Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (1 Kullanıcı)

necla_38

Kayıtlı Kullanıcı
Güzeli seven Rabbim, benim içimi nurlarınla güzelleştir…

NUR__

Kayıtlı Kullanıcı
harikaydı yüreğine sağlık.. Allah razı olsun

necla_38

Kayıtlı Kullanıcı
saol kardeşim ALLAH hepimizden razı olsun selametle...

necla_38

Kayıtlı Kullanıcı
Bir Yol Göster Ey Rabbim

...Göster Ki Güneş Doğsun Karanlığıma...

Namaz1

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin amin. emeğine sağlık kardeşim.

necla_38

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun kardeşim hepinizden okuyup yorumladığınız için selametle...

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
Dirilt beni Rabbim...

Dirilt beni Rabbim...

Tükeniyorum Rabbim !
Yalnız kaldığımı düşünüp,varlığının her an,her noktada tezahür ettiğini,beni devamlı koruyup gözettiğini,gönlümden geçenlere dahi cevap verdiğini unuttuğum an ! ''Rabbim'' demeyi unuttuğumda tükeniyorum!

Diriliyorum Rabbim !
Sana yaslandığım,Sana güvendiğim...Seninle başlayıp,Seninle devam ettiğim,tüm işlerimi Sana havale ettiğim an ! ''Ne güzel dostsun'' dediğimde diriliyorum.

Tükeniyorum Rabbim !
Tüm sevdiklerimden;anne babamdan,canandan,ten kafesindeki candan yakın olduğunu bilerek,ellerimi Sana açmayı,Senden çözüm,Senden çare beklemeyi,hüzünlenip,kederlenip,sızlanarak,sızımı gidereceğini unuttuğum an ! ''Bu dertler neden bana ?'' dediğimde tükeniyorum.

Diriliyorum Rabbim !
Havayı soluyup Seninle dolduğum,gözümü açtığımda Seni bulduğum,en sağlıklı irtibatı Seninle kurduğum,tüm dünya bana küsse de Seni umduğum an ! ''Kahrın da hoş,lütfun da hoş'' dediğimde diriliyorum.

Tükeniyorum Rabbim !
Dünya meşgalesine dalıp,bir cenneti,bir azabı,bir de ölümü unuttuğum an !''Beni affet'' demeyi unuttuğumda tükeniyorum.

Diriliyorum Rabbim !
Yandığımda Seninle söndüğüm,Seni anıp ruhumu güldürdüğüm,O sırlı gücünden kuvvet aldığım,seninle yürüdüğüm,seninle buluştuğum,dua ederek seninle konuştuğum an ! ''Yarab, bırakma ellerimi'' dediğimde diriliyorum.

Engelle tükenişimi.Dirilt beni Rabbim !

Ş.Özdemir(Hergüne birdua-S.Demirci)

SAYG

Kayıtlı Kullanıcı

Engelle tükenişimi.Dirilt beni Rabbim

aminn

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı

selamunaleykum kardeşim
emeğıne sağlık
cok cok güzel
allaha emanet olun
selam ve dua ile

anamaya

Kayıtlı Kullanıcı
ellerine emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım .rabbim razı olsun

papatya gibi

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzeldi ben çok duygulandım aynı hislerdeyim
allah razı olsun

erdal

Kayıtlı Kullanıcı

selamunaleykum kardeşim
emeğıne sağlık
cok cok güzel
allaha emanet olun
selam ve dua ile

Ve Aleyküm selam Gülnisa Hocamız...
Beğendiğinize sevindim.Bende okuyunca etkilendim ve o sebebledir ki
kardeşlerimiz istifade etsin diye yazdım.
Katılımınız için teşekkür ediyorum...selametle kalınız...

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
Tükeniyorum Rabbim !
Yalnız kaldığımı düşünüp,varlığının her an,her noktada tezahür ettiğini,beni devamlı koruyup gözettiğini,gönlümden geçenlere dahi cevap verdiğini unuttuğum an ! ''Rabbim'' demeyi unuttuğumda tükeniyorum!

Diriliyorum Rabbim !
Sana yaslandığım,Sana güvendiğim...Seninle başlayıp,Seninle devam ettiğim,tüm işlerimi Sana havale ettiğim an ! ''Ne güzel dostsun'' dediğimde diriliyorum.

Tükeniyorum Rabbim !
Tüm sevdiklerimden;anne babamdan,canandan,ten kafesindeki candan yakın olduğunu bilerek,ellerimi Sana açmayı,Senden çözüm,Senden çare beklemeyi,hüzünlenip,kederlenip,sızlanarak,sızımı gidereceğini unuttuğum an ! ''Bu dertler neden bana ?'' dediğimde tükeniyorum.

Diriliyorum Rabbim !
Havayı soluyup Seninle dolduğum,gözümü açtığımda Seni bulduğum,en sağlıklı irtibatı Seninle kurduğum,tüm dünya bana küsse de Seni umduğum an ! ''Kahrın da hoş,lütfun da hoş'' dediğimde diriliyorum.

Tükeniyorum Rabbim !
Dünya meşgalesine dalıp,bir cenneti,bir azabı,bir de ölümü unuttuğum an !''Beni affet'' demeyi unuttuğumda tükeniyorum.

Diriliyorum Rabbim !
Yandığımda Seninle söndüğüm,Seni anıp ruhumu güldürdüğüm,O sırlı gücünden kuvvet aldığım,seninle yürüdüğüm,seninle buluştuğum,dua ederek seninle konuştuğum an ! ''Yarab, bırakma ellerimi'' dediğimde diriliyorum.

Engelle tükenişimi.Dirilt beni Rabbim !

Ş.Özdemir(Hergüne birdua-S.Demirci)

Tükenişimizin engellenmesi , ruhumuzun diriltilmesi temennisiyle.....

*FİLİZ*

Kayıtlı Kullanıcı
Lütfen yardım edin arkadaşlarım!!!

Lütfen yardım edin arkadaşlarım!!!

Selamünaleyküm arkadaşlar.iki gün önce kötü bir haberle sarsıldık. annemizin beyninde tümör saptandı ve acilen ameliyat olması gerekiyor. ayrıca annemin hipertansyonu var yani ameliyatıda çok riskli. hepimiz çok üzgünüz. şimdiye kadar benim hep yanımda oldunuz dualarınızla. ALLAH sizden razı olsun. şimdide annemin şifa bulması ve ameliyatı sağ salim atlatması için 4444 tane tefriciye başlayacaz. yardım ederseniz çok sevinirim. şimdiden okuyan okumayan herkesten ALLAH razı olsun... Selam ve Dua ile.....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt