Öncelikle İslamiyet .Gen .tr ye bize tahammül ettiği için teşekkürler ediyorum...
Konu açma ve Formlara yer verdiği için ve yorum fırsatları için...
Konu ve formlara yorum yaparak veya yaptırarak fikir cimlastiği yapımına sebep oldukları,doğru nun bulunması için çaba sarf eden herkese de teşekkür ediyorum...
Konu ,Blok ve Formlardaki yorum ve yazılarımız sadece Allah C.C. nun rızası gözetilerek yapılmaya çalışılmış Ben veya Kişilik kesinlikle gözetilmemiştir...
Konular ve yorumlarımız kamil düzeye ulaştı olarak değerlendiriyorum...
Bu sebep dolayısı ile Yakais konu ,yorum ve form yazılarını nihayetlendirmeye yarar görüyorum...
Kırdı isem ve hatam var ise affınıza sığınıyorum...
Siz değerli arkadaşlar ile irtibat kaybolmasın için sadece şu an yazdığım konu formunu açık tutacağım...
Tekrar tekrar sevgi ve saygılar sunuyorum...
Not ;bu konulu sayfama yorum veya soru olursa;bildiğim kadar mutlaka cevap vereceğim...
Var ise sorularınıza kadar Allahaısmarladık...
YAKAİS...
Konu açma ve Formlara yer verdiği için ve yorum fırsatları için...
Konu ve formlara yorum yaparak veya yaptırarak fikir cimlastiği yapımına sebep oldukları,doğru nun bulunması için çaba sarf eden herkese de teşekkür ediyorum...
Konu ,Blok ve Formlardaki yorum ve yazılarımız sadece Allah C.C. nun rızası gözetilerek yapılmaya çalışılmış Ben veya Kişilik kesinlikle gözetilmemiştir...
Konular ve yorumlarımız kamil düzeye ulaştı olarak değerlendiriyorum...
Bu sebep dolayısı ile Yakais konu ,yorum ve form yazılarını nihayetlendirmeye yarar görüyorum...
Kırdı isem ve hatam var ise affınıza sığınıyorum...
Siz değerli arkadaşlar ile irtibat kaybolmasın için sadece şu an yazdığım konu formunu açık tutacağım...
Tekrar tekrar sevgi ve saygılar sunuyorum...
Not ;bu konulu sayfama yorum veya soru olursa;bildiğim kadar mutlaka cevap vereceğim...
Var ise sorularınıza kadar Allahaısmarladık...
YAKAİS...