Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (1 Kullanıcı)

nakşibendi

Kayıtlı Kullanıcı
Öyleyse içinde ebedi kalıcılar olarak cehennemin kapılarından girin. Büyüklük taslayanların konaklama yeri ne kötüdür. (Nahl Suresi, 29)

İnkar edenler, cehenneme bölük bölük sevkedildiler. Sonunda oraya geldikleri zaman, kapıları açıldı ve onlara (cehennemin) bekçileri dedi ki: "Size Rabbinizin ayetlerini okuyan ve bugünle karşılaşacağınızı (söyleyip) sizi uyaran elçiler gelmedi mi?" Onlar: "Evet" dediler. Ancak azab kelimesi kafirlerin üzerine hak oldu. Dediler ki: "İçinde ebedi kalıcılar olarak cehennemin kapılarından (içeri) girin. Büyüklüğe kapılanların konaklama yeri ne kötüdür." (Zümer Suresi, 71-72)

nurazra

Kayıtlı Kullanıcı
elif hanımın sözüne katılmıyorum yazılarımızı daha dikkatli seçelim lütfen.rabbimizin bir sözü aklıma geldi hemen. yazımda eksiklik yada hata olabilr af buyurur inşallah rabbim.
kulum beni anarsa ben ona bir adım gelirim,o bana bir adım gelirse ben koşarak gelirim...kul aklından biran olsa bile ALLAH'ı çıkarmamalıdır.elif hanımın ne demek istediğini anladım ama yinede DİKKAT lütfen.RABBİMİZİunutmayız inşallah .RABBİMDE bizi unutmaz inşallah...

nakşibendi

Kayıtlı Kullanıcı
elif hanımın sözüne katılmıyorum yazılarımızı daha dikkatli seçelim lütfen.rabbimizin bir sözü aklıma geldi hemen. yazımda eksiklik yada hata olabilr af buyurur inşallah rabbim.
kulum beni anarsa ben ona bir adım gelirim,o bana bir adım gelirse ben koşarak gelirim...kul aklından biran olsa bile ALLAH'ı çıkarmamalıdır.elif hanımın ne demek istediğini anladım ama yinede DİKKAT lütfen.RABBİMİZİunutmayız inşallah .RABBİMDE bizi unutmaz inşallah...

Ebu Hureyre (radıyallahu anh) anlatıyor: "Resûlullah (s.a.v. buyurdular ki:

"Allah Teâla hazretleri diyor ki: "Ben, kulumun hakkımdaki zannı gibiyim. O, beni andıkça ben onunla beraberim. O, beni içinden anarsa ben de onu içimden anarım. O, beni bir cemaat içinde anarsa, ben de onu daha hayırlı bir cemaat içinde anarım. O, şayet bana bir karış yaklaşacak olursa, ben ona bir zira yaklaşırım. Eğer o, bana bir zira yaklaşırsa ben ona bir kulaç yaklaşırım. Kim bana yürüyerek gelirse ben ona koşarak giderim. Kim bana şirk koşmaksızın bir arz dolusu günahla gelse, ben de onu bir o kadar mağfiretle karşılarım.
Buhari, Müslim.

Elif Karaçivi

Kayıtlı Kullanıcı

'' nurazra '' :
Yazdıklarınızda hiç bir yanlışlık yok merak etmeyin Allah affeder hepimizi. Sizin ne demek istediğinizi de ben anladım.
Gaflet duygusu o kadar soyuttur ki göremezsiniz. Gaflete düşmüş , buhranları yaşayan, öğretmenleri aciz yalancılar olan etrafımızda öyle çok bi'çare insan var ki..
Dinimiz, öyle güzel öyle büyüktür ki görmek için öğretici eğitici örnek olucu teşvik lazımdır; Peygamberler olmazdı aksi halde.. Elçi olmadan olmaz mıydı..?! Orası Allah-u alim kardeşim.
'' ALLAHIM BİZİ BİZİ, HATTA BİZ SENİ UNUTSAK BİLE SEN BİZİ UNUTMA. '' Dua sı bir alıntıdır. Demek istenilen, hepimizin içinde bulunduğu dünya hayatında ki meşguliyetler kimi zaman değil, çoğu zaman bizi sarmalayarak kör eder; hissiz eder.. Geçicidir belki ama, şeytan (euzü bismillah) boş durmaz kardeşim..!!
Ben ana okulu öğretmeniydim. 8 ay önce bir erkek evlat dünyaya getirdim ve gerektiği için işten ayrıldım. Eğitmen olarak seçici yazarım yazılarımı , sen merak etmeyesin. Fakat yine de beni uyarmaya çalıştığın için de teşekkür ederim kardeşim. Dilerim, sen hiç hata yapmayasın, her işinde ve özellikle uhrevi hizmetlerinde muvaffak olsın. Bütün içtenliğimle dua ediyorum.
vesselam..

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
EMEĞİNİZE SAĞLIK ARKADAŞLAR Cumamız Mübarek Olsun Hayırlara vesile olması duası ile...

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm
Rablerinin rızasını dileyerek ona yalvaranlarla, dua edenlerle beraber sen de sabret. Dünya hayatının güzelliklerini isteyerek gözlerini o kimselerden ayırma. Bizi anmasını unutturduğumuz ve işinde aşırı giderek hevasına uyan kimseye uyma.” Kehf-28

kibaraggul

Kayıtlı Kullanıcı
Ne kadar güzel.Ellerinize sağlık.ALLAH razı olsun . B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
KÂİNATIN EFENDİSİ''
Selâm Sana ey gönüller Şâh'ı! Selâm Sana yüzü suyu hürmetine kâinat yaratılan! Selâmın en üstünü Sana, âlemlere rahmet olarak gönderilen Nebî! Selâm Sana ey gül yürekli Rasûller...

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgim Bir Tek Sana Allahım

Sevgim Bir Tek Sana Allahım

Gurbette bir akşam…odamda yalnızım..içimde bir burukluk.sevgililer günüymüş ya…herkesin bir sevgilisi varmış ya…ama ben yalnızım..”HAYIR” dedim bir an!..ben niye yalnız oluyum ki,benimde bir sevdiğim var.hemde çok yakınımda..kanımda,canımda,hatta şahdamarımda..birden ürperdim.doğruldum.oturumuma geldim.boynumu büktüm ve ağlıyorum. vee o sevgiliye seslenmek geliyor içimden..gerçek aşka …gerçek sevgiliye…bir yalan sevgililer gününde gerçek SEVGİLİYE….VE DUDAKLARIMDAN ŞUNLAR DÖKÜLMEYE BAŞLIYOR…..”"” Allahım…dilim ile söylüyor kalbim ile şahadet ediyorum ki; senden başka ilah yoktur,Muhammed (a.s) senin kulun ve resulündür.

Mülkün sahibi sensin,bende senin mülkünde bir günahkar!

Senin herseyi kuşatan rahmetinden cesaret alarak geldim huzuruna ve yine şefkatine sığınarak,günahkar ellerimi açtım sana.

Her ne günaha batmış olursam olayım. her ne kadar çirkin olmuş olursa olsun arkamda bıraktığım yıllar içinde ben sana şirk koşmadım Allahim…

Arkasında koştuğum yalancı sevgilerin bir hata oldugunuda bilmiyordum. nasip ettin öğrendim ve hata sayılan herseyden koptum yalnızca sana yöneldim Allahim!..

Senin sevmediğin hiç birseyi sevmiyorum senin sevdiğin ve istediğin gibi olmaya çalışıyorum…

Senden başka kimseden istemem senden başka kimseye halimi arz edemem!

İnsanlar ancak beni kendi dilleri ile anlar, ama Sen halimi hiç konuşmasamda anlarsın.

“Bu yüzden sana anlattıklarım ve anlatacaklarım asla şikayet değil.”

“Yaralıyım Allahım!,”kırdılar beni,üzdüler… her ne kadar üzülmem dünya için,üzülmem dünya için desemde üzüldüm Allahim…

Çekmem dediğim için değil, şikayet icin değil gözyaslarim. korkumdan Allahim!…

Bilmem belki, senin gerçek aşkını tanımadan önce, yaptığım hataların bedelini ödüyorum. Bilmem belki senin bana sunduğun bir sınavdan geçiyorum…

Ben bilemem Allahim sen bilirsin o yüzden Ya Sübhan Allah!.. Sana geldim.

Sana aşık olduğumdan beri kimseye dertlenmedim, kimseye şikayet etmedim.

Sana layık olamamaktan korktum, şikayet olur diye korktum. sevgimiz lekelenir diye korktum. Gücüne gider diye korktum Allahim!

Yüzünü görmeye layık değilim biliyorum!

Seni görmek kolay değil biliyorum!

Fakat yarattığın sebepleri görüyor ve teselli buluyorum

Sana aczimi bildiriyorum Allahim!, aczimle geldim,günahımla geldim başkada neyim var?

Bana verdiğin hiç birseyin kiymetini bilemedim!

Gecikmiş ibadetlerim,yarim yamalak yakarışlarım bilirim benim hiç bir zerremi kurtaramaz, ancak sensin onları kıymetli kılacak olan, senin rahmetindir onları değerlendirecek.olan..

Benim senin sevginden başka hiç birseyim yok Allahim!şimdi durup dinlenmeden senin sevgine layık olmaya çalışıyorum.

Anladım ki hiç bir insan veremez senin verdiğin kadar.

İçimdeki sevgi öylesine büyük ki toprağa dokunsam çiçek açacak

. Ben bu sevgiyi nerelerde sarfetmişim meğer.

İnsanlar anlamıyorlar beni Allahim!.. koşturup duruyorum seni anlatmak için onlara..

Senden uzak kalan gönüller var acı içinde çırpınan.bir labirentte yollarını kaybetmişler, hepside ayni boşluktan yakınıyorlar.

—“.Huzursuzuz” diyorlar ,onlar seni tanımıyorlar Allahım!..

Banada sen bir boşluktasın o yüzden bunları yapıyorsun diyorlar. “ HAYIR!.”. Ben boşlukta değilim ALLAHIM!!,Senin yerini hiç birsey dolduramıyor o yüzden ben seninleyim

ALLAHIM! İnsan aradıkça boşluğu artıyormuş meğer, o boşluk yalnızca senin sevginin boşluğu imiş. Sen gerekmişsin meğer, geç anladım Allahim!…

Şimdi şahidim ol Allahim!.. Haksızlığa uğradım,itildim, mazlum oldum, biçare düştüm ,incindim Allahim!… Bütün bunları sana havale ediyorum, sana arz ediyorum.

Basıma gelenler senin birer imtihanın ise sabır ver,güç ver bana… Allahim!..

Seni kaybetmek istemiyorum… ömrümü korkusuz geçirdim. Ben hiç kimseden korkmadım, Şimdi korkuyorum,hayatımda hiç korkmadığım kadar korkuyorum. Senden ayrı kalmaktan korkuyorum.

Ömrümün günleri ve her anı senin hasretinle geçiyor Allahim!…Artık hep seni anıyorum,

Seni söylüyorum,seni anlatıyorum susuz kalmış her bir gönüle, Seni anlatıyorum her bir günahkara …seni anlatıyorum kanadı yaralanan kuş misali her insana…

Dilim dönmüyor,yetmiyor lisanım,nasıl anlatabilirimdi seni? Ama bir küçük böcek,bir ılık rüzgar,yağmurun bir damlası,bir lokma ekmek seni bana anlatabiliyor .. Allahim…

Ben öksüz gibiyim,yetim gibiyim sahibim Sensin Allahim!… sana sonsuz şükürler olsun darda koymazsın..

Allah diyeni huzuruna layık eyle…

secdene layık eyle!

kulluğuna layık eyle ya Rabbi!…

eyleki onların yanında olayım. rızana nail olayım. bunun üstün dede zaten hiç bir şey yok… bildim ve inandım.. bildirip inandırana hamd olsun

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm hafize teyze..Allah(c.c) razı olsun inşallah..Çok güzel bir paylaşım yapmışsınız...Gerçekten bu dünya imtihan..Allah(c.c) bizlere yardım etsin...Hep Bir tek olan Allah(c.c)'ya sığınmalıyız ondan yardım istemeliyiz...Allah(c.c)'ya emanet ol inşallah....

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
***Ya Rabbi! Halime merhamet eyle!*** yazıordu!!!!

Allah(c.c) ismi anılan,yazan,zikredilen heryerde Allah'ın (c.c) Rahmeti vardır..
O sevinçi sana getiren ..............Allahın rahmeti,müslümana olan sevgisiydi,gönülleri yakan aşkıydı........

NE MUTLU SANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O aşk ve rahmete ne güzel bir duayla karşılık vermişsin kardeşim...!!!!!

ALLAH(C.C) dualarını,katında kabul görür inşallah

Amin ecmain olsun inşallah kardeşim. selam ve dua ile.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm hafize teyze..Allah(c.c) razı olsun inşallah..Çok güzel bir paylaşım yapmışsınız...Gerçekten bu dünya imtihan..Allah(c.c) bizlere yardım etsin...Hep Bir tek olan Allah(c.c)'ya sığınmalıyız ondan yardım istemeliyiz...Allah(c.c)'ya emanet ol inşallah....

Aleykümselam RESUL

Bırakma ellerimi

Bırakma!.. sensiz düşerim

Ne güç kaldı kollarımda

Ne dizlerimde derman

Düşersem doğrulamam

Kalırım ortasında

Kirli batağın

El aman el aman!..

Affıma ferman

RABBİM BİZİ KENDİNE SIĞINANLARDAN EYLESİN AMİN

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Allah(cc) onlardan razı,Onlar Allah(cc) tan razı...

Anasından,babasından ve memleketinden ayrılmış,okumak için istanbul’a gelmiş,birkaç arkadaşı ile beraber bekar evinde kalan,okulu haricinde orta ve lise öğrencilerine,derslerinde yardımcı olan o diğergamlara,arkadaşınla başka bir yere giderken hiç aklınızda yokken uğradığınız akşamı düşün!

Birkaç gündür hastaydı ve ayakta duracak hali yoktu.Buna rağmen öğrencilerine derslerinde yardımcı olmaktan da geri durmamıştı.Sordun;doktora gittinmi diye.Aldığın cevap ne kadar hazindi.Nerede abi!...hemen eve geri döndün ve bulduğun,işe yarar ilaçları alıp geldin.Bunları kullan ve biraz yat,dinlen dedin ve terle demeyide ihmal etmedin.

Ertesi gündü yine bir yere,ama yalnız gidiyordun ve yine hiç aklında yokken,bir arkadaşının marketinin de olduğu bir yere uğraman gerekti.İşini bitirip tam ayrılacakken,…abi! sesi ile geriye döndün.karşında yine dün akşam ki o diğergam vardı O hasta hali ile öğrencileri için,marketten alışveriş yapmış,eve dönmek için taksi arıyordu ama bulamıyordu, …Haydi bırakayım seni dedin ve alıp evine bıraktın onu.

Gördün mü? İki gündür Allah(cc) kendi rızası istikametinde yaşamaya azami gayret gösteren o diğergama,''Allah(cc) onlardan razı,Onlar Allah(cc) tan razı...’’ayetinin tecellisi olarak nasılda hizmet ettirdi seni…

O halde; neden bu durgunluğun,bıkmışlığın,vazgeçmişliğin.Haydi yine yeniden kalk ve O(cc)’na kul olmanın yollarını bulma azim ve gayretinde ol…

hatice kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Hafize Ablacim Allah Razi Olsun çok Güzel Kalbinin Sahibine Rabbime Emanet Ol Dua Ile.....

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
Aşkım Sen Ol Allah'ım...

Aşkım Sen Ol Allah'ım...

dijital119lm.jpg

[FONT=&quot]AŞKIM SEN OL ALLAH'IM...

[/FONT]
[FONT=&quot]Sensin her zaman yanımda olan,dar zamanlarımda yüreğimin yankılarını duyan... [/FONT]
[FONT=&quot]Sensin karanlıklar ortasında dolunaylar gibi kalbime doğan.. [/FONT]
[FONT=&quot]Sen benden cansın, SEN hayatıma anlamsın.. [/FONT]
[FONT=&quot]Geceleri buram buram tüten hıçkırıklarımda, bütün arayışlarımda, dalgalı bir denizin ortasında çırpınan ruhumda...Sen’ sin [/FONT]
[FONT=&quot]gökkubbemin rengarenk gökkuşağı...

[/FONT]
[FONT=&quot]Özüm Sen’sin,[/FONT]
[FONT=&quot]Tebessum ettiğimde Sen benim gülümsememsin.. [/FONT]
[FONT=&quot]Sen benim yüreğimsin, beni hakiki seven Sen’ sin.. [/FONT]
[FONT=&quot]Ellerimin, gözlerimin, yüreğimin mimarı… [/FONT]
[FONT=&quot]Her bir zerremin nakışlarında, sanatından bir emareyim.. [/FONT]
[FONT=&quot]Gözlerime Nurundan ışıklar vermeseydin, şu kainat tablosunu göremeyecekti gözlerim. [/FONT]
[FONT=&quot]Sevgiyi kalbime ilham etmeseydin, Sen’i sevmenin [/FONT]
[FONT=&quot]güzelliğini, sonsuz acizliğimle bilemeyecekti yüreğim.. [/FONT]
[FONT=&quot]Gözlerime ağlamak nimetini vermeseydin, gözyaşının kalbimle olan dostluğundan bi-haber kalacaktı gözlerim..

[/FONT]
[FONT=&quot]Her gün güneş olup aydınlattın semaları, [/FONT]
[FONT=&quot]karanlıkta bırakmadın umutlarımı.. [/FONT]
[FONT=&quot]Ey cömertlerin En cömerti! [/FONT]
[FONT=&quot]Rezzak isminle donattın afakımı, [/FONT]
[FONT=&quot]Settar isminle örttün ayıplarımı, [/FONT]
[FONT=&quot]Tevvab isminle her defasında kabul ettin tevbelerimi... [/FONT]
[FONT=&quot]"Yine Gel"! dedin..Tekrar geldim, sana geldim Allah'ım! [/FONT]
[FONT=&quot]Vedud olan Sensin, seven sensin.. [/FONT]
[FONT=&quot]Senden başka kimim var ki, kapısına gideyim? [/FONT]
[FONT=&quot]Aşkınla kuşat, aşkından mahrum kalmış naçar yüreğimi..

[/FONT]
[FONT=&quot]Baharım Sen ol sevgili.![/FONT]
[FONT=&quot]Hazanda bırakma,yapraklarım dökülüyor.. [/FONT]
[FONT=&quot]Gülistanım sen ol Ey Sevgili! [/FONT]
[FONT=&quot]Ey ellerimden tutanım.!Sana kavuşmak çıktığım bu sevdalı yolculukta sarp yokuşları çıkarma karşıma.. [/FONT]
[FONT=&quot]Ey fukara yüreğimin Rahmeti sonsuz Sevgilisi!
Beni sana sürünerek değil, koşarak getir..

[/FONT]
[FONT=&quot]Uzattım ellerimi, bırakma beni.
Toprağımda Nurum ol, cennetimde gülüm ol!
Elim sen ol Allah'ım! Kolum kanadım, dilim damağım,tek güvenim, dayanağım, sahibim Sen ol... [/FONT]
[FONT=&quot]Ayım güneşim, Gözyaşım tebessümüm,Sen ol.. [/FONT]
[FONT=&quot]Geldım işte kapına,Aşkının fukarasıyım.

[/FONT]
[FONT=&quot]Aşkım Sen Ol Allah'ım,
Aşkım Sen Ol!...[/FONT]

[FONT=&quot]alıntı[/FONT]

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
''Aşkım Sen Ol Allah'ım,Aşkım Sen Ol!''
Esselamun aleyküm cnm Allah (c.c) razı olsun inşaAllah
selam ve dua ile hayırlı geceler yaradanıma emanetsin B)B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
''Aşkım Sen Ol Allah'ım,Aşkım Sen Ol!''
Esselamun aleyküm cnm Allah (c.c) razı olsun inşaAllah
selam ve dua ile hayırlı geceler yaradanıma emanetsin B)B)

ve aleyküm selam ve rahmetullah canım kardeşim. Eyvallah..
Rabb'im c.c. tüm Ümmet-i Muhammed'den (sav.) razı olur inşaAllah..
En Emin' e emanet olasın..Gecen mübarek olsun inş.. B) B)

iiisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardeşim.emeğine sağlık allah razı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt