ki,hem belki okur da Allahın izniyle kendisini düzeltme yolunu seçer, benim eşimde beni bu hale getirmişti
ağzımdan tek bir kelime çıkarmaya korkardım , baskı baskı korkutmalarla,
iyiye de bişeyler bulur kötüye de, daha yeni yeni kendime geliorum, neyse.....
bence burası güvenli deil s.s.s cim başka bir yol bulmalı ama bi süre böyle devam ederiz herhalde....
şu anki aktif kullanıcılara baktım da 4 üye 139 misafir bu siteyi izliyor,
yani yazmamız imkansız....
haklısın.ancak başka bir siteye girip ordan verebiliriz.canım yatmalıyım artık.yarın akşam burda olurum tabii İNŞAALLAH.ihlas suresinin saatini yazın mutlaka.ALLAH a emanet ol.