Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BANA ÖYLE

RAVZA NUR İNSAN İSTEDİMİ YAPAR .s.a

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN ABLAM AMİN AMİN AMİN İNŞALLAH RABBİM BİZLERİ SALİH KULLARINDAN EYLER YOLUNDAN AYIRMAZ.

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL BİR ŞİİR BU
ALLAH HEPİMİZE İMAN AKIL FİKİR VERSİN..
DOĞRU YOLUNDAN AYIRMASIN..ŞAŞIRTMASIN..

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Allah verdiği aklı geri almasın inş B)B)B)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

seher vakit yazdı:
AMIN BANADA RABBIM ÖYLE SEVGI VERKI SENDEN BASKASI ICIN GÖZYASI DÖKMIYEYIM
ALLAH RAZI OLSUN ABLACIGIM EMEGINE SAGLIK

EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL..

AMİNN DİYORUM B)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
-+- Günün Duâ'sı

-+- Günün Duâ'sı

Allahım benim için kaza ettiğin şeyin âkibetini doğru yola ulaştır

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
RE: günün duası

RE: günün duası

amin kardeşim binlerce defa amin

baltefsiri

Kayıtlı Kullanıcı
RE: AFFET YA YARABBİM! AFFET YA RESULLAH

RE: AFFET YA YARABBİM! AFFET YA RESULLAH

adviye_34 yazdı:
selamun aleykum kardeşim rabbim dualrını kabul etsin .bende peygamberimizin (s.a.v) bastığı yerleri görmek istiyorum, rabbim izin verirse zanamı geldiği zaman hacca gitmek istiyorum birbirimizden duacı olalalım selam ve dua ile.

Utanırım ya Rahman senin aşkın ile açan ve hoş kokular veren bir gül olamadım. Bir güneş olup doğamadım bir rüzgar olup esemedim

Bütün mahlukat sana itaat ederken aşk ile hu çeker aşk ile döner yunus misali...

Utanırım ya Rahman gaflet uykularımdan utanırım. Sabahlara kadar sana secde eden bir Ebubekir bir Ömer bir Osman olamadım. Onlar gibi Rasule aşık olamadım onunlayken bile hasret kalamadım...

Utanırım ya Rahman eshabı guzinin tövbesinden utanırım. Uzeyr olup harama baktım diye vuramadım kendimi dağlara ağlaya ağlaya AFFET YA RABBİ diyemedim

Utanırım Ya Rahman mümin din kardeşlerim zulm altındayken gidip Ali olamadım. Senin rızan için öldüremedim onları. Ömer gibi hanımını çocuklarını yetim öksüz bırakmak isteyen gelsin diyemedim...

Utanırım Ya Rahman korkamadım yatağa girip uyumaktan Seddad Bin Evs olamadım yataktan kalkıp sabaha kadar secde edemedim.

Ya Rahman ne güzel kulların var ben onlardan olamadım. Simdi ağlıyorum sessizce. Sanki oturduğum yerde ölümümü bekliyorum. Yok misali yasıyorum.. Her vasıtaya bindik fanide simdi sıra tabut denen cansız ata binmekte...

Şehadettir arzuhalım nasib edermisin Ya Rahman cennette cemalinle şereflendirirmisin bu acizi. RAHMETIMDEN GAZABIMDAN USTUNDUR buyurmuşsun. Rahmetinle muamele eyle bizlere biz aciz kullarınız. Öylesine bir ölüm nasip eyleki Azrail as geldiğinde hoş gelsin ve geldiğinde o görevini yerine getirmeden sen bizlerden Razı ol İnşallah...

AMİN

baltefsiri

Kayıtlı Kullanıcı
EY NURLARIN NURU

EY NURLARIN NURU

Ey Allahim! Efendimiz Muhammede ve Efendimiz Muhammedin âline öyle bir salât ve rahmet eyle ki; onunla bizi bütün korku ve âfetlerden kurtar, bütün ihtiyaçlarimizi yerine getir, bütün kötülüklerden temizle, katindaki derecelerin en yücesine yükselt, gerek hayatta ve gerekse öldükten sonra bütün hayirlarin en yüksek gayesine ulastir! Duâmizi kabul eyle, ey dualara cevap veren! Hamd âlemlerin Rabbi olan Allaha mahsustur.

Allahim! Efendimiz Muhammede ve onun âline; gece gündüz degistikçe, sabah-aksam birbirini takip ettikçe, gece gündüz tekrarlandikça, Kutup yildizi ve onun arkadasi dogdukça salât eyle! Onun ruhuna ve Ehl-i Beytinin ruhlarina bizden mânevi hediyeler ve selâm ulastir! Ona ve onlara, mahser ve ebediyet gününe kadar çok çok rahmet ve bereket ihsan eyle! Bu salavâtlardan her birisi hürmetine bizi magfiret eyle, bize merhamet et ve bize lütufta bulun!

Allahim! Senin nurlarinin deryâsi, sirlarinin kaynagi, inâyetinin pinari, hidâyetinin günesi, memleketinin semâsi, huzuruna götüren imami, mahlukatinin en hayirlisi, yaratilmislarin Sana en sevimlisi, kulun, sevgilin ve elçin, nebiler ve rasulleri kendisiyle sona erdirdigin ümmi peygamberin olan Efendimiz Muhammede, diger nebi ve resullere, onun bütün âl ve Ashabina, mukarreb meleklere, göklerin ve yerlerin ahâlisinden salih kullarina salât eyle! Allahin rizasi onlarin ve bizim hepimizin üzerine olsun! Âmin. Âlemlerin Rabbi olan Allaha hamd olsun.

Allahim! Sirlar semasinin günesi, nurlarin mazhari, celâl medarinin merkezi, cemal feleginin kutbu olan ebediyyete mensub latif Muhammedin zâtina salât eyle! Allahim! Onun Senin katindaki sirri ve Sana olan manevi yaklasmasi hürmetine korkumu emniyete çevir, hatalarimi sil, hüzün ve hirsimi gider, benim destekçim ol, beni benden alip Kendine götür, yaklastir, benligimden geçmeyi bana nasip et, beni nefsime meftun ve hislerimle perdelenmis kilma, bana her gizli sirri aç! Yâ Hayyu Yâ Kayyum! Yâ Hayyu Yâ Kayyum! Yâ Hayyu Yâ Kayyum!

Allahim! En üstün rahmet, en mükemmel selam ve en güzel selametlerini, peygamberligin baslangici ve sonu, risalet semasinin günesi, en parlak nur, en temiz sir, kiyamet gününde Kevser havuzunun ve sefaatinin sahibi, melek ve insanlarin efendilerinin efendisi, Allahin yaratiklara karsi delili, peygamberlerin sultani, Allahin seçkin kullarinin rehberi, Âlemlerin Rabbinin Habibi, Efendimiz ve en sereflimiz olan Hz. Muhammede (Allah ona, bütün âl ve Ashabina salât ve selam eylesin) nasib eyle.

Allahim! Kalblerin tabibi ve ilaci, bedenlerin âfiyet ve sifâsi, gözlerin nuru ve isigi olan Efendimiz Muhammede, onun âl ve Ashabina salât ve selam eyle.

Allahim! Sayende içinden çikilmaz islerin çözüme kavustugu, sikintilarin dagildigi, ihtiyaçlarin yerine getirildigi isteklerin elde edildigi, iman ile dünyadan göçme maksadina erildigi ve onun serefli yüzü suyu hürmetine buluttan yagmur indirmesi için Allaha yalvarildigi Efendimiz Muhammede, onun âl ve Ashabina, her göz açip kapamada ve her nefeste Sence bilinen nesneler sayisinca en mükemmel bir salât ve eksiksiz bir selam eyle. Allahim! Efendimiz Muhammede, onun âl ve Ashabina, Allahin mülkü var olmaya devam edildigi müddetçe ve Allahin ilmindeki nesneler sayisinca ebedi salât ve selam eyle.

Allahim! Efendimiz Muhammede, onun âl ve Ashabina, ezelden ebede kadar ve Allahin ilmindeki varliklar sayisinca salât ve selam eyle.

Allahim! Ümmi, kadri yüce ve serefi büyük peygamberin olan Efendimiz Muhammede, onun âl ve Ashabina salât ve selam eyle.

Ey nurlarin nuru! Ey kullarina karsi sonsuz lütuf ve ihsan sahibi olan Latîf! Ey kullarinin hatalarini örten Settar! Peygamberlerin kandili, evliyalarin yildizi, asfiyâlarin ay ve semsi, cin ve insanlarin günesi, Dogu ve Batinin isigi olan Efendimiz Muhammede salât eylemeni, vücudumuzu irfan gögüne çikarmani, görünen varligimizi ihsan makaminda sabit tutmani Senden niyaz ediyoruz. Duamizi kabul buyur. Âlemlerin Rabbi olan Allaha hamd olsun.

Allahim! Nuru bütün yaratiklardan önce varolan, ortaya çikisi âlemler için rahmet olan, Efendimiz Muhammede, gelip geçmis, henüz gelmemis, iyi olup saadete ermis, kötü olup azabi haketmis yaratiklar adedince ve her sayiyi asacak, her siniri tasacak, sonsuz, nihayetsiz, bitip tükenmeyen bir salât ve rahmet eyle. Bu bizzat Senin ona yaptigin ve varliginin devam ettigi ebediyyet müddetince kesilmeyen bir salât olsun.

Kendisine, hak ile batil birbirinden hikmetle ayiran Furkan-i Hakimin Ars-i Azamdan ve Rahman-i Rahimden indirildigi, Mirac ve Ne göz sasti, ne de baska bir seye bakti âyetinin sahibi olan Efendimiz Muhammede salât ve selâm olsun, ey Allahin Resûlü! Ezel sabahindan mahser gününe kadar Muhammedin gönül çekici varligina salavât olsun.

Hz. Peygamberin gül yüzüne zaman zaman salavât getirmek, ölünceye kadar bana farz-i ayn olsun. Milyon salât, milyon selam sana olsun ey Allahin vahyinin emiri!

Allahim! Efendimiz Muhammede, onun âl ve Ashabina agaçlarin yapraklari, denizlerin dalgalari ve yagmurlarin damlalari sayisinca salât, selam ve bereketler ihsan eyle! Allahtan baska hiçbir Ilah bulunmadigina ve Hz. Muhammedin Allahin resulu olduguna sehadet ederim.

Allaha Emanet Olun
Dualarinizi Eksik Etmeyin
Saygilarimla...

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

seher vakit yazdı:
AMIN BANADA RABBIM ÖYLE SEVGI VERKI SENDEN BASKASI ICIN GÖZYASI DÖKMIYEYIM
ALLAH RAZI OLSUN ABLACIGIM EMEGINE SAGLIK

amin inş B)B)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

YA RABBİ KURTULUŞ VER HEPİMİZE. BİZİ HİÇLİGİN ATEŞİNDEN KURTAR.. İÇİMİZE DARLIK VERME SIKINTILARIMIZI SANA ARZ EDİYORUZ. BÜTÜN ÜMİTLER SANA BAGLIDIR. ÜMİTSİZLİGGE DÜŞÜRME ZALİMLERİN KATI KALPLERİNE ADALETİNDEN SAL AFFET BİZİ BAGIŞLA BİZ İSYANKARLARI. SAHİP OLDUKLARIMIZA SEN SAHİPSİN MÜLKÜNDE YER VER BİZE. SANA KULLUKLA SEREFLENDİR BİZİ. SEVDİKLERİMİZ SENİNLE SEVİLİR.... B)B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
YA RABBİ KURTULUŞ VER HEPİMİZE. BİZİ HİÇLİGİN ATEŞİNDEN KURTAR.. İÇİMİZE DARLIK VERME SIKINTILARIMIZI SANA ARZ EDİYORUZ. BÜTÜN ÜMİTLER SANA BAGLIDIR. ÜMİTSİZLİGGE DÜŞÜRME ZALİMLERİN KATI KALPLERİNE ADALETİNDEN SAL AFFET BİZİ BAGIŞLA BİZ İSYANKARLARI. SAHİP OLDUKLARIMIZA SEN SAHİPSİN MÜLKÜNDE YER VER BİZE. SANA KULLUKLA SEREFLENDİR BİZİ. SEVDİKLERİMİZ SENİNLE SEVİLİR.... B)B)

AMİN AMİN AMİN

baltefsiri

Kayıtlı Kullanıcı
Bağışla Beni Rabbim....

Bağışla Beni Rabbim....

Bağışla beni Rabbim, tevekkülden başkası gelmiyor elimden.
Başkası yok elimde.
Şimdi elimden gelenlerin hepsi senin elinde.
Bağışla beni, göremedim.
Göremedim, nice ananın karnında nice karanlıklar içindeyken gün yüzüne çıkardığını bebelerin yüzünü.
Unuttum, çocuk tebessümlerini nice belirsizliklerden alıp güneşe erdirdiğini,
Bilemedim, yüreğimizi yokluğun dehlizlerinden aşırıp aşkın vadisine eriştirdiğini.
Göremedim, her sabah yerin sükûnetini odamda ekmek gibi sımsıcak hazır ettiğini.
Her akşam yastıkta unuttuğum bedenimi sabah yeniden yanıma verdiğini göremedim.
Beni her sabah ihya ettiğini, bedenimi her an zaaflardan çıkardığını, varlığını her an yokluktan geri getirdiğini göremedim.
Göremedim Rabbim her günü ödünç verdiğini.
Göremedim, bağışla beni...

Fakat, şimdi gördüklerim gösterdi bana hepsini
Geç kaldım görmekte.
Tebessümü beton yığınları arasında sönen bebeler gördümse de, biliyorum Senin elinde şimdi hepsi ve sonsuz tebessümler verdin herbirine.
Sevinci soğuk topraklarda boğulmuş çocuklar gördümse de, biliyorum Senin Rahmetinin kucağında hepsi ve bitmez sevinçler bağışladın herbirine.
Ümitleri bir apansız sarsıntıyla yıkılan insanları gördümse de, biliyorum Senin Şefkatinin ikliminde âsûde ve mutlu her biri...
Bağışla beni Rabbim, unuttum, nisyanda kaldım.
Hatırlamadım verdiğini ve var kıldığını.
Elimden alınca verdiğini ve yokluğa yuvarladığında varlığımı
Hatırladım ve ama geç hatırladım.
Gördüm, ama güç gördüm, acıyla gördüm.
Varlıkta kör oldum, yoklukta gördüm.
Bollukta unuttum, darlıkta hatırladım.
Affet beni Rabbim, bari, yoklukta Sana vardım.
Hiç olmazsa, hiçlikte seni andım.
Şimdi, bir tevekkül var elimde.
Başka herşey düştü, herşey yokluğa döküldü.
Hatırladım, elimdekiler de, ellerim de senin elinde.
Şimdi, dua sığıyor sadece avuçlarıma.
Sadece yakarış yakışıyor yakama.
Gözlerim müjdeni gözlüyor uzaktan.
Gönlüm hiç bitmez tesellini özlüyor.
Sen ki, unutmaktan alıkoydun, nisyandan kurtardın beni Rabbim
Şimdi isyandan koru beni Rabbim.
İsyandan koru beni, isyandan koru beni, isyandan koru beni...
Ve lûtfet ki, avuçlarında teselliden ötesi yok.
Affet ki, elimde duâdan başkası yok.

Senai Demirci

zeynur

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Bağışla Beni Rabbim....

ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞ
BAĞIŞLA BİZİ ALLAHIM ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN

B)AMİNNNNNNNNNNNNB)

baltefsiri

Kayıtlı Kullanıcı

zeynur yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞ
BAĞIŞLA BİZİ ALLAHIM ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN

B)AMİNNNNNNNNNNNNB)

AMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun kardeşim

BRC

Kayıtlı Kullanıcı

"Affet ki, elimde duâdan başkası yok." amiiiiiiiiiiiiiiin YA RABBİ.....

AFFET YA RABBİ ! AFFET !!!

BU GÜZEL PAYLAŞIM İÇİN ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞ.. B)

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH razı olsun.RABBİM cümlemizin dualarını kabul etsin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt