Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (1 Kullanıcı)

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Affet Ne Olur Allah'ım Affet

RE: Affet Ne Olur Allah'ım Affet

guler yazdı:
Ben acizim, Sen kudretli, ben eksiğim, Sen kuvvetli, ben bir hiçim oysa Sen Alemlerin Sahibi!

Senden senin sevgini, seni sevenlerin Sevgisini ve bizi sana ulaştıracak amellerin sevgisini istiyorum Allah'ım ! Son anımı hayatımın en güzel anı eyle! İmtihanları başarı ile veren, acılara sıkıntılara tahammül eden ve dünyaya metelik vermeyenlerden eyle!

Sana kul , Habibine ümmet eyle!

Yüce Rabbim(c.c.) Sen bizleri affeyle. Zatının hatırına affeyle. Günahımız binlerce mağfiretine sığındık , mağfiret et ne olur, ne olur Allah’ım. Amin....

AMİN canım allah razı olsun çok güzel bir dua rabbim kabul etsin inş.emegine yüregine saglık.TEŞEKKÜR EDERİM

SILAM

ilbeyi

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Zikrinle kalplerimizi temizle ALLAH'IM

RE: Zikrinle kalplerimizi temizle ALLAH'IM

münafıklar allah'ı çok az zikrederler.

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
RE: amin.

deren75 yazdı:
nuresma yazdı:
ey Allahım
senden güzel sabır, temiz kalp, hayırlı konuşan dil, kabul olunan dua, cenneti kazandıracak amel defteri, helal rızık, devam edici nimet, mutluluk istiyorum.
ey ihtiyaçları gideren,
ey davetlere icabet eden
ey bela ve yoksullukları gideren
ey sırları ve gizlilikleri bilen
dileğimi kabul et ve ihtiyacımı gider, çünkü sen birşeyin olmasını istediğinde ona sadece 'ol' dersin o da hemen oluverir.
her şeyin saltanatı kendi elinde olan, herşeyin ve hepimizin kendisine döneceğimiz ey Rabbim, seni tesbih ederim.
AMİN YÜCE RABBİM beni bu dünyada en korktuğumla imtihan eyleme çocugumu bana bagışla acısını gösterme yarab.selam ve dua ile
Amin amin.selam ile..

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

Amin ... Amin ...kardeşim B) B) B)
Rabbim tüm dualarımızı kabul, günahlarımızı affeyler inşaallah ...

[big]AMİN ...[/big]​

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı

siyah_beyaz yazdı:
Amin ... Amin ...kardeşim B) B) B)
Rabbim tüm dualarımızı kabul, günahlarımızı affeyler inşaallah ...

[big]AMİN ...[/big]​
sağol kardeşim amiiiin.B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
RE: GİR YA MUHAMMET

SANA CANIM KURBAN YA RESÜLALLAH

SENİN YOLUNA DÖNDÜM
HERŞEYİN BOŞ OLDUĞUNU ANLADIM
ŞİMDİ MÜCADELE ZAMANI

BU DÜNYA İMTİHAN DÜNYASI
ALLAHIM BİZLERE SIRTINI DÖNME
BU İMTİHANI BAŞARIYLA GEÇİR

SENDEN GELECEK HER ŞEYE RAZIYIM
SEN ÖNÜMÜZE TÜM NİMETLERİ SERDİN
BİZLERDE VERDİĞİN NİMETLERE ŞÜKREDİP
YOLUNA DÖNDÜK YA RESÜLALLAH

SEN İNSANLARI YARATTIN
HER İNSANA AYRI BİR GÜZELLİK
AYRI BİR LÜTUFTA BULUNDUN
SEN HER ŞEYE KADİRSİN

BENİ YOLUNDAN AYIRMA
DİNİMDEN İMANIMDAN AYIRMA
PEYGAMBER EFENDİMİZİN KOMŞUSU KIL
RAHMETİNİ BİZDEN EKSİK ETME

SEN DE BİZE SIRTINI DÖNERSEN
BİZ DERDİMİZİ KİME ANLATCAZ
NE OLUR SIRTINI DÖNME ALLAHIM
SENDEN GELECEK HERŞEYE RAZIYIM
SEN YETERKİ YANIMIZDA OL

Şefaatinden ayırma bizi ya Resulallah

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

YUKARIDAN AŞAGI HEYBETLE İNİŞ.
YÜRÜŞÜNDE VAR HEP BU GÖRÜNÜŞ.
BİZE NASIB OLSUN HAYIRLI BİR DÜŞ.
NE OLUR ACIVER YÜZÜNÜ GÖSTER.
PERVANE ŞEM'İNE HEP YANMAK İSTER.

ALLAH RAZI OLSUN.B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

102. Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Şüphesiz Allah, biçimlerinize ve sözlerinize bakmaz, işlerinize ve kalblerinize bakar."
Ebû Hureyre radıyu anh. İbn Mâce.

103. Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Kişi, insanların gözünde cennetliklerin işi gibi iş yapar, oysa o cehennemliktir."
Sehl radıyu anh. Buhârî.

104. Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Ameller, sonlara bağlıdır, ya da sonlarına göredir."
Sehl radıyu anh. Müslim.

105. Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"ihsan, Allaha sanki Onu görüyormuşsun gibi ibadet etmendir. Zira, sen Onu görmesen de, O seni kesinlikle görür."
Yahya radıyu anh. Müslim.

106. Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Ameller ancak niyetlere göredir. Herkesin niyetine göre işlem yapılır."
Ömer radıyu anh. Buhârî.

107. Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Allah bir topluluğa azap indirirse, içinde bulunan herkese isabet eder. Ancak, dirilirlerken amellerine göre dirilirler."
İbn Ömer radıyu anh. Buhârî.

108. Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Şüphesiz, dilleriyle söylemedikçe veya onu yapmadıkça, Allah, ümmetimin gönüllerinden geçirdikleri şeyleri bağışlamıştır."
Ebû Hureyre radıyu anh. Buhârî.

109. Dedim ki:
"Ey Allahın Resûlü! Tam anlamıyla iyilik nedir?"
Şöyle buyurdu:
"Gizli hâllerinde de, gözönündeyken yaptığın ameli yapman."
Ebû Mâlik radıyu anh. Taberânî.

110. Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Kim Allaha, kırk sabah yalnız onun için ibadet ederse, kalbinden diline yararlı bilgi ve güzel söz pınarları fışkırır."
İbn Abbas radıyu anh. Rezîn. B)B)B)

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Yâ rabbi!

AMİN ...
ALLAHIM CÜMLEMİZİN GÜNAHLARINI AF , MEKANIMIZI CENNET , KOMŞUMUZU HZ. MUHAMMED EYLESİN..

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

muhammed kutsal yazdı:
Yâ rabbi! Sen benim rabbimsin, ben ise senin kulunum. Sen herşeyi Yaratıcısın, ben ise yaratılanım. Sen rızık verensin, ben ise rızık alanım. Sen mülkün sahibisin, ben ise kölenim. Sen kuvvet sahibisin, ben ise âciz ve zelîlim. sen zenginsin, ben ise sana muhtacım. Sen ezelî dirisin, ben ise ölüme mahkûmum, sen bakisin, ben ise fânîyim. sen kerem sahibisin, ben ise kötülenmeye lâyığım. Sen iyilik yapansın, ben ise kötülük işleyenim. Sen affedicisin, ben ise günahkârım. Sen büyüksün, ben ise hakirim. Sen kuvvet sahibisin, ben ise zaîfim. sen verensin, ben ise isteyenim. Sen emniyet verensin, ben ise korkanım, Sen cömertsin, ben ise dua edenim.
Ey merhametlilerin en merhametlisi! Rahmetinle benim günahlarımı affet. Suçlarımı bağışla.Amin.
AMİN KARDEŞİM.MUHAMMED KARDEŞİM DAHA ÖNCEDE BİNLERCE KEZ ÖZÜR DİLEDİM AMA CVP ALAMADIM YİNE ÖZÜR DİLİYORUM.AEO. HAKKINI HELAL ET. VİCDANIM RAHATLASIN.

tebessumd

Kayıtlı Kullanıcı

muhammed kutsal yazdı:
Yâ rabbi! Sen benim rabbimsin, ben ise senin kulunum. Sen herşeyi Yaratıcısın, ben ise yaratılanım. Sen rızık verensin, ben ise rızık alanım. Sen mülkün sahibisin, ben ise kölenim. Sen kuvvet sahibisin, ben ise âciz ve zelîlim. sen zenginsin, ben ise sana muhtacım. Sen ezelî dirisin, ben ise ölüme mahkûmum, sen bakisin, ben ise fânîyim. sen kerem sahibisin, ben ise kötülenmeye lâyığım. Sen iyilik yapansın, ben ise kötülük işleyenim. Sen affedicisin, ben ise günahkârım. Sen büyüksün, ben ise hakirim. Sen kuvvet sahibisin, ben ise zaîfim. sen verensin, ben ise isteyenim. Sen emniyet verensin, ben ise korkanım, Sen cömertsin, ben ise dua edenim.
Ey merhametlilerin en merhametlisi! Rahmetinle benim günahlarımı affet. Suçlarımı bağışla.Amin.
amiin diyoruz kardeşim.
rabbim dualarını kabul etsin inşallah.
bu arada avatarda güzel olmuş.
selam ve dua ile.B)

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

tebessumd yazdı:
muhammed kutsal yazdı:
amiin diyoruz kardeşim.
rabbim dualarını kabul etsin inşallah.
bu arada avatarda güzel olmuş.
selam ve dua ile.B)

allah razı olsun senin beğeneceğini umaraktan koydum teşekkür ederim selmaetle

serife07

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM. RABBİM DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞEALLAH. BEN DE GÖNÜLDEN AMİNNNNN DİYORUM. ALLAHA EMANET OL.

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı

AMİN.AMİN. RABBİM KABUL ETSİN DUALARIMIZI HAYIRLI EYLESİN AMELLERİMİZİ.

marziye

Kayıtlı Kullanıcı

selamunaleyküm..
aminn
aminn
aminnn....

MEKKE

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Rabbi!!!

Ya Rabbi!!!

Ya>rabbi! Yolum döndü dolaştı bir çıkmaza kilitlendi. Şimdi ne yana dönsem>uçurum.>>>>Ey ancak kendisinden kurtuluş istenen,kurtuluşu başka yerlerde arayan biz>şaşkınlara basiret ver.>>>>Ey bütün mahlukata yumuşaklıkla muamele eden, günahkarlara ceza vermekte>acele etmeyen, herşey olup bitmeden bize kendimize dönme iradesi ve gücü>ver.>>>>Ey gurbettekilerin sahibi, bu ruh gurbetinde çektiğimiz acılarımızı>hafiflet.>>>>Ey çaresizlerin duasına cevap veren, bizi gerçek dua şuuruyla donat.>>İstemeyi bilenlerden eyle>>>>Ey herşeyden, sevgili, bizi gerçek sevgiyi sahtesinden ayırt edebilip>>sahte sevgiye yüz vermeyenlerden eyle.>>>>Ey en iyi can yoldaşı,>>Ey sonsuz ikram sahibi,>>Ey kimsesizlerin kimsesi,>>Ey gönlü kırıklara acıyan,>>Ey itilip kakılmışların izzet kucağı,>>Ey sessiz inleyişlerin imdadına koşan,>>Ey kullarını kötü akıbetlerden sakındıran,>>Ey kırık dökükleri tamir eden ve ihtiyaçları gideren,>>Ey sığınmak isteyenlerin sığınağı!>>>>Bu gurbet, duyarsızlık, hissizlik, itilmişlik, yıkılmışlık, gadre>uğramışlık, dışlanmışlık, parçalanmışlık çölünde bizi yalnız bırakma.>>>>Hepimize yeniden derlenip toparlanma fırsatı ver, tekrar birbirimize>tutunma şuuru ver.>>>>Bütün insanlığı kucaklayacak ıstırap duyarlılığı ver.>>>>Bizi kendi nefsimizle baş başa bırakma, bizi bir an bile kendi>gözetleyiciliğinden, koruyuculuğundan, rehberliğinden ve uyarıcılığından>uzak tutma. Ey ...>>>>Seni yeniden düşünmeliyim ...>>>>Bütün sayrılıklarımdan,cahilliklerimden, kirlerimden sıyrılarak>>Sana yeniden yürümeliyim ...>>>>İçimin derinliklerine doğru gövdeleşen karanlıkları Senin ışığına>tutunarak kovmalıyım.>>>>Tüm ümitlerimin tükendiği şu anda ruhuma ebedi ışık bağışlayan gölgene>sığınmalıyım ...>>>>Dört bir yanımdaki ufuksuzluğu Sana yönelerek aşmalıyım.>>>>Her şeyiyle iflas etmiş bir ümitsizlik kuyusundan, sonsuz>>merhametine tutunarak çıkmalıyım.>>Sana hep taze açılmış bir gül coşkusuyla bakmalıyım ...>>>>Fiziki yanıyla evrende minicik bir nokta bile olmayan>>cismime karşılık, Senin varlığının dünyadaki en şerefli bir temsilcisi>olduğumun Bilinciyle yeryüzüne yürümeliyim.>>>>Önüme koyduğun meşru nimetler sofrasının dışına çıkmadan yaşama bilincine>ermeliyim.>>>>Ve Seni bütün maddi- manevi çıkarların ötesinde bir coşkuyla ve aşkla>sevmeliyim ...>>>>Amin ...

MEKKE

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Ya Rabbi!!!

B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B)

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

AMİN AMİN. KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN
B)B)B)B)

MEKKE

Kayıtlı Kullanıcı

Allah da sizden razı olsun kardeşim...B)

zeynur

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)B)AMİNB)B)B) ARKADAŞ ALLAH RAZI OLSUN ALLAH CÜMLEMİZİN DUALARINI KABUL ATSİN.............

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt