Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (1 Kullanıcı)

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Yürekten Bir Dua

AMİNN.. ALLAH (C.C.) RAZI OLSUN. ALLAH ' A EMANET OLUN.

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

Amin kardeşim Allah c.c sizden razı olsun

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

AMİİİİİİİİİİİİİNN.ALLAH RAZI OLSUN...

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı
BİZİ BİZE BIRAKMA YA RAB...

BİZİ BİZE BIRAKMA YA RAB...

Bütün âlemleri yaratan ve ayakta tutan Rabbimiz’e, zerrât-ı kâinat adedince hamd ve şükür, Peygamberler Serveri Efendimiz’e, diğer enbiya-i izâma, melâike-i kirama, ehl-i beyte ve Hakk’ın bütün sadık kullarına da deryalardaki su damlaları, çöllerdeki kum taneleri adedince salât ü selam olsun.

Üzerimizdeki lütuflarını saymakla tüketemeyeceğimiz, ihsanı, keremi bol, rahmeti, şefkati ve merhameti sonsuz Rabbimiz! Bize dünya adına verdiğin bütün nimetleri din-i mübin-i İslam’a hizmet etme istikametinde kullanmayı nasip eyle! Bizi, kardeşlerimizi, hepimizi bütün mevcûdâtı kuşatan ve her şeye şâmil olan engin rahmetinden mahrum etme!

Allahım! Kapıkulların olarak biz, sadece Sana güveniyor ve ümid edip beklediklerimizi de yalnız Sen’den bekliyoruz; her halimizi ıslah buyur ve bizi göz açıp kapayıncaya kadar, hatta ondan da az bir süre için bile olsa kendimizle, nefsimizle başbaşa bırakma!

Ey kullarına her zaman hilmle muamele edip, onların günahlarını görmezden gelen ve yeniden dönüp sırat-ı müstakimi bulmaları için fırsat üstüne fırsat veren yüce Mevlâmız! Bizler çok hatalar irtikap ettik, çok günahlar işledik. Şimdi “Tevbeler tevbesi!” diyor, yüce huzurunda boyun büküyor, huşû ile iki büklüm oluyoruz. Şayet bizi cezalandıracak olursan adaletinle muamele etmiş olursun; yok eğer onca günahlarımıza, kusurlarımıza ve isyanlarımıza rağmen o hududu olmayan rahmet ve merhametinle muamelede bulunur ve affedersen, o da Sen’in fazlın olur; Sen’in fazlın bizim hayal sınırlarımızı bile aşacak kadar büyüktür.

Ey rahmeti gazabının önünde bulunan, kullarının tevbelerini kabul buyuran ve dua dua yalvaranların nidalarına icabet eden Yüce Rabbimiz! Amellerimizdeki eksikliklere ve sözlerimizdeki kırık-döküklüğe değil, hakkındaki hüsn-ü zannımıza ve rahmetine bağladığımız recâmıza göre muamele et ve bizim dualarımıza da icabet buyur; bizi haybet ve hüsrana uğratma!

Efendiler Efendisi'ne, O’nun nezih ehl-i beytine, seçkinlerden seçkin ashâbına salât ü selam ederek bunları Senden dileniyoruz, Rabbim!

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net
RE: BİZİ BİZE BIRAKMA YA RAB...

AMİİİN YA RABBİM,CENNETİNE KABUL BUYUR BİZ GÜNAHKAR KULLARINI....

BRC

Kayıtlı Kullanıcı

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNN.............

YA RAB ! SEN AFFEDİCİSİN , AFFETMEYİ SEVERSİN , ÖYLEYSE BİZİ DE AFFET.. AMİNNN

rosemoon

Kayıtlı Kullanıcı

amin kardeşim allahım bizleride afolunan kullarında eylesin inşallah emeğine sağlık.selam ve dua ile.

takan

Kayıtlı Kullanıcı
HAMDİM SANA YARABBİM

HAMDİM SANA YARABBİM

Hamdim Sana Rabbim!
Hayat,
Zaman,
Sevgili,
Şükür,
Ölüm,
Sonsuzluk,
Ya Rabbi;

“Hayat”a getiren sensin. Topraktan bedene, nurundan nur üfleyen sen nurunun üstüne ruh giydiren, ruha can veren... Cana can katan, yüreği, koyan ruha... Sensin Ya Rabbi!

“Zaman” veren bize... Bedendeki ruha, ruhtan öte bir şey katan, akıl veren, sensin. O aklı “zaman”la birleştirip yüreğimin kapılarına açan... Yüreğimin ihtiyacı olan “zaman”ı veren sensin Ya Allah’ım!

“Sevgim”i, “sevgin”i veren bu ruha... Evrendeki belki de en güzel, en harika duyguyu nasip edensin sen. Yüreğime senin “sevgi”ni, Rasûlullah’ımın “sevgi”sini kazıyan Sen. Hamdim sana, tövbem sana, “sevgi”m sana Ya Rabbim!

“Şükür” Ya Rabbim! Verdiğni nimete şükürler olsun. Beni ben olarak yarattığın için, hayata farklı bir bakış açısıyla bakabilmem için benden bir şeyler aldığın için ve onların yerine muhteşem güzellikler verdiğin için şükrüm sana... Eksiğimi, “fazla”sıyla, “fazla”mla tamamladığım için saygım sana... Hayranlığım sana... Cennetle cehennemi ayırt edebileceğim aklı, zekayı, hayatı; o eksiksiz, belki de, en çok şükrettiğim nimetlerimi –gözlerimi, yüreğimi- verdiğin için hamdim sana... Gözlerimin, yüreğimin dilini oluşturduğun ve o dili bana nasip ettiğin için şükürler az kalır sana... Hamd olsun, Ya Rabbi!

“Ölüm”... Son ve yeni bir başlangıç... Başlangıçların en özeli belki de, son gibi görünen; ama yeni bir hayatın, sonsuzluğun başlangıcı olan son...

Son ama başlangıç... Cehennemi yaşama korkusu, cenneti görme heyecanı... Heyecanlar, korkular, acılar, sevinçler... Faniliğin sonu, ebediyetin başlangıcı... “Ölüm”... Diğer yarımın Rabb’e teslim olduğu an...

“Sonsuzluk”... “Son”a “suz” ve “luk” eki getirebilmek, “son”u olumsuz kılmak ve belki de en olumlu olumsuza ulaşma... Ruhun, bedenden ayrılması, ebediyete doğru yol alması...

Hayatı başlatan da sensin, sona erdine de sen. Ruha can veren de sen, sonsuzluğu üfleyen de sen. Sensin ölüm ile sonsuzluk arasında incecik bir çizgi oluşturan, sensin o çizgide bizleri hesap gününe davet eden. Sensin bu “son”a son verecek olan ve sensin bana o sonsuzluğu, ebediyeti gösterecek olan...

Hayatım,

Zamanım,

Sevgim,

Şükrüm,

Ölümüm, Sonsuzluğum sanadır Allahım!

Kendine, rahmetine layık gör beni Rabbim!

Hamdim sana, sevgim sana, saygım sana, korkum sana, şükrüm sana, hayranlığım sana, tövbem sana.. Kabul Eyle.

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı
RE: HAMDİM SANA YARABBİM

Hayatım,

Zamanım,

Sevgim,

Şükrüm,

Hamdim sana, sevgim sana, saygım sana, korkum sana, şükrüm sana, hayranlığım sana, tövbem sana.. Kabul Eyle.

ALLAH RAZI OLSUN...

takan

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN yazdı:
Hayatım,

Zamanım,

Sevgim,

Şükrüm,

ALLAH RAZI OLSUN...

ALLAH SİZDENDE RAZI OLSUN.A.E.O

takan

Kayıtlı Kullanıcı

Haksızlık etmekten, haksızlık edilmekten, saldırmaktan, saldırılmaktan,

hatâ işlemekten, bağışlamayacağın bir günaha düşmekten sana sığınırım.

Allâh'ım, nefsime takva ver. Onu temizle, nefsi en iyi temizleyen Sen'sin,

nefsimin velîsi ve Mevlâsı Sen'sin.

Âmîn...

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

takan yazdı:

Âmîn...

AMİN AMİN.....

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

Avukat yazdı:
AMİİİN YA RABBİM,CENNETİNE KABUL BUYUR BİZ GÜNAHKAR KULLARINI....
AMİN İŞALLAH CENNETİNDE HEP BERABER EFENDİMİZ (S.A.V) SOHBET EDEN KULLARINDAN EYLESİN RABBİM...

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

rosemoon yazdı:
amin kardeşim allahım bizleride afolunan kullarında eylesin inşallah emeğine sağlık.selam ve dua ile.
İNŞALLAH GÜZEL KARDEŞİM İNŞALLAH

takan

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN yazdı:
takan yazdı:

Âmîn...

AMİN AMİN.....

AMİN ALLAH RAZI OLSUN

takan

Kayıtlı Kullanıcı

A[big]
AMİN
[/big]

zarife_76

Kayıtlı Kullanıcı

bizi göz açıp kapayıncaya kadar, hatta ondan da az bir süre için bile olsa kendimizle, nefsimizle başbaşa bırakma!

:(:(:(:(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt