Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (1 Kullanıcı)

Kenan Baran

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşim allah razı olsun gerçekten çok güzel bir dua. allah yar ve yardımcımız olsun. rabbim bütün sıkıntılarımızı hayırlısıyla gidersin. AMİN.. SELAM VE DUA İLE!..

zerdali

Kayıtlı Kullanıcı
schwarzkopf kardeşim Allah sizden razı olsun duanızı gözyaşlarıyla okudum Allah' a emanet olun

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
BANA ÖYLE BİR UMUT VER Kİ:
Bugüne kadar yapmış olduğum hatalar için karamsarlığa düşmeyeyim, her şeyden aklanmış olarak yaşama yeniden başlamak üzere bağışlanabileceğimi bileyim.

BANA ÖYLE BİR ANLAYIŞ VER Kİ:
düşünebildiğim, yargılayabildiğim, inandığım, kahrolduğum, varolduğum şu anda bu sözleri söyleyebildiğim için şükredebileyim.

Selamun Aleyküm

Cok Güzel Bir Yazi Allah (c.c) Razi Olsun Paylasimin Icin

nesrin_77

Kayıtlı Kullanıcı
Selam aleyküm.
Amin inşallah cümlemize.
Allah ( cc ) razı olsun paylaşımınız için.
Allah' a ( cc ) ısmarladık.

volide

Kayıtlı Kullanıcı
ruyam kardeşim allah razı olsun

ruyam kardeşim allah razı olsun

canım kardeşim size mesaj yazdım ama okuyup okumadığını bilmiyorum dilersen forma bakabilirsin ayrıca son yazmış olduğun yazı beni çok etkilediallah senden razı olsun..selametle kal kardeşim volide

volide

Kayıtlı Kullanıcı
uzun zamandır burada yoktum nedeni umredeydim ..senin içinde tavaf yaptım dua ettim allah senin gibi böyle mubarek kardeşlerimizi eksik etmesin seni çok çok tanımak isterdim senin ailenden seni yetiştiren ailenden allah razı olur inşaallah kardeşim sizin içiniz allahın nuruyla dolu ne güzel insanlarsınız.bilmiyorumki bu formda imeyil ve telefon vermek doğru olurmu site kurallarına uygun düşerse verebilirim çünki seni arabistanda nurlar içinde gördüm seni onun için çok merak ettim inşaallah kelimelerim yanlış anlaşıolmaz ..ramazanını candan kutlar .selametle kal kardeşim derim

volide

Kayıtlı Kullanıcı
--------------------------------------------------------------------------------

uzun zamandır burada yoktum nedeni umredeydim ..senin içinde tavaf yaptım dua ettim allah senin gibi böyle mubarek kardeşlerimizi eksik etmesin seni çok çok tanımak isterdim senin ailenden seni yetiştiren ailenden allah razı olur inşaallah kardeşim sizin içiniz allahın nuruyla dolu ne güzel insanlarsınız.bilmiyorumki bu formda imeyil ve telefon vermek doğru olurmu site kurallarına uygun düşerse verebilirim çünki seni arabistanda nurlar içinde gördüm seni onun için çok merak ettim inşaallah kelimelerim yanlış anlaşıolmaz ..ramazanını candan kutlar .selametle kal kardeşim derim

dolunayhilal

Kayıtlı Kullanıcı
BANA ÖYLE BİR TALİH VER Kİ :
Yıllar sonra beni hatırlayanlar "herkese iyilik eden, tüm insanları seven, o düzeyde de sevilen bir kişiydi " diye konuşsunlar ve ben de huzur içinde olabileyim.

nakşibendi

Kayıtlı Kullanıcı
Amin.

Amin.

Ya Rabb'i.sen Bizleri Habibinden Ayirma ;yarabbi Habibini Bana Ve Bu Duayi Okuyupta Amin Diyenleri şefaatten Eksik Etme.aminn Ecmain Inşallah Hu Rahman...duayla Kaliniz Muhterem Kardeşlerim.

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm; AMİNNNN AMİNNN İNŞ Allah (c.c) razı olsun... :(
Rabbim sen dualarımızı kabul et inş... selam ve dua ile hayırlı geceler

nakşibendi

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYNA ALEYKUM SELAM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKATUHU EBEDEN DAİMEN.RABBİM SELAM VERENDEN DE ALANDAN DA RAZI OLSUN SELAM BÜTÜN ÜMMED-İ MUHAMMEDİN ÜZERİNE OLSUN VESSELAM ..AMİN AMİN AMİN .DUAYLA KALINIZ.

Peygamber efendimiz, bir kimsenin (Ya zel-celali vel-ikram) diyerek dua ettiğini duyunca, (Allah’tan ne istersen iste, duan kabul olur) buyurdu. (Tirmizi)

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYNA ALEYKUM SELAM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKATUHU EBEDEN DAİMEN.RABBİM SELAM VERENDEN DE ALANDAN DA RAZI OLSUN SELAM BÜTÜN ÜMMED-İ MUHAMMEDİN ÜZERİNE OLSUN VESSELAM ..AMİN AMİN AMİN .DUAYLA KALINIZ.

Peygamber efendimiz, bir kimsenin (Ya zel-celali vel-ikram) diyerek dua ettiğini duyunca, (Allah’tan ne istersen iste, duan kabul olur) buyurdu. (Tirmizi)

Allah razı olsun sizde dua ile kalınız...Rabbim bu Razaman ayında tuttuğumuz oruçları kıldığımz namazları dualarımızı kabul buyursun inş.. cümlemızın hakkında hayırlısını versin inş, hastalarımıza acil şifalar, sıkıntıda olanlarımızıda feraha kavuştursun inş, tövbelerimizi kabul etsın inş, şeytanın şerrinden nefisimizin hilelerinden bizleri korusun inş AMİNN AMİN AMİN İNŞ DUA İLE...

nakşibendi

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun sizde dua ile kalınız...Rabbim bu Razaman ayında tuttuğumuz oruçları kıldığımz namazları dualarımızı kabul buyursun inş.. cümlemızın hakkında hayırlısını versin inş, hastalarımıza acil şifalar, sıkıntıda olanlarımızıda feraha kavuştursun inş, tövbelerimizi kabul etsın inş, şeytanın şerrinden nefisimizin hilelerinden bizleri korusun inş AMİNN AMİN AMİN İNŞ DUA İLE...

Güzel Kardeşim Rabb'im etmiş oldugun dualari kabul buyurur inşallah.Isminden yola çıkarak bir hikaye yollamak isterim....Duayla kalınız.

nakşibendi

Kayıtlı Kullanıcı
Utanirim

Utanirim

Utanırım ya Rahman senin aşkın ile açan ve hoş kokular veren bir gül olamadım. Bir güneş olup doğamadım bir rüzgar olup esemedim

Bütün mahlukat sana itaat ederken aşk ile hu çeker aşk ile döner yunus misali...

Utanırım ya Rahman gaflet uykularımdan utanırım. Sabahlara kadar sana secde eden bir Ebubekir bir Ömer bir Osman olamadım. Onlar gibi Rasule aşık olamadım onunlayken bile hasret kalamadım...

Utanırım ya Rahman eshabı guzinin tövbesinden utanırım. Uzeyr olup harama baktım diye vuramadım kendimi dağlara ağlaya ağlaya AFFET YA RABBİ diyemedim

Utanırım Ya Rahman mümin din kardeşlerim zulm altındayken gidip Ali olamadım. Senin rızan için öldüremedim onları. Ömer gibi hanımını çocuklarını yetim öksüz bırakmak isteyen gelsin diyemedim...

Utanırım Ya Rahman korkamadım yatağa girip uyumaktan Seddad Bin Evs olamadım yataktan kalkıp sabaha kadar secde edemedim.

Ya Rahman ne güzel kulların var ben onlardan olamadım. Simdi ağlıyorum sessizce. Sanki oturduğum yerde ölümümü bekliyorum. Yok misali yasıyorum.. Her vasıtaya bindik fanide simdi sıra tabut denen cansız ata binmekte...

Şehadettir arzuhalım nasib edermisin Ya Rahman cennette cemalinle şereflendirirmisin bu acizi. RAHMETIMDEN GAZABIMDAN USTUNDUR buyurmuşsun. Rahmetinle muamele eyle bizlere biz aciz kullarınız. Öylesine bir ölüm nasip eyleki Azrail as geldiğinde hoş gelsin ve geldiğinde o görevini yerine getirmeden sen bizlerden Razı ol İnşaALLAH...

AMİN

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
Şehadettir arzuhalım nasib edermisin Ya Rahman cennette cemalinle şereflendirirmisin bu acizi. RAHMETIMDEN GAZABIMDAN USTUNDUR buyurmuşsun. Rahmetinle muamele eyle bizlere biz aciz kullarınız. Öylesine bir ölüm nasip eyleki Azrail as geldiğinde hoş gelsin ve geldiğinde o görevini yerine getirmeden sen bizlerden Razı ol İnşaALLAH

AMİNN İNŞ:(

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm..Rahman razı olsun kardeşim..çok güzeldi.selam ve dua ile..

haticeislam

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı günler
ALLAHIM SENİN İSMİNİ ANARAK ÖLÜRÜM VE YİNE SENİN İSMİNİ ANARAK DİRİLLİRİM
AMİN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt