Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (1 Kullanıcı)

dida

Kayıtlı Kullanıcı
RE: günün duası

Affet Allah'im!

Gecelerden sabahalara, karanliklardan güneslere dogru açilan yüreklerimizin

perde araliklarindan süzülen nur katreleriyle geldik kapina!

Ey rahmetiyle kalpleri evirip çeviren, Sana kalbimizi getirdik.

Ey kalpleri nuruyla sarip oksayan!

"Selam olsun ömür seccadesini gönül dergahina serenlere" diyebilmeyi ne çok isterdik.

Ögrendik ki dua ; gözyaslariyla yazilmis bir mektub.

Ve bir bekleyistir, istiyakla, korkuyla, ümitle bekleyis.

Ey gökyüzünü kudretiyle sürmeleyen!

Rahmetini serp taslasan gönüllere Ey Rabbim!

Sanadir münacatim, yalniz Sana olsun askim lutfeyle!

Kararan günlerimize, gecelerimize Ve ne olursan ol gel diyen asiklarin hürmetine, ne olur affeyle!

Yüreklerimiz ezik Ya Rabbim! Yüzümüz yerde. Kaldirip basimizi sonsuzluga bakmaya yüzümüz yok! Layik olamadik.

Sirat-i müstakim üzerinde günahlardan nurunla yikanmis olarak yürümeyi nasib eyle.

Dualari semadan çevrilmeyenler adina, geceleri nurlariyla sabahlara çevirenler adina, samimiyeti nakis nakis ömür gergefine isleyenler adina, tevbe ediyor, af diliyoruz dualarimizla.Ya Rabbim!..

Affet Allah'im!..Affet Allah'im!...Affet Allah'im!...

rozi

Kayıtlı Kullanıcı

Yüzünün, özünün güzelliği ile birleştiğini düşündüğüm(izin verirseniz) gönül dostum diye hitab etmekten keyf alacağım; hatice İSLAM Dua insanları Allah a yaklaştırır.Bu köşeyi sevmeniz Allah a her zaman yakın olmak istiyor olmanızdandır mutlaka. Allah hepimizi şefaatine nail eylesin. g.cokakli@****

rozi

Kayıtlı Kullanıcı

Yüzünün, özünün güzelliği ile birleştiğini düşündüğüm(izin verirseniz) gönül dostum diye hitab etmekten keyf alacağım; hatice İSLAM Dua insanları Allah a yaklaştırır.Bu köşeyi sevmeniz Allah a her zaman yakın olmak istiyor olmanızdandır mutlaka. Allah hepimizi şefaatine nail eylesin. g.cokakli@****

haticeislam

Kayıtlı Kullanıcı

rozi yazdı:

rozı dost edinmek çok kolay hele Allah için olursa ben bu köşede ilkkez sana yazıyorum rozı teşekkürler inşallah dostluğumuz daim olur hayırlı ramazanlar B)B)B) A E O

haticeislam

Kayıtlı Kullanıcı

HAYIRLI RAMAZANLAR
ANNALARIN HAKKI KOLAY ÖDENMEZ
ANNALARA NE YAKIŞMAZ NE DENMEZ
KAN UYKUDAN GECE KALKAR GÜCENMEZ
EMZİRDİ SALLADI UYUTTU
RABBİM ANA VE BABAMIZIN GÜNAHLARİNİ AFFETSİN AMİN
B)B)B) A E O

haticeislam

Kayıtlı Kullanıcı

HAYIRLI RAMAZANLAR
ANNALARIN HAKKI KOLAY ÖDENMEZ
ANNALARA NE YAKIŞMAZ NE DENMEZ
KAN UYKUDAN GECE KALKAR GÜCENMEZ
EMZİRDİ SALLADI UYUTTU
RABBİM ANA VE BABAMIZIN GÜNAHLARİNİ AFFETSİN AMİN
B)B)B) A E O

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
RE: Dua

RE: Dua

:A
Sa.
Şu Ramazan-ı Şerif Hürmetine Allah günahlarımızı affetsin...
Bizi Kendine Kul Kabul Etsin...
Bizi Bize Bir An Bile OLsa Bırakmasın...
AMİN

ireme

Kayıtlı Kullanıcı
özlü Bir Dua...

özlü Bir Dua...

ÖZLÜ BİR DUA

Ya Rabbi!
Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : Allah'tan başka yaratıcı yok, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden Müslümanlığıma küfür karıştırmışsam, derim ki: Allah birdir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer Allah'ı birlememe şirk girmişse, ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: Allah bir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
İmanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.
Ey diri olan!
Ey ebedi var olan!
Ey izzet ve ikram sahibi olan!
Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan Allah'ım!
Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim!

Ya Rabbi!
Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle...dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir.

Ya Rabbi!
Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, Allah birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et.

AMİN...

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net
RE: ÖZLÜ BİR DUA...

S.A.ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.AMİN DİYORUM TÜM KALBİMLE.SELAMETLE KAL....A.E.O.:H:T

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleyküm

Aminn..Amin.. Amin... Allah razı olsun gülüm.B)

nesrin_77

Kayıtlı Kullanıcı

Amin amin amin. Allah ( cc ) razı olsun.

CEZANDAN AFFINA, GAZABINDAN RIZANA, SENDEN SANA SIĞINIRIZ
YA RABBİM
BİZİ BİR AN BİLE OLSUN NEFSİMİZLE BAŞBAŞA BIRAKMA.

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
Re: özlü Bir Dua...

Re: özlü Bir Dua...

AMİN AMİN AMİN
selamun aleyküm Allah(c.c.)razı olsun bu güzel duaları bizlerle paylaştığınız için..can-ı gönülden amin diyorum..Allaha(c.c.)emanet olunuz,selamun aleyküm..hayırlı ramazanlar

serkan25

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)SELAMÜN ALEYKÜMB)B)B)
ALLAH RAZI RAZI OLSUN İNŞ DUAYA MAZHAR OLURUZ.. BÜTÜN KALBİMLE İNANDIM VEDE DUANA AMİN DİYORUM....ALLAHUEKBER...RESUL-U EKREM EFENDİMİZ (sallallahu aleyhi ve sellem) ALLAH(CC)IN KULU VE ELÇİSİDİR... BİZLERDE İNŞAALLAH ONUN(SAV) SÜNNET-İ SENİYESİNE İTTİBA EDERİZ....
SELAMÜN ALEYKÜM:T

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

Ya Rabbi!
Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle...dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir

selamun aleykum

Rahman razı olsun emeginize saglık amin inşaALLAH selametle...

Sabrinnisa

Kayıtlı Kullanıcı

S.A ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.AMİN DİYORUM BEN DE BU GÜZEL DUANIZA.HAYIRLI RAMAZANLAR:H

rozi

Kayıtlı Kullanıcı

Ya Rabbi!
Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, Allah birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et.
amin
B)

asli88

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
S.A ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.AMİN DİYORUM BEN DE BU GÜZEL DUANIZA.HAYIRLI RAMAZANLAR amin amin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt