Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (1 Kullanıcı)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
erherhjgg8ji9.jpg

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbimiz Dünyada Da Bize Iyilik Ve Güzellik Ver,

Ahirettede Iyilik Ve Güzellik Ver Ve Bizi Azabindan Koru....

Amin Amin Amin...

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Ya Rabbi!
İmanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ey diri olan!
Ey ebedi var olan!
Ey izzet ve ikram sahibi olan!
Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan Allah'ım!
Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim!....AMİN AMİN AMİN YARABBİM...

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM,ÇOK GÜZEL BİR DUA..

A.E.OL.DUA İLE....

kardeşim ALLAH c.c. cümlemizden razı olsun...
ALLAH c.c. emanet olun...
selam ve dua ile ...

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
ESSELAMÜ ALEYKÜM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKATÜHÜ DEĞERLİ KARDEŞİM ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM RABBİM MECNUNUN ÖNCE LEYLASINA OLAN AŞKI GİBİ DEĞİL MEVLASINA OLAN AŞKI GİBİ AŞIK ETSİN KENDİNE BİZİM GİBİ ACİZLERİ :ARABBİM PAYLAŞIMINIZI TESİRLİ EYLESİN KARŞILIĞINI KAT BE KAT VERSİN İNŞALLAH SİZ DEĞERLİ KARDEŞİMİZE :evetRABBİM RAZI OLSUN KAİNATIN SAHİBİNE EMANET OLUN DEĞERLİ MÜCAHEDE KARDEŞİM SELAM VE BAKİ DUAİLEB)B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
ESSELAMÜ ALEYKÜM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKATÜHÜ DEĞERLİ KARDEŞİM ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM RABBİM MECNUNUN ÖNCE LEYLASINA OLAN AŞKI GİBİ DEĞİL MEVLASINA OLAN AŞKI GİBİ AŞIK ETSİN KENDİNE BİZİM GİBİ ACİZLERİ ..RABBİM PAYLAŞIMINIZI TESİRLİ EYLESİN KARŞILIĞINI KAT BE KAT VERSİN İNŞALLAH SİZ DEĞERLİ KARDEŞİMİZE RABBİM RAZI OLSUN KAİNATIN SAHİBİNE EMANET OLUN DEĞERLİ MÜCAHEDE KARDEŞİM SELAM VE BAKİ DUA İLEB)

ve aleyna aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu ebeden daimen kesira inşaAllah güzellikler diyarına yolcu değerli kardeşim, beğenmiş olmanıza sevindim.Yorumunuz için çok teşekkür ederim kardeşim çok güzeldi. Biz aşkı unuttuk, Rabbimiz c.c. ye hatırlatması için yakarıyoruz :ADuanıza amin Mücahide kardeşim..Rabbim c.c sizi de cennetiyle mükafatlandırsın ve her daim razı olduğu kullar arasına dahil eylesin inşaAllah. Selam ve baki dualar ile..
fii emanillahi Teala inşaAllah..B) B)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Rabbi! Sabahın erken vakitlerini, ümmetime bereketli kıl./Ümmetimin erken davrananlarına bereketini lutfet.

Hz.Muhammed Mustafa (S.A.V)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Benden bana ezâ veren şeyi gideren ve bana yarayacak şeyi bende tutan Allah'a hamd olsun"

madenci

Kayıtlı Kullanıcı
öyle güzel bir dua ki..

öyle güzel bir dua ki..

Ya Yarabii seni Tarif etmektedir bütün GüzeL İsimLer Sen GüzeL isimLerini aşiKar etmezSen Ruhum KaranLıkTa kaLır ESMA-ÜL HÜSNA'Na Şahit Yaz Beni

ALLAH

Sensin ALLAH sanadır KuLLuğum Sendedir çarem SeninLedir VarLığım Seni arar Ruhum Seni anar kaLbim Başkasına DeğiL Sana muhtaçım BaşKasını DeğiL Seni çağırırım Başkası yaratıLmıştır Sen Yaradansın başKası DevamsızDır Sen Daimsin Ve daim eyLeyensin başkaLarı muhtaçtır Sen ihtiyaçsızSın Ve İhtiyaçLarı Görensin BaşKa iLaH Yok Sen ALLAH'sın senKi eşi Benzeri oLmayansın SenKi Bütün eksiksiz SıfatLarın sahibisin Cemaline Çevir Yüzümü başkasına Rabet etirme kaLbimi.

YA RAHMAN

Sen öyLe rahmet edersinKi Rahmetinin Bir çiLvesi Cennetim OLur Rahmetinden Bir parıLtı Sonsuz mutLuLuğumDur Rahmetinin Bir DamLası Her Kezin Rızkına KefiL OLur Şu Çurak GünLüme Merhametini inDir Şu Fani ömrümü SonsuzLuğa eriştir

YA RAHİM

ÖyLesine Rahimsinki Kulağımı Sözüne Muhattap eyLersin Aklıma VahyinLe TenezzüL edersin öyLesine rahimsinKi istendiğinde zaten verirsin İstenmediğindede Lütfedirsin ÖyLesine rahimsinki hak edene Hepten verirsin Hak etmeyene Bile çok bahşedersin ÖyLe RahimsinKi Dünyayı bu Kadar GüzeL eyLersin Ahireti ondan Daha GüzeL eyLersin YA RABBİ korkudan Emin eyLe Beni Hüzünden azad eyLe KaLbimi Ateşten uzak eyLe Beni Hicrana Düşürme KaLbimi Rahmetinin Rahmine aL Beni Merhametinin kuçağına aL kaLbimi

YA MELİK

Kimsenin kimseye fayda Vermediği Gün Hüküm senin GökLer YarıLırKen Sahibim sensin YıLdızLar dağıLırKen Sahibim sensin Varlığım Bana ait DeğiL Varım yoğum Senin elimde oLanLar Benim değiL Sahiblendiklerimde Senin YokLuğa Düşürme Beni an Senin DarLık Verme KaLbime Mekan Senin

YA KUDDUS

Sensin Kuddus kutsiyet Sendendir Bundan Öte Laf oLmaz Sen DiLemezsen Hiç Bir Şey Pak sayıLmaz GönLim sana YöneLmedikçe Saf oLmaz Kanımı Her Nefeste temizLediğin Gibi Nefsimi arındırıp Pak eyLe TemizLenenLere Muhabbet edersin GönLümü MuhabbetinLe TemizLe

YA SELAM

Sensin SeLam SendenDir SeLam Emrini DinLerki ateş İBRAHİM A.S için Serin Ve SeLametLi oLur İBRAHİM A.S Gibi DosTLuğuna KabuL eyLe Beni İBRAHİM A.S Gibi ateŞİ GüL eyLe Tenime GüL Gibi Ateşten ÇiçekLer açtır Ruhumda SeLamını Şebnem Gibi Dokundur kaLbiMe

YA MÜMİN

Sen Hidayetini Göndermezsen KaLpLer NasiL Mütmain oLur Sen KalpLere İtminaL Vermezsen Kim inanDığından Emin oLur Sen inanDırmazsan Kim Mümin KaLır Devamın Tuzağına Düşürme Beni Nefsimin eLine BurakMa Beni öyLe mümin eyLeKi Beni PişmalıkLarım Beni Sana Döndürsün

YA MUHEYMİN

SenSin GaripLerin SığınaĞı SenSin kimsesizLerin dayanağı Sensin Hakkı Himaye eden SenSin akLımı aLdanışLardan Koruyan Sensin ayağımı TuzaKLardan Kurtaran SenKi zayıfLarı kuvvetLiLerin Şeririnden Himaye edersin MazLumLarın Hakkını zaLimLerden aLmayı Vaad edersin SenKi Benim En Küçük En ÖnemSiz En GizLi ArzuLarımıda BiLir Bana Merhamet edersin Nefsimin aLdatmaLaRından koru Beni aşaLarın aŞaSına YuvarLanmaktan Koru Beni

YA AZİZ

İzzet seninDİr SendenDir İzzet Sen DiLersen Kimse ZiLLete Düşmez Sen Vermezsen Kimsede İzzet KaLmaz KaLbim yanLız sana Kanar YaKınLığınLa aziz EyLe kaLbiMi Ruhum yanLız Seni arar HuzurunLa aziz eyLe Ruhumu Halim yanLız sana Aşikar BaşKaLarının yanında ReziL etme Beni

YA CEBBAR

SenKi MağrurLarı GururLarına Esir EyLersin Sen Ki KibirLenenLerin Boynuna kibirLerini Tasma eyLersin SenKi ZorkuLanıp ZüLmedenLeri VizdanLarına Hapsedersin Bir Sineği Vasıta eyLede NemrutLardan Kurtar Beni Bir asaYı VesiLe eyLede Firavunlara GaLip Getir Beni EbabiLLeri Gönderde EbreheLerin FiLLerinden koru kaLBimi Nefsimin Beni isyana zorLamasına İzin VerMe akLımın Bei Saptırmasına Geçit Verme Hep iteat üzere Sabit kıL Beni

YA MUTEKEBBİR

Ben aCizim Sen KaDirsin Ben Fakirim Sen Rahimsin Ben öLüyüm Sen haysın Ben Çaresizim Sen ehadsın Ben Muhtaçım Sen SAMETSİN Ben Sağırım İşiten senSin Ben Körüm Gören SenSin Ben DiLsizim konuşan Sensin Ben Yaradılıyorum Yaradan Sensin Ben Yokum Var Eden SenSin Ben Hiçim ama EmeLLerim Büyüktür Ben YokSulum ama İstekLerim çokTur Ben İsterim Çünkü sen Büyüksün Şahit yaz BüyükLüğüne Bu Küçük KaLBime

Ya HALIK

Sen oL Diyince OluVeriyor HerŞey oLde OLayım Yarattıklarının arasında kalayım HaLk ettiğin Gibi ahLaklanayım Sen yarattın Diye GüzeL oLayım Hep en GüzeL kıvamda KaLayım

YA BARİ

Ruhum Senin elinDe Bedenim sana Emanettir Yoklukta burakma Beni KaranLıkta burakma Beni ÇirKinLiğe DaLdırma Beni GüzeL eyLe Her HaLimi

YA MUSAVVİR

YokLuğa VarLık Sürretini GiyDiren senSin HiçLiğe VarLık Boyasını çaLan sen GüzeLi GüzeL Kılan ancak senin tasvirindir SenKi Yüzümü Benim için Biricik Sevdiklerim için Tanıdık eyLersin Katında Makbul oLan GüzeLLikLer Tasvir eyLe Surhetimi

YA GAFFAR

GizLi DüşmaLıkLarımı BiLen SenSin GözYaşLarıma Değer Veren senSin Bilirim Rahmet Denizini BuLandıramaz CümLe GünahLar RahmetinLe arındır BağışLa Beni

YA KAHHAR

Sen ÖyLe Kahharsın Ki KahRında Lütfun ÇoK KahRında aCeLen Yok Sen öyLe Kahharsın Ki Kahrında aDaLet Var KaHrına Sınır yoK Düşmanımız Çok Aczimiz NihayetsizDir KAHRINLA HELAK EYLE ZALİMLERİ

YA VEHHAB

YokLuğa Sırf Yok oLduğu İçin VarLık bahşedersin NanKörLerin BiLe RızKını KezMez inkar edenLere BiLe Nefes Verirsin VarLığım Senin Lutfundur senin İhsanınDır Aciz VarLığıma Lutfunu iHsanını Daim EyLe

YA REZZAK

haziNende Yok Yoktur oL Dersin Her Şey oLur Yarattığın Her canLının RızKı senin Katında SaKLıdır Vahyin mümin kaLpLerin SeLim akıLLıLarın RızKıdır Ya RABBi sana Muhtaç oLmak en Büyük zenGinLiğimDir Senin Fakirin eyLe Beni Senin VerdiğinLe DoyMak En LezzetimDir Sofranda ağırLa beni

YA FETTAH

DamLa Kadarda oLSa Sevabım LütfeyLede Cennetini aç Bana Şaşkında oLsa akLım Kerem eyLede Sana GeLen YoLLarı aç bana

YA ALİM

Senin İçin BiLmenin baŞı yokTur Ben ancak sonradan BiLirim Senin BiLmediğin Bir an BiLe Yoktur Ben ancak bazen BiLirim Sen açık edip SöyLediğimide BiLirsin Sen Susup Kendime sakLadığımıda BiLirsin Unutup Kendimden sakladığımıda BiLirsin Kendi kuyuLarıma akLımın ipLerini SaLarım Kendime aklım ermez Sen beni Benden çok BiLensin KaLbimin Kuytularında el Yordamı iLe Dolaşırım Kendime Kendim yatmez Sen bana Benden Çok SırdaşSın Bildiğimi BilenLerden eyLe beni Bilmediğimi BiLenLerden eyle Beni sana maLun oLan kusurlarımLa Utandırma Beni

YA KABIT YA BASIT

Dara Düşürüzsün Verdiğinde şükretmeyeni GenişLertirsin dara Düştüğündede Şükredeni Taktir senindir Ya Rabbi sen Ki İmkansızı MümKün Kılarsın Darda Koyma Beni Dara Düştüğümdede şükredenLerden eyLe beni SenKi asıLLarı yanında Tutarsın GöLgede Burakma Beni

YA HAFİY

ÖyLe HafitsinKi YokLuğa YuvarLarsın VarLığıyLa Gurura Düşeni ÖyLe hafitsinKi ziLLete Düşürürsün Kendisini YüceLteni Gurudan azat eyle Nefsimi ZiLLete Düşürme kaLbimi

YA RAFİ

SecdeLerimLe SuLtan EyLe beni KuLLuğumLa ŞerefLendir Beni Katında RütbeLendir Beni iyiLer arasında an Beni YüksekLere aL Beni

YA MUİZ

İzzetim Varsa ancak senin versiğin kadardır YanLız sana İteaatetmenin izzetini Vert bana İzzetine aine et Fakiri

YA MUZİL

Sana Boyun eyişim en TatLı sevinÇimDir Senin Kapına GeLmeyen Sonsuz ÇaresizLikler içindedir Sana Muhtaç oLuşum en Büyük Şerefimdir Cevapsız Burakma Beni

YA SEMi

Yare aÇık Yare Yare açmaya Ne Hacet Feryadım duyuLur aşikare DiLe Dökmeye Ne HaCet GüLLerim Döndü Hare Hare Küsmeye Ne hacet DiL avare Dudak Bir Çare HareLenmeye Ne Hacet

YA BASİR

Körüm KörLüğüme BiLe Körüm Gördüğüme BiLe Körüm Gösterdiklerini BiLe Vadettiğin Cennetine BiLe körüm Senin GörmenLe Görür CümLe GözLer aç GözLerimi
aç GözLerimi
aç GözLerimi

SENAİ DEMİRCİ...

SELAM VE DUA İLE...

madenci

Kayıtlı Kullanıcı
Bizi Bize Birakma Ya Rabbi...

Bizi Bize Birakma Ya Rabbi...

Canım yanıyor, içimde bir sızı nedenini bilmiyorum..

Adı sensizlik belki,

Ya da ulaşamamak ,a layamamak derinden,

Kıyamdayken başka yerde, secdedeyken başka yerde olmak..

Yönelememek sana içten bir aşkla.

Canım yanıyor ya Rabbel Alemin!

Bir sızı var anlayamadı ım,

Canım yanıyor Ya Erhamerrahimin!

Adını koyamadı ım,

Bugün gitmek istedim buralardan,

Sana yakın olmak için, uzakları yakın yapabilmek için,

Çıktım viran şehrimden; daha fazla gidemedim nedense,

Bir ya mur başladı sessizce, ER-RAHİM diye fısıldadı paramparça olan yüre ime,

İrkildim Ya Rabbel Alemin, rahmetine kavuştur beni,

Sonra yürüdüm içimde bir ses anlayamadı ım,

Bir güvercin gördüm sırılsıklam; EL-CELİL dedi içimdeki sese,

Ne büyük, ne yücesin; yüceli inle derman ol derdime,

Islandım, yorgunum, bir de acı var içimde nereye baksam seni gördüm ALLAH'ım!

Bir çocuk tebessümünde, bir yapra ın vedasında mevsime,

MALİKÜ’L-MÜLK tecellisini gördüm kara bulutların içinden do an güneşte,

Sen her şeyin tek sahibi ALLAH'ım,

İçimde bir uçurumken hayat, üstelik çıkmazdayken dar sokaklarım,

EL-MÜHEYMİN sesi kula ımda,

Sen aciz kullarını unutmayan hep gözeten ALLAH'ım, yardım et bu kuluna,

Savruluyorum nereye gitsem bilmiyorum, bir da a bakıyorum bir mahlukata,

Hepsi rükuda, hepsi kıyamda,

Çiçekler, otlar, toprak secdede,

En küçük mahlukat zikirde, insanlık ise gaflette!

YA HALIK diyor tabiat; adem ise hüsranda, azapta!

Ey incelik, lütuf sahibi EL-LATİF!

Ey kusurlardan münezzeh KUDDÜS!

EY adalet sahibi EL-ADL!

EY büyüklük sahibi EL-AZİM!

EY merhamet sahibi ER-RAHMAN!

Nereye baksam, nereye dönsem sen tecelli ettin,

Bir tek insanlıkta görmedim huşu ile yakarış,

Her şey sende yaşarken; insanlık nefsinde ölmüş!

Her yer sende iken, insanlık her yerde viran olmuş!

Bu viran şehirde, divane dünyada yalnız bırakma bizi,

UTANIYORUZ RAHMETİ GENİŞ ALLAH'IM!

Bizi bize bırakma ALLAH'ım!

BİZİ BİZE BIRAKMA!!!
Aminnn...

afakisevda

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM 99 Esma ve 99 Dua hepsine AMİN AMİN AMİN Bizimle paylaştığınız için ALLAH Razı olsun

SELAM ve DUA ile kalın

madenci

Kayıtlı Kullanıcı
özlü bir dua...

özlü bir dua...

ÖZLÜ BİR DUA

Ya Rabbi!
Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : Allah'tan başka yaratıcı yok, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden Müslümanlığıma küfür karıştırmışsam, derim ki: Allah birdir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer Allah'ı birlememe şirk girmişse, ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: Allah bir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
İmanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ey diri olan!
Ey ebedi var olan!
Ey izzet ve ikram sahibi olan!
Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan Allah'ım!
Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim!

Ya Rabbi!
Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle… dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir.

Ya Rabbi!
Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, Allah birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et.
amin

afakisevda

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm elinize yüreğinize sağlık çok güzel bir paylaşım RABBİM Razı olsun sizden ve BİZİ BİZE BIRAKMASIN AMİN

SELAM ve DUA ile kalın

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt