Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (1 Kullanıcı)

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
BİLDİĞİM BÜTÜN YÜCELİKLERDEN YÜCESİN SEN ,

SENDEN BAŞKASINA BOYUN EĞDİRME BENİ.............

syk

Kayıtlı Kullanıcı
Rahman Ve Rahim Olan Allah'in Adiyla

Rahman Ve Rahim Olan Allah'in Adiyla

Essâlâtü vesselâmü aleyke Ya Rasulallah, Essâlâtü vesselâmü aleyke Ya Habiballah, Essâlâtü vesselâmü aleyke Ya Seyyide-l evveline vel ahirin...
Ey benim Efendim(sav) , görmez misin ki gafilin gaflet bataklığına battıkça batmakta, tutmaz mısın o nurlu ellerinle bu gafilin yakasından ve demez misin nefs ile şeytana; “Bu benim nasibimdir, ondan size yar olmaz! Varın gidin işinize! ” Ey benim Gül Efendim(sav) , gülüşü Gül, bakışı Gül, ahlakı Gül Efendim(sav) , tut ellerinden bu müflisin de sevdir Hüda’sına, sevdir Rahman’ına(c.c.) .
Efendim(sav) tükenişteyim, iflasın eşiğindeyim, çöktü çökecek Beytullahım, Sen ki; “Ümmeti-ümmeti” diye, o bin can kurban olunacak nurlu gözlerinden yaş akıtansın, beni de al ümmetinin dairesine, tutayım-tutunayım eteğine, yapışayım ayaklarına ve “Anam babam Sana feda olsun Ya Rasulallah(sav) , benim için de istiğfar et, dua et yalvarırım” diye inim inim inleyeyim.
Şeytanla nefsim beytimi kirlettiler Efendim(sav) , pür kusur - binbir zahmetle yıkmaya çalıştığım putların yerine daha kavisini ve fazlasını koydular...Tükendim Efendim(sav) , iradem iflas etti, ne olur tut ellerimden, ne olur tut ellerimden ki yitip gitmeyeyim...Avucunun içindeki bir kum tanesiyim, müsaade etme Efendim(sav) parmaklarının arasından kayıp gitmeme, müsaade etme Efendim(sav) Rabb’in(c.c.) rızasından uzak diyarlara savrulmama, sımsıkı yum Efendim(sav) parmaklarını ki, yuvarlanmayalım rızasız dehlizlere...
Allah’ım(c.c.) yüzüm yok af dilemeye, yüzüm yok kulluk talebine, En Sevdiğini(sav) vesile kılıp, Senden(c.c.) af, mağfiret ve istikamet dilenmekteyim. Yak Allah’ım(c.c.) , Beytullahımda öyle bir nedamet ateşi tutuştur ki, şeytan ve nefsim o hannas ellerini çeksinler Beytullahımdan, kirletmesinler, müsaade etme el-Hafız(c.c.) yaklaşmasınlar Beytullahıma...
Ey Rahman’ım, Ey Kerim’im, Ey Latif’im(c.c.) , ilim ile zenginleştir, hilm ile süsle, hilm ile süsle taa ki; hiçbir kul incinip, of bile demesin bu kemterin yüzünden. Takva ile ikram et, sağlık ve afiyetle güzelleştir Ey Vedud, Ey Vehhab(c.c.) ...
Sen’den(c.c.) gelip yine Sana(c.c.) dönecek olan bu kıtmırine daim rahmet nazarınla yönel Ey Malik’im, Halık’ım(c.c.) . Sen(c.c.) ki; kullarına kendi nefsilerinden daha merhametli Olansın, daim merhametine, rızana muhtacım, bunlardan beri eyleme beni...
Yak Allah’ım(c.c.) , ateş-i aşkınla yak! ! ! Nurunla yak! Sen’den(c.c.) gafil oluşumun nedametiyle yak! ! !
Ey Gül Efendim(sav) , Senin-ehlibeytinin-o kutlu ashabının yaptıkları af ve mağfiret dualarına bu kırık dökük kelimelerimi de kat yalvarırım ve sun Rabbi Rahim’ine(c.c.) O Pak Ellerinle, O Pak Yüreğinle...
Sonsuz selâtü selam Sana(sav) , ehli beytine ve ashabına, şeksiz-şüphesiz, baki hamd da Allahü Teâlâ vete Kaddes Hazretlerine(c.c.) olsun...Amin...
Bağışla bizleri Rabbim, bağışla bizleri ne olur...Amin...

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
Günün Duasi

Günün Duasi

bismillah7yh6xy.gif

"Ey Rabbim! Saçımı ve yüzümü ateşten koru. Senin himâyenden başka
bir himâyenin bulunmadığı günde beni Arş'ının gölgesi altında gölgelendir."

Dua’da asıl hedef kulun kendi durumunu Allah’a arz etmesi olduğuna göre; bu, kul ile Allah arasındaki bir ilişkidir. Bu ilişkide kul, kendini yaratan ve rızık veren Rabbine halini arz eder, acizliğini, güçsüzlüğünü dile getirir, hatalarını ve eksikliklerini iletir; bunun karşısında o Yüce Makam’dan yardım, af, merhamet, güç ve destek ister.

4444copy5fj.jpg

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
bismillah7yh6xy.gif

"Ey Rabbim! Bizi îmân zîynetiyle süsle, bizi doğru yolda olan hidayet rehberleri kıl."

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
bismillah7yh6xy.gif

"Ey Rabbim! Saçımı ve yüzümü ateşten koru. Senin himâyenden başka
bir himâyenin bulunmadığı günde beni Arş'ının gölgesi altında gölgelendir."

AMİN AMİN AMİN
Allah razı olsun kardeşim emeğinize sağlık Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı kabul etsin hayırlıısyla inşallah. Rabim bu dünyada ve ahirette sevdiğ razı olduğu kullar olmak nasip etsin.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
bismillah7yh6xy.gif

Ey Rabbim! Senden yüzüne bakmanın lezzetini; sana kavuşmanın şevkini istiyorum. Bütün bunları zarar vericinin zararından, sapdırıcı bir fitneden uzak olarak vermeni istiyorum."

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Kim Korkarsa Akşam Karanliğinda Yol Alir Kim Gece Yol Alirsa Hedefine Erer.dikkat Edin Allahin Mali Kiymetlidir Dikkat Edin Allahin Mali Cennettir] Hadis-i şerif

zeyfatma

Kayıtlı Kullanıcı
Hep beraber o duaları edenlerden ve o duaları kabul olanlardan ALLAH bizleri eylesin. Amin.

zeyfatma

Kayıtlı Kullanıcı
O duaları edenlerden ve o duaları kabul olanlardan eylesin bizleri ALLAH ım. AMİN.

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
cuma4rb.jpg

amin...........
içten ve samimi olarak,bu duaya amin dedim,inşallah RABBİM bu duayı inanarak okuyanların sayesinde dualarımızı kabul eder..
selam ve dualarımla..:gulegule

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
EL BEDİEy Güzeller Güzeli, güzelliği emsalsiz ve yarattığı her şeye farklı ve Bedi bir güzellik veren Bedi olan Allah’ım. Sen, geçmiş gelecek bütün güzellikleri yaratan, ezeli ve ebedi Güzel’sin. “Göklerin ve yerin yaratıcısıdır. O, bir işe hükmetti mi Onun için yalnızca “ol” der, o da oluverir” (Bakara 117)Sen yarattığın her şeyi farklı, taklit edilmemiş ve emsali görülmemiş bir güzellikte yaratan Bedi’sin. Senin yoktan ve modelsiz yarattığın şeyleri insanlar, az bir taklitle, az bir şekil değişikliğine uğratarak keşif yaptık derler. Her şeyi kendine has orijinal yaratan ancak Bedi olan Sensin.Sen hem zatında hem de sıfatlarında Bedi olan ve bütün güzellikleri yaratan tek Bedi’sin.Sen, bütün kar tanelerini birbirinden farklı yarattın. İnsanların baş parmaklarını biribinden farklı yarattın. Anne karnındaki bebeği, bütün bebeklerin yüz şekillerini ve öbek öbek yıldızları içine alan yüz milyarlarca galaksilerin şekillerini de bir bir birinden farlı bir güzellikte Bedi olarak yaratansın.Semaları yıldızlarla bezeyen Sen, Arşı Azam’ını da semalar büyüklüğündeki zinetlerle Bedi olarak bezeyensin. İnsanı en güzel bir şekilde yaratan Sen, bütün insanları birbirinden farklı güzellikte yarattığın gibi, Güzellik Güneşi, hilkat ağacının en son ve en parlak meyvesi olarak, zahiri ve batini Güzeller Sultanı olarak, en Bedi bir şekilde Habib’ini yarattın. Kelimeler O’nun güzelliğini anlatamaz. Sözler O Güzellik Kaynağını anlatmaya yetersiz kalır. Nasıl anlatılabilir ki, Sen Güzel isimlerinle Habib’ini isimlendirip bezedin ve Güzelliğinden güzellik verdin O’na. Yusuf’un güzelliği zahiri, Habib’inin güzelliği zahir ve batında zirvedir. Yusuf’a Züleyha, Habib’ine ise 18 bin alem ve içindekiler meftundur. Her şeyden önemlisi Sen, bambaşka bir sevgi ve muhabbetle Habib’ini sevdin ve kimseye vermediğin Habibullah’lık (Allahın sevgilisi, Allah’ta O’nun Sevgilisi) makamını Habib’ine verdin. Habib’ininin güzelliği Bedi’dir. Ey Güzeller Güzeli Bedi olan Allah’ım! Sen binlerce güzellikte, binlerce Esmaül Hünsa sahibisin. Cevşen’de 1001 güzel ismin var. Bizim bilmediğimiz, hatta hiçbir mahlukuna öğretmediğin, sadece Kendinin bildiği birbirinden güzel binlerce ismin var. Gerçek ve hakiki Bedi ancak ve ancak Sen’sin. Senin Cemil ve Bedi Cemaline, bütün alem gibi bizlerde vurgun, tutkun ve meftunuz. Sana ilanı aşk ediyoruz. Bizi Bedi Cemaline kavuştur ve ilanı aşkımızı Vuslata çevir. Cennet’te Cemal’inin güzelliğinin tecellileri hürmetine, Cemaline Meftunlar yüzü suyu hürmetine bizleri Cemalinle müşerref eyle. Amin.

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim ALLAH razı olsun senden duana sayısız
amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı geceler...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
YA NUR

Ey Nur olan, kalplere aydınlık, ışık, huzur, nur ve aşk veren Allah’ım. Senin Nur ismin kalpleri, Güneşi ve gökleri aydınlatır. Sen alemleri nurlandıransın.

Sen ilim ve iman nurunla bizleri nurlandır.

Nur ayrıca, Kur’an ı Kerim, İman, İslamiyet ve Habib’in Hazreti Muhammed SAV demektir.

“Allah, göklerin ve yerin nurudur.” (Nûr 35)

“Yer, Rabbinin nuruyla parladı.” (Zümer 69)

Sen’in Nur ismin olmasaydı hiçbir şey görülemez ve bilinemezdi. Her şey yokluğun ve karanlığın kollarında olurdu. Göklerin ve yerin nuru Senin nurundur.

Maddeyi görebilmemiz için Nur isminin bir tecellisi olarak Güneşi yarattın. Manevi gözlerimizin görebilmesi için de kalplerimize nurundan nur ver.

Senin Nur İsmin 70 bin (Tirilyonlarca) perdenin arkasından çıplak gözle bakılamayacak bir ihtişamda Güneş’e yansır. Sen’den doğrudan doğruya, perdesiz ve engelsiz aşkını ve nurunu istiyoruz Alahım. Sen Latifsin. Bize Latif isminle en tatlı ve hoş bir şekilde, şiddetli Nurunu ve aşkını lutfeyle. Habib’ini ve Sahabelerini olduğu gibi bizleri iki cihanda mutluluk ve huzura gark eyle.

“Kafirler istemese de Allah nurunu tamamlayacaktır.” Sen elbette nurunu tamamlayacaksın. (Ayet)

“Senin aşkın alemlere nurdur.
Gel gönlümüzü nura yandır.” (İ. K.)

Ey Güzel Allah’ım! Senden Nur üstüne nur istiyoruz ve bütün gönülleri nurunla aydınlatmanı ve kendine yandırmanı istiyoruz. İnsanlık Seni bilsin, Seni sevsin. Nurunla yansın, nurunla uyansın.

Sen kalbimizi ve kabirlerimizi nurlu eyle. Mahşerde Nur’un imdadımıza yetişsin ve bizi kuşatıp huzura garketsin. Alemlere rahmet olarak gönderdiğin Habib’in Nur Muhammed SAV imdadımıza yetişsin ve her daim bizimle beraber olsun.

Senin Nur ismin Cennet’te bir başka tecelli eder. Gece, karanlık, uyku ve gaflet olmayan Cennet’inin her bir bucağı ayrı bir şaşaa, nur ve huzur doludur.

Cennet’te Cemalin, görülmüş ve görülecek bütün nurları unutturacak, muhteşem bir Nur kaynağıdır. O güne kadar görülen bütün nurlar perdeli nurdur. Senin Cemalinin Nuru, aşıkları delirtecek bir güzellik ve huzur kaynağıdır. Bir an Cemalini görmek, binlerce yıllık Cennet hayatından daha güzeldir. Bizlere Cennet’te Cemalini perdesiz olarak izlemeyi nasip eyle. Senin lütfun ve keremin sınırsızdır. Cennet’te Habib’inin kolları altında Muhteşem, debdebeli, Mutluluk, huzur ve Nur kaynağı Cemalini temaşa etmek istiyoruz. Sen bizlere lutfeyle. Amin.

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
KATKIDA BULUNAN TÜM KARDEŞLERİMDEN ALLAHRAZI OLSUN.SAĞOLUNUZ .RABBİM CÜMLEMİZİN DUALARINI KABUL BUYURUR İNŞAALLAH.
ALLAH(C.C.)YA EMANET OLUNUZ.
allahyarveyardmetsn3ricn6.gif
:T B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt