Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (1 Kullanıcı)

cakamo

Kayıtlı Kullanıcı
RE: günün duası

B)ALLAH'IM BENİ ANNEMİ,BABAMI,VE SANA BÜTÜN İNANANLARI KORU.BİZLERİ DOĞRU YOLUNDAN AYIRMA.YA RABBİ BÜTÜN KUL HAKLARIMIZI EDA ETMEMİZİ , BÜTÜN BORÇ OLAN İBADETLERİMİZİ İFA ETMEMİZİ NASİP EYLE.KUR'AN I KERİM'İ ÖĞRENİP OKUMAYI VE ONUNLA AMEL ETMEYE MÜESSER EYLE.CENNETİNLE CEMALİNLE MÜŞERREF EYLE PEYGAMBERİMİZE S.A.V. KOMŞU EYLE.BİZİ MARİFETULLAHA ERDİRİVER.PEYGAMBERİMİZ H.Z MUHAMMED S.A.V'İN SENDEN İSTEDİĞİ ŞEYLERDEN İSTER ,SIĞINDIĞI ŞEYLERDEN SANA SIĞINIRIZ .ŞÜPHESİZ SEN GÖRÜLMEYENİ GÖREN DUYULMAYANI DUYAN TEVBE VE DUALARI ÇOKÇA KABUL EDENSİN BİZLERİDE AF EYLE.ALLAHÜMME ECİRNA MİNENNAR,ALLAHÜMME ECİRNA MİNENNAR,ALLAHÜMME ECİRNA MİNENNAR.AMİN!AMİN!AMİN!B)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

Amin..............

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

Ey, Rabbim! Gayb ilminle ve halk üzerine kudretinle, hayatı benim için hayırlı gördükçe beni yaşat, ölümü benim için hayırlı gördüğün zaman da beni vefât ettir.

cakamo

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)ALLAHÜMME EİNNİ ALA ZİKRİKE VE ŞÜKRİKE VE HÜSN-Ü İBADETİKE
MANASI:ALLAHIM SANA HAKKIYLA ZİKR EYMEYİ VE ŞÜKR ETMEYİ VE İBADETLERİMİ GÜZEL YAPMAYI NASİP EYLE!AMİN!B)B)B)

rahime81

Kayıtlı Kullanıcı

Ey en gizli mahlukatının en gizli arzularını ve en hafî niyazlarını bilen, işiten ve icâbet eden Alîm-i Zülcemal,

Sen aczden ve şerikten münezzeh ve mukaddessin. Senden başka ilâh yok ki bize imdad etsin. El-aman, el-aman! Bizi azap ateşinden ve Cehennemden halâs et.

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

AMİN AMİN İNŞAALLAH ALLAHC.C. RAZI OLSUN

handan06

Kayıtlı Kullanıcı
RE: HALİMİZE MERHAMET ET ALLAH'IM!

AMİN AMİN..ALLAH RAZI OLUR İNŞ.RABBİM HEPİMİZDEN

hatice_hd

Kayıtlı Kullanıcı
RE: DUA

RE: DUA

Hakiki iman, güzel bir ahlâk, şükredici bir kalb, zikredici bir dil, kaza ve kadere rıza gösteren hayırlı bir ömür, az yemek, az uyumak, az konuşmak, az gülmek ve çok hizmet etmeyi, kabir azabından ve ahiret dehşetinden kurtulmayı, ömür boyu rızana uygun iş yapmayı, şehit olarak ölmeyi ve son nefeste ehl-i sünnet itikadına uygun bir iman ve tevbe nasip eyle

goksem

Kayıtlı Kullanıcı

Amin inşaAllah Allah razı olsun...

menekse_87

Kayıtlı Kullanıcı

amin inşallah

MAVI DUSLER

Kayıtlı Kullanıcı

bende yapıyorum :( resimleri ve yazıları alıyorum arkadaşlarımada e-posta yolu ile yolluyorum hakkınızı helal edin ama öle güzel öğretici ders verici şeylerki bundan yararlanmak ve öğrendiğimi gördüğümü paylaşmak amacına arkadaşlarımıda faydalandırmak istedim masumum yani :) hakkınızı helal edin allah sizlerden razı olsun

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM SAĞOL ELLERİNE SAĞLIK ALLAHA EMANET OLB)B)B)B)B)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

S.A AMİN AMİN ALLAH RAZI OLSUN.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

MAVI DUSLER yazdı:
bende yapıyorum :( resimleri ve yazıları alıyorum arkadaşlarımada e-posta yolu ile yolluyorum hakkınızı helal edin ama öle güzel öğretici ders verici şeylerki bundan yararlanmak ve öğrendiğimi gördüğümü paylaşmak amacına arkadaşlarımıda faydalandırmak istedim masumum yani :) hakkınızı helal edin allah sizlerden razı olsun

helal hoş olsun kardeşim, Allah sizden de razı olsun inşallah.Allaha emanet olun.. selametleB)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt