banu savas yazdı:
ÇOK GÜZEL Bİ PAYLAŞIM.ALLAH HER ZAMAN YANIMIZDA DUALARLA SEVGİLİ KARDEŞİM ELİNE SAĞLIK.
meftun61 yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ALLAH RAZI OLSUN.![]()
gurbetten yazdı:
eline saglik.cok güzel bi paylasim.sohbette okumak icin indirebilirmiyim?
AFRA_NUR yazdı:
A.S. KARDEŞİM EMEĞİNE SAĞLIK
ALLAH RAZI OLSUN
SELAMETLE
A.E.O.
RECEB BOZKUS yazdı:
Ey; insanoğlunun ufku -en güzel insan.. Allah'ın sevgilisi, kainatın gozbebeği!.
Sen den şefaat dilenen biçarelerin en sefiliyim, desem.. şefaat edermisin?selamun aleyküm abi elinize sağlık çook güzel dular gerçekten..RABBİM EFENDİMİZİN(S.A.V.) ŞEFAATİNE BİZLERİ DE DAHİL EYLESİN İNŞAALLAH..AMİN AMİN AMİN..
ADALETIMAHZA yazdı:
Ey; gönlümün sultanı efendim!. Ümidim, muradım, kurtarıcım, mujdecim,Seninle Kevser havuzunun başında bulusabilecek miyim?. desem.. bulundugun yerden, yureğime bir damla su serper misin?.
S.A.ALLAH RAZI OLSUN.İNŞAALLAH KEVSERDE BULUŞANLARDAN OLURUZ CÜMLE MÜSLÜMANLAR.A.E.O.
-BiLaL- yazdı:
aleyküm selam;
Abi Allah c.c. kabul buyursun İnşAAllah...AMİN AMİN...selametle kal...
selamün aleyküm...
sevvalmina yazdı:
B)B)B)
nursehadet yazdı:
S.A.bu siteye yeni üye oldum.yazılar çok mükemmel.duanıza amin diyorum.Allah razı olsun hepinizden.Selam ve dua ile.
nursehadet yazdı:
çile çekmeyen yara almayan bir bedenle huzuruna varmaya utanıyoruz allahım.hepinizden allah razı olsun.rabbim emeğinizi boşa çıkarmasın.selam ve dua ile.
-Esmani- yazdı:
S.A
BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN RABBİM CC. SİZLERDEN...
NE KADAR GÜZEL ,İÇTEN İFADELER...BUNU YÜREĞİNDE HİSSEDEREK OKUYAN ŞEFAATLARA NASİP OLUR İNŞAALLAH...
ÇOK GÜZEL...B)B)B)