Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (1 Kullanıcı)

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kasım hadi abi estağfurullah bu güzel bişey aslında gerçek olan şey Rabbim herşey herkes bir yerde bir menfaatte bizi terkedebiliyor. bunu hissediyorsunuz anladığım kadarıyla.bu da güzel bişey dünya önemini bir nebze de olsun yitirmiş.ahiret ölüm düşüncesi ağır basmış.yanlışsam kırdıysam affedin.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kasım hadi abi estağfurullah bu güzel bişey aslında gerçek olan şey Rabbim herşey herkes bir yerde bir menfaatte bizi terkedebiliyor. bunu hissediyorsunuz anladığım kadarıyla.bu da güzel bişey dünya önemini bir nebze de olsun yitirmiş.ahiret ölüm düşüncesi ağır basmış.yanlışsam kırdıysam affedin.

selamün aleyküm kardeşim.
yok estafurullah kardeşim niye kırılayım.RABBİM RAZI OLSUN.
dogru söylüyon kardeşim,sanki beni ıssız çöllere salıyor.sanki dünya başıma yıkılmış gibi oluyom.elim ayagım dolaşıyor.
bir garib oluyorum onlarca insanın içinde.sanki okyanusta tek başına kalmış bir balık gibi.ne yapacagımı ne edecegimi bilemiyorum.
RABBİMİ ararım .orada burada.hani beni tekrara bagrına basan ana gibi beni tekrara bagrına bassın diye.kulum desin gönlümü alsın diye.göz yaşlarımı silsin diye.ararım RABBİMİ ara dururrum.işte böyle kardeşim benim halimde bu.selametle.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum kasım abim bugun zaten hiç gorusemedik ama neyse yarın bol bol konusuruz biz varız abi dua içinde AMİN AMİN AMİN a.e.ol

aleyküm selam ahmedim.
RABBİM razı olsundün az görüşebildik.bu çok görüşürüz inşaallah.kampanyayı başlatmışsın hayırlı olsun.oraya bir iki kelam yazarım.selametle.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
B)B) YARAB B)B)

Senki şerleri hayra,hayrı şerre çevirensin!
Senki kuluna merhamet edip,kulun senden şer isterken,sen ona hayır kapılarını açarsın,
Ey hayır kapılarının sahibi.
Bizlere mal ver,
mülk ver,
servet ver
devlet ver,
eş ver,
çoluk çocuk ver,
konu komşu ver,
altımıza binek
güzelde bir ev ver.............
ver ALLAHIM ver.. ver ALLAHIM ver.. ver ALLAHIM ver..
AMA ALLAHIM, İLLAHİ HAYIRLISINI VER.
HAYIR VER....HAYIR VER...HAYIR VER...
Emeğine sağlık kardeşim Allah razı olsun çok güzel bir paylaşımdı Rabbim herşeyin hayırlısını versin hayırsız olan hiç bir şeyin gereği yok zaten.Ölümün bile hayırlısını versin.
Selam ve dua ile...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
İnsan her zaman bir olmuyor içinizden geldiği gibi dua edebilirsiniz kimsenin sizi kırmasına tepki göstermesine izin vermeyin kimsenin birbirini kırması ön yargıyla yaklaşması gerekmiyor bazı kişiler vardır kendilerinde bu hakkı gören ama kimsede bu hak yoktur herşeyi Rabbim bilir bizleri hesaba çekecek affedecek...Hiç kimseye maldan mülkten etiketten mevkiden lüks hayattan kime fayda var acaba? Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile.

serife07

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm
ALLAH (C.C.) RAZI OLSUN... PAYLASIM İÇİN....
her an ölümü hatırlamanız çok güzel bence... herkes bunu yapabilse insanlar birbirlerine kötülük yapabilir miydi acaba? bence hiç üzülmeyin mezarlıga yine gidin içinizi dökün... icinizden geldiği gibi yasayın.... akıl vermek haddime düsmez ama kusura bakmayın... Allah'a emanet olun....

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
İnsan her zaman bir olmuyor içinizden geldiği gibi dua edebilirsiniz kimsenin sizi kırmasına tepki göstermesine izin vermeyin kimsenin birbirini kırması ön yargıyla yaklaşması gerekmiyor bazı kişiler vardır kendilerinde bu hakkı gören ama kimsede bu hak yoktur herşeyi Rabbim bilir bizleri hesaba çekecek affedecek...Hiç kimseye maldan mülkten etiketten mevkiden lüks hayattan kime fayda var acaba? Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile.

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.
RABBİM RAZI OLSUN.
Size yerden göklere kadar hak veriyorum.ama zaman öyle bir zamanki dost diye sıgındıgınz şeytan çıkıyor.iyilik ettiginizden kötülük görüyorsunuz.
sizin ALLAH için yaptıgınız başkalarına tuhaf geliyor.onlara kendimi ifade edemiyorum.yahut anlamak istemiyorlar.benim durumum şuna benziyor.RABBİM sanki beni ıssız çöllere salıyor.sanki dünya başıma yıkılmış gibi oluyom.elim ayagım dolaşıyor.
bir garib oluyorum onlarca insanın içinde.sanki okyanusta tek başına kalmış bir balık gibi.ne yapacagımı ne edecegimi bilemiyorum.
RABBİMİ ararım .orada burada.hani beni tekrara bagrına basan ana gibi beni tekrara bagrına bassın diye.kulum desin gönlümü alsın diye.göz yaşlarımı silsin diye.ararım RABBİMİ ara dururrum.işte böyle kardeşim benim halimde.böyle olunca kendimi mezarlıga atıyorum.kendi mezarımı zaten ayırtmışım.mezarımınbaşına oturuyom,kendi halimi düşünüyom.ve aglıyom.bu köyde bazen alay konusu oluyor.ama artık kimseyi umursadıgım filan yok,kim ne derse desin diyorum.
kafanı agrıttım hakkını helal et.selametle.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm
ALLAH (C.C.) RAZI OLSUN... PAYLASIM İÇİN....
her an ölümü hatırlamanız çok güzel bence... herkes bunu yapabilse insanlar birbirlerine kötülük yapabilir miydi acaba? bence hiç üzülmeyin mezarlıga yine gidin içinizi dökün... icinizden geldiği gibi yasayın.... akıl vermek haddime düsmez ama kusura bakmayın... Allah'a emanet olun....

aleyküm selam kardeşim.
RABBİM sizde razı olsun.ölümün ugramadıgı bir kapı varmıki? insanlar bunu bildigi halde bana "vah vah bu dünyada çok çektirmişlerde o yüzden mezarını şimdiden yapmış.kim bilir ne derdi var" diyorlar.
ya ALLAH aşkına bir benmi ölecem.bir benim mezarımmı orada var.onların anaları,babalarıda daha dün benim yanımdaydı.onlarda hiç ölümü hatırlarına getirmiyorlardı.ama şimdi orada çürüyüp gidiyorlar.ruhları ne halde ALLAH bilir.
ben kendi mezarımı yapmam insanlara çok dert oldu hemde çok.GAFİLLER biliyorlarki belki kendileri benden önce ölecekler.
her neyse katdeşim dünya işte.insanlara akıl sır ermiyor.RABBİME EMANET OLUN .SELAMETLE.

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
B)B) YARAB B)B)

Senki kuluna merhamet edip,kulun senden şer isterken,sen ona hayır kapılarını açarsın,
Bizlere mal ver,
mülk ver,
servet ver
devlet ver,
eş ver,
çoluk çocuk ver,
konu komşu ver,
altımıza binek

S.A.AMİN.....
RABBİM RAZI OLSUN.A.E.O.

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
ama Allahim, Illahi Hayirlisini Ver.
Hayir Ver....hayir Ver...hayir Ver...

Hayirlisini Ver Yarabbim...

Rabbim Razi Olsun Abicim..

Rabbime Emanet Ol Dua Ile..

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
s a sevgili kardeşim nasılsın inşallah bu gün daha iyisindir.rabbimiz her zaman bizlere hayırlar verir inşallah.selametle kardeşim a e o..

ALEYKÜM SELAM ABİM.
ALLAH razı olsun.şükürler olsun RABBİME bu gün iyiyim.
ilgi ve alakanız için RABBİM siz ve diger kardeşlerim den razı olsun.sizlerede zor anlarınızda hayırlı eş ve dost nasip etsin.amin.selametle.

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm abi nasıl oldun sana dün yorum yazdım ama görmedın sanırım yada cevap vermek istemedin neyse hayırlı akşamlar...

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm abi nasıl oldun sana dün yorum yazdım ama görmedın sanırım yada cevap vermek istemedin neyse hayırlı akşamlar...

aleyküm selam .
RABBİM razı olsun.şükür ALLAHA iyiyim.sag olun sizinle sıkıntımı paylaştım.çok faydası oldu.
yazını okudum,inan o an öyle bunalmıştımki ayrı ayrı cevab veremedim.her kese yoplu bir yazı yazmıştım.
ama şimdi şükür şimdi biraz daha iyiyim.sende böyle bunaldıgında RABBİM de sana ve diger kardeşlerime hayırlı dostlarını göndersin.sıkıntılarını gidersin.
selametle kal.

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam .
RABBİM razı olsun.şükür ALLAHA iyiyim.sag olun sizinle sıkıntımı paylaştım.çok faydası oldu.
yazını okudum,inan o an öyle bunalmıştımki ayrı ayrı cevab veremedim.her kese yoplu bir yazı yazmıştım.
ama şimdi şükür şimdi biraz daha iyiyim.sende böyle bunaldıgında RABBİM de sana ve diger kardeşlerime hayırlı dostlarını göndersin.sıkıntılarını gidersin.
selametle kal.

amin inşaAllah abide insan sıkıntılı olduğunda yalnız kalmak istiyor şahsen ben öyleyim kendi kabuğuma çekılırım kimseyle konuşmak istemem...neyse iyisen sorun yok abi daha iyi ol inş selametle:(

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
ama Allahim, Illahi Hayirlisini Ver.
Hayir Ver....hayir Ver...hayir Ver...

Hayirlisini Ver Yarabbim...

Rabbim Razi Olsun Abicim..

Rabbime Emanet Ol Dua Ile..

Selamün aleyküm kardeşim.
RABBİM sendende razı olsun.ömrün boyunca hep hayırlarla karşılaşırsın .inşallah.selametle.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
B)B) YARAB B)B)

Bizlere mal ver,
mülk ver,
servet ver
devlet ver,
eş ver,
çoluk çocuk ver,
konu komşu ver,
altımıza binek

Selamün Aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü Değerli Kasım abimiz..Emeğinize, güzel yüreğinize sağlık olsun inşallah..Dua gerçekten çok güzeldi..Kalbi aminler bu güzel dualara..Bu güzellikleri versin Cenab-ı Hak, ama en önemlisi ''hayırlarla'' birlikte lütfeylesin ve bu nimetleri bizler için musibet olmaktan alıkoysun inşallah..Kalbimizden dillendirdiğimiz, dilimizle arşa yönelttiğimiz tüm dualara Rahman, El Mucib ismiyle icabet eylesin inşallah..Amin..

Rahman Ve Rahim olana emanetsiniz değerli Kasım abim..Rahman c.c yar ve yardımcınız olsun her daim..Hayırlı, bereketli ve feyiz dolu geceler olsun...Selam ve baki dua ile inşallah..

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü Değerli Kasım abimiz..Emeğinize, güzel yüreğinize sağlık olsun inşallah..Dua gerçekten çok güzeldi..Kalbi aminler bu güzel dualara..Bu güzellikleri versin Cenab-ı Hak, ama en önemlisi ''hayırlarla'' birlikte lütfeylesin ve bu nimetleri bizler için musibet olmaktan alıkoysun inşallah..Kalbimizden dillendirdiğimiz, dilimizle arşa yönelttiğimiz tüm dualara Rahman, El Mucib ismiyle icabet eylesin inşallah..Amin..

Rahman Ve Rahim olana emanetsiniz değerli Kasım abim..Rahman c.c yar ve yardımcınız olsun her daim..Hayırlı, bereketli ve feyiz dolu geceler olsun...Selam ve baki dua ile inşallah..

aleyna ve aleyküm selam HACI bacım.
bende sizin o güzel ve samimi dualarınıza en kalbi duygularla amin,amin,amin diyorum.
hayır ismi kendi gibi güzeldir.hayırsızın kendine hayrı yokturki insanlara hayrı olsun.RABBİM cümlemizi hayırlara gark eylesin.yaşantımızda ölümümüzde hayırla olsun inşallah.en hayırlı geceler ve hayrın devamindada hayırlı günleriniz olsun.selametle

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum kasım abim bugun zaten hiç gorusemedik ama neyse yarın bol bol konusuruz biz varız abi dua içinde AMİN AMİN AMİN a.e.ol

aleyküm selam ahmedim.
kusura kalma o akşam bayagı kötüydüm.o yüzden ayrı ayrı cevab yazamadım.hakkını helal et kardeşim.kampanyanda hayırlı olsun.bu gün bende katıldım.selametle.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt